inzercia, predaj, predám, bazár

Obchodný zákonník komentár

Kategória: Ostatné

Predám komentár k Obchodnému zákonníku - cena 10€.
Predávam aj komentár Zákonníku práce - cena 10€ a komentár k Civilnému sporovému poriadku-cena 90€. Pri odbere viacerých kníh dohoda možná.
Obchodný zákonník komentár
Podobné inzeráty
Zákony, obchodný zákonní, občiansky zákonník, trestný zákon
- Zákony 2017 - zákony 2018 obchodný zákonník, občiansky zákonník, trestný zákon, zákonník prace - Nemecko slovenský a Slovensko nemecký slovník Moznost osobneho odberu v Kosiciach, posielam aj na dobierku. Kontaktujte ma na telefonnom cisle ; alebo emailom Alex_Bord@
Zákonník práce komentár
Predám komentár k Zákonníku práce - cena 10€. Predávam aj komentár Obchodnému zákonníku- cena 10€ a komentár k Civilnému sporovému poriadku-cena 90€. Pri odbere viacerých kníh dohoda možná.
Zákonník práce
Predám Zákonník práce, úplne znenie s účinnosťou od 1. januára a 2. februára 2022, 17. vydanie. STAV NOVÉ! MOŽNÝ AJ OSOBNÝ ODBER
KNIHY NA PREDAJ
CSONTOS VILMOS-DALOSFOLD,CSELENYI LASZLO-KRETAKOR,ZIVOT S CUKROVKOU-MUDR.JAROSLAV RYBKA,KNIHA O STATSI A NESTASTIACH1987,OBCIANSKY ZAKONNIK 1979,ZLATI CHAPCI Z GOTEBORGU,JEDLO AKO JED,JEDLO AKO LIEK,TRESTNY ZAKON KOMENTAR 2 1980,FRANCUZSTINA PRE SAMOUKOV,J.KRONER-OSUD TAK CHCEL.M.TWAIN-KOLDUS ES KIRÁLYFI 1980,ENCYKLOPEDIE CESKE VYTVARNE UMENí.POPROSIM E MAIL.
Zákonník práce. Komentár. 3. aktualizované a doplnené vydani
Predám nové, ešte nerozbalené tretie, aktualizované a doplnené vydanie Veľkého komentára k Zákonníku práce z vydavateľstva C. H. Beck vytvoreného autorským kolektívom pod vedením prof. Heleny Barancovej. Právny stav k 1.11.2022. Dátum vydania: 05. 12. 2022, počet strán: 1624.
Lukášovo evanjelium - Nový preklad a krátky komentár-Predajj
Lukášovo evanjelium - Nový preklad a krátky komentár. Nový preklad Lukášovho evanjelia chce byť výzvou na znovuobjavenie Biblie i pozitívnych hodnôt pochádzajúcich zo Svätého písma ako určujúceho prameňa v kontexte slovenskej a európskej civilizácie, tradície, kultúrnych prejavov, spoločenských noriem, ktoré umožňujú vytvárať vzťahy medzi jazykmi, etnikami, kultúrami a konfesiami. Vyšlo v roku 2021 vo vydavateľstve Postoj Media. Slavistický ústav Jána Stanislava SAV. Centrum pre štúdium biblického a blízkovýchodného sveta. Kniha je nová - v perfektnom stave. Cena: 5 eur. Počet strán: 159. Rozmery knihy: 18,5 x 16 cm. Väzba: pevná. Knihu je možné odoslať aj poštou (napríkald formou dobierky). Miesto osobného predaja: Bratislava. Foto knihy sa mi z technických dôvodov nepodarilo priradiť k inzerátu.