inzercia, predaj, predám, bazár

Oblečenie na snowboard

Kategória: Športové oblečenie

Posuniem ďalej oblečenie na snowboard originál značky Burton,Forum,JiBStar všetko veľkosti XXL .Preto je to vhodné hlavne na snowboard .
Vesta Burton žltá 30 €
Mikina burton biela 20€
Mikina Forum zelená 20 €
Sveter pásikavý JibStar 20 €
Mikina predĺžený strih Jib Star 20 €
Oblečenie na snowboard
Podobné inzeráty
Damske oblecenie na lyzovanie/snowboard
Damske oblecenie na lyzovanie a snowboard Bunda Roxy L Nohavice Authority L Topanky na snowboard 40 Spolu alebo jednotlivo po dohode.
Dámske motorkárske oblečenie
Ponúkam na predaj dámske moto oblečenie veľkosti S. Bunda ma chrániče laktov a nohavice chrániče kolien. Komplet je nepremokavý a v dobrom stave. Cena je 50 eur + možná dohoda. Moto oblečenie, Dámske moto oblečenie, Motorkárske oblečenie, Oblečenie na moto.
Snowboard oblečenie
Predám oblečenie na snowboard č.176, zánovné, málo nosené.
XL - ROXY - dámska lyžiarska súprava /oblečenie na snowboard
Ponúkam na predaj kvalitnú značkovú lyžiarsku /snowboardovú súpravu (bunda a nohavice) od značky ROXY. Dámska / dievčenská veľkosť XL (cca 42). Nohavice majú prispôsobivý pás. Je skvelá, vo veľmi zachovalom stave, bola zriedkavo využitá. Dôvod predaja je už nesediaca veľkosť. Pôvodná cena bola 250 €. Aj v zlom počasí je veľmi dobre viditeľná na svahu, čo je z hľadiska bezpečnosti plus. Nohavice sú skôr na snowboard ale výborne prekryjú klasické lyžiarky. Ponúkam len spolu ako súpravu. Cena 55 € (+ poštovné). V okolí BA osobný odber. Prosím o kontaktovanie prostredníctvom SMS, ďakujem.
Predám dámsku bundu na snowboard zn. Authority
Predám peknú zimnú dámsku bundu značky Authority ideálnu na snowboard/lyže. Veľkosť M (ideál na postavu S). Starostlivo opraná v prípravku na športové oblečenie. Je trochu dlhšia, pod zadok. Neprefúka. Overená počas jazdenia na snowboarde. Iba mierne opotrebenie na rukávoch a bielych šnúrkach vpredu pozdĺž zipsu - viď fotky - mierne rozstrapkanie materiálu. Odber - Piešťany a okolie alebo Bratislava.
Lyžiarska, snowboardová bunda zn. Ripzone
predám bundu vel. L, vhodnú na lyže a snowboard, super stav, ako nová, treba vidieť. Recco, 20 000 mm, Pošlem aj na dobierku, packeta a pod. ripzone, snowboard, lyže, recco, hory, sneh, zimný šport, bunda, oblečenie,