inzercia, predaj, predám, bazár

Obedove supravy

Kategória: Sklo, keramika

Predám rôzne obedove supravy, komplet všetko 20€
RAJEC
Obedove supravy
Podobné inzeráty
Plytké taniere obedové
Inzerát je aktuálny dokým ho nezmažem. Predám plytké/ploché obedové taniere: Plytké/ploché obedové taniere: 1.) Biele obedové taniere = 1 € / kus - mám 3 kusy 2.) Šedé/sivé - matná farba, použité len párkrát, bez škrabancov, sú ako nové -sú väčšie ako bežné taniere = 1,50 € / kus - mám 2 kusy 3.) Ružový - matná ružová farba - NOVÝ, nepoužitý = 1,50 € - mám 1 kus Uprednostňujem osobný odber Košice-Sever. Prosím, kontaktuje ma len na E-MAIL cez formulár tu na stránke 'Kontaktovať inzerenta'. Odpovedám rýchlo. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty :)
Plytké taniere obedové
Inzerát je aktuálny dokým ho nezmažem. Predám plytké/ploché obedové taniere: Plytké/ploché obedové taniere: 1.) Biele obedové taniere = 1 € / kus - mám 3 kusy 2.) Šedé/sivé - matná farba, použité len párkrát, bez škrabancov, sú ako nové -sú väčšie ako bežné taniere = 1,50 € / kus - mám 2 kusy 3.) Ružový - matná ružová farba - NOVÝ, nepoužitý = 1,50 € - mám 1 kus Uprednostňujem osobný odber Košice-Sever. Možný aj osobný odber Košice-Sever. Prosím, kontaktuje ma len na E-MAIL cez formulár tu na stránke 'Kontaktovať inzerenta'. Odpovedám rýchlo. Na SMS SPRÁVY NEREAGUJEM! Nevypisujte mi smsky, ak máte o niečo záujem, napíšte prosím e-mail alebo zavolajte (len po 12tej hodine) Pozrite aj ďalšie moje inzeráty :)
nekompletné obedové súpravy
Predám nekompletné obedové súpravy. Cena dohodou.
Obedove supravy a Misy.
Predam obedove supravy,misy,tacky.
Likérové a whiskey súpravy
Predám staré likérové a nové whiskey súpravy. Likérové súpravy sú z brúseného skla, /krištáľové/ prvá na obrázku s 5. kalíškami (výška 4 cm), druhá na obrázku zo 6. štamperlíkmi (6- hranné, výška 4 cm),vitrínový stav (zo zbierky), aj karafy, aj kalíšky, aj štamperlíky majú svoju váhu, cena 130 eur/súprava. Whiskey súpravy sú z tenkého skla s modrým a zeleným tieňovaním, nepoužívané, ešte v pôvodnom balení (v krabici), každá whiskey karafa má 6 pohárikov, objem pohárika 1,5 dcl, cena 20 eur/súprava. Všetky súpravy sú bez poškodenia a bez oťukov a bez prasklín. Možnosť predať každú súpravu zvlášť (po kusoch nerozpredávam) Mailujte, číslo vymyslené. Viem bezpečne zabaliť a poslať aj poštou.
Likérové a whiskey súpravy
Predám staré likérové a nové whiskey súpravy. Likérové súpravy sú z brúseného skla, /krištáľové/ prvá na obrázku s 5. kalíškami (výška 4 cm), druhá na obrázku zo 6. štamperlíkmi (6- hranné, výška 4 cm),vitrínový stav (zo zbierky), aj karafy, aj kalíšky, aj štamperlíky majú svoju váhu, cena 130 eur/súprava. Whiskey súpravy sú z tenkého skla s modrým a zeleným tieňovaním, nepoužívané, ešte v pôvodnom balení (v krabici), každá whiskey karafa má 6 pohárikov, objem pohárika 1,5 dcl, cena 20 eur/súprava. Všetky súpravy sú bez poškodenia, bez oťukov a bez prasklín. Možnosť predať každú súpravu zvlášť (po kusoch nerozpredávam) Mailujte, číslo vymyslené. Viem bezpečne zabaliť a poslať aj poštou.