inzercia, predaj, predám, bazár

obchod Lidl

Kategória: Hračky

Predam dreveny obchodik Lidl.
obchod Lidl
Podobné inzeráty
Drevený detský obchod.
Predám detský drevený obchod, u nás 100% využitá hračka. Žiaľ kvôli miestu posúvam ďalej. Od začiatku mal trošku nastiepenu na prednej strane prvú poličku. Mne to nevadilo ,nikdy sa na tom nikomu nič nestalo, šikovný tatino zalepi a nebude nič vidieť. Ono to vlastne ani teraz nieje vidieť keby človek o Tom nevie.na fotke nieje poskladaný úplne ,mám ho rozložený iba kvôli fotkám som ho na rýchlo vytiahla. Krásny priestranný detský obchod z masívneho dreva.Obchod má veľký obslužný pult s tromi poličkami, odkladacím priestorom, zadným regálom s piatimi poličkami a s dvomi drevenými miskami. Rozmery prednej časti obchodíku sú 78 x 60 cm a výška zadnej časti je 102 cm. Najlepšie osobný odber Moravany nad Váhom.
Lidl obchod
Predám používaný drevený Lidl obchod. Funkčný. Jeden nápis napísaný mojim synom sa nedá zmazať. Pás sa dá posúvať, kalkulačka, pin kód sa píše fixkou. Tovar z papiera, košík. Len osobný odber.
Kuchynka, obchodík Little Dutch, iné hračky a nábytok
Ponukám na predaj kuchynku, obchodík, toustovač, kávovar od Little Dutch, stánok na zmrzlinu od Lidl, detsky nábytok a koberec 150x200cm Zara home, odrážadlo Moulin Roty, kočik arias valentina a iné hračky plus príslušenstvo do kuchynky/obchodu (hape, djeco atd). PREDANE: kuchynka, obchod, kavovar, kreslo, stolik Cena dohodou. Pri nákupe viacero stánkov, niektoru cast hračiek v ponuke zdarma. Osobny odber Bratislava a okolie. Pre predstavu prikladam povodne ceny produktov: little dutch obchod 95 little dutch toustovac 24 djeco na krajanie 20 zmrzlina 28 hape potraviny 23 lidl potraviny 10 detsky kocik arias valentina 120 moulin roty 160 zara home stolik 40 zara home koberec 150 zara home kostym vianocny 25
Drevený obchod lidl
Predám drevený obchod xnacky Lidl v zachovalom v stave.
Predám LOL mini obchod s babikami
Predám LOL surprise mini obchod s babikami na fotke.
Predám Barbie Kaviareň a Obchod
Predám Barbie Kaviareň a Obchod. Hracky sú zachovalé, funkčné. Cena 10 € za Obchod. Cena 15 € za Kaviareň.