inzercia, predaj, predám, bazár

Oblečie na motorku, kombinéza na motorku

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám set oblečenia na motorku
Bunda veľkosť L
Nohavice veľkosť 52

Nohavice sú oteplene, možnosť vybrať oteplenie
Bunda aj nohavice majú chrániče
Oblečené asi 4, 5 krát
Dôvod predaja: je mi to malé.


Kombinéza na motorku, oblečenie, motocross, enduro.
Oblečie na motorku, kombinéza na motorku
Podobné inzeráty
Firefox SP Tribal dámska dvojdielna moto kombinéza 36 S
Veľkosť bundy aj nohavíc je 36 alebo S. Ideálne na výšku asi 158-170cm, váhu asi 47-54kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 39cm Hrudník: 45cm Rukáv z vnútra: 40cm Rukáv zvonka: 58cm Celková dĺžka bundy: 56cm Nohavice: obvod pásu: cca 70-78cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 71cm celková dĺžka nohavíc: 97cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna dámska športová kožená kombinéza Firefox SP. Farebné prevedenie je krásna čierna matná koža v kombinácii s textilnými časťami. Ornamenty v zlatej farbe. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom alebo krátkym 20cm zipsom do kombinézy. Vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Vďaka textilným častiam kombinéza dobre odvetráva. Kombinéza má pevné CE protektory - ramená, lakte, kolená. Bunda má 1 vnútorné vrecko na zips. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je vo výbornom stave, málo nosená.
Probiker PRX-4 kožená kombinéza pánska dvojdielna 50 M
Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M, na výšku asi 174-182cm, váhu asi 71-77kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 48cm Hrudník: 54cm Rukáv z vnútra: 41cm Rukáv zvonka: 60cm Celková dĺžka bundy: 59cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-88cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 74cm celková dĺžka nohavíc: 102cm Motooblečenie sa dá vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp, predávam aj iné oblečenie na motorku. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker PRX-4 Racing. Farebné prevedenie je čierna a biela koža koža s textilnými časťami, strečové časti z kože. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombinéza je športového strihu, má 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je vo veľmi zachovalom stave, drobné známky nosenia.
Probiker PRX-10 kožená moto kombinéza dámska M 40
Veľkosť bundy aj nohavíc je 40 alebo M, na výšku asi 162 - 173cm, váhu asi 57-64kg+-. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 44cm Hrudník: 49cm Rukáv z vnútra: 46cm Rukáv zvonka: 62cm Celková dĺžka bundy: 58cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-92cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 71cm celková dĺžka nohavíc: 95cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna dámska športová kožená moto kombinéza Probiker PRX 10. Farebná kombinácia čierna a biela koža, textilné strečové zóny. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna ale jemná koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Kombinéza má pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj masívny, pevný chránič chrbtice. Suché zipsy na nalepenie slajdrov, prekryté vrstvou kože. Bunda má 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu, dvojitá koža v zónach úrazu. Ideálna kombinéza na šport aj turistiku, nohavice do čižiem. Krásny dámsky stih, pekne formuje postavu. Kombinéza je v perfektnom stave, bezchybná.
Probiker PRX-8 Black dámska kožená moto kombinéza 42 L
Veľkosť bundy aj nohavíc je 42 alebo L Ideálna na výšku asi 162-174cm, váhu asi 61-68kg+-. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 45cm Hrudník: 51cm Rukáv z vnútra: 43cm Rukáv zvonka: 59cm Celková dĺžka bundy: 60cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-90cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 69cm celková dĺžka nohavíc: 97cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna dámska športová kožená kombinéza Probiker PRX-8. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Farebná kombinácia čierna koža, malá perforácia na hrudníku. Prevedenie je masívna ale jemná koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Kombinéza má kompletnú sadu CE protektorov - ramená, lakte, kolená. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Bunda má 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu, dvojitá koža v zónach úrazu. Ideálna kombinéza na šport aj turistiku, nohavice do čižiem. Kombinéza bola párkrát oblečená, stav novej kombinézy.
Bogotto ST-Evo pánska kožená moto kombinéza 2XL 56
Veľkosť bundy aj nohavíc je 56 alebo 2XL. Hodí sa na výšku asi 178-186cm, váhu asi 88-96kg+-. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 53cm Hrudník: 57cm Rukáv z vnútra: 47cm Rukáv zvonka: 64cm Celková dĺžka bundy: 64cm Nohavice: obvod pásu: cca 88-104cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 71cm celková dĺžka nohavíc: 100cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Bogotto ST-Evo. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Farebná kombinácia čierna a biela koža, strečové časti. Prevedenie je masívna ale jemná koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Kombinéza má kompletnú sadu CE protektorov - ramená, lakte, kolená. Mäkká výstelka chrbtice. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Bunda má 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu, dvojitá koža v zónach úrazu. Ideálna kombinéza na šport aj turistiku, nohavice do čižiem. Kombinéza je v perfektnom stave, málo nosená.
Probiker PRX Silver pánska kožená moto kombinéza 52 L
Veľkosť bundy aj nohavíc je 52 alebo L. Ideálne na výšku asi 175-183cm, váhu asi 76-83kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 50cm Hrudník: 55cm Rukáv z vnútra: 45cm Rukáv zvonka: 65cm Celková dĺžka bundy: 62cm Nohavice: obvod pásu: cca 84-92cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 73cm celková dĺžka nohavíc: 100cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker. Farebné prevedenie čierna biela a strieborná koža. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Suché zipsy na nalepenie slajdrov, reflexné prvky. Kombinéza je športového strihu, bunda má 2 vnútorné vrecká na zips. Streč v zónach pohybu, dvojitý materiál v zónach úrazu, bezpečnostný šev. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je ako nová, v perfektnom stave, bola len párkrát oblečená.