inzercia, predaj, predám, bazár

Oblek na krst pre chlapčeka veľkosť 68

Kategória: Body, dupačky a overaly

Predám oblek pre bábätko - chlapčeka na krst veľkosť 68.
Set obsahuje košieľku s motýlikom, vestičku, nohavice, čiapočku, topánočky a rukavičky.
Oblek na krst pre chlapčeka veľkosť 68
Podobné inzeráty
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu
Predám krásny zimný mäkkučký overal na zips pre chlapca aj dievča, kombinéza je oranžovej farby s kapucňou vzor tigríka. Velkosť 62. Ako nový. PREDANÝ. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€. Predám krásny zimný bledomodrý overal vhodný pre chlapca aj dievča - kombinéza na zips s kapucňou. Dupačky majú veľkosť 3-6 mesiacov. Oblečenie , veci, vecicky vo velkosti 68 pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€ Predám mäkkučku hrejivú supravu bledohnedej farby. Komplet obsahuje: mikina - svetrík a tepláky - nohavice. Veľkosť 3- 6 mesiacov. Ako nová bez poškodenia. Cena 5€. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Predám hrubý zimný overal vhodný pre chlapca aj dievca, dupačky bledomodrej farby na patent - zapína sa na cvoky. Kombinéza je vo veľkosti 3-6 mesiacov. Dupačky vo velkosti 68. Cena 5 €. Vhodné oblečenie, vecičky pre chlapčeka aj dievcatko. Balík oblečenia pre chlapca.Detské oblečenie, oblečenie pre deti.
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu 68
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu Predám krásny zimný mäkkučký overal na zips pre chlapca aj dievča, kombinéza je oranžovej farby s kapucňou vzor tigríka. Velkosť 62. Ako nový. PREDANÝ. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€. Predám krásny zimný bledomodrý overal vhodný pre chlapca aj dievča - kombinéza na zips s kapucňou. Dupačky majú veľkosť 3-6 mesiacov. Oblečenie , veci, vecicky vo velkosti 68 pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€ Predám mäkkučku hrejivú supravu bledohnedej farby. Komplet obsahuje: mikina - svetrík a tepláky - nohavice. Veľkosť 3- 6 mesiacov. Ako nová bez poškodenia. Cena 5€. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Predám hrubý zimný overal vhodný pre chlapca aj dievca, dupačky bledomodrej farby na patent - zapína sa na cvoky. Kombinéza je vo veľkosti 3-6 mesiacov. Dupačky vo velkosti 68. Cena 5 €. Vhodné oblečenie, vecičky pre chlapčeka aj dievcatko. Balík oblečenia pre chlapca.Detské oblečenie, oblečenie pre deti
Chlapčenské oblečenie na krst, veľ.62
Predám detské oblečenie na slávnostnejšiu príležitosť, napr. na krst. Vhodné pre chlapčeka, veľkosť 62. Zamatová vestička s hodvábom a zamatové nohavice, zn. Lady Ann Svetrík zn. Richelieu Kojenecká čiapočka a teplé papučky (Nohavice sú trošičku zošednuté, inak výborný stav).
Balík oblečenia pre chlapčeka 74 - 80
Predám balík oblečenia pre chlapčeka vo veľkostiach 74 - 80. Body - 12,- € Mikiny, pulover, vesta, košele, tepláky, zateplené rifle, polodupačky - 15,- € Bunda a čiapky - 2,- € Papuče už sú na donosenie - darujem k balíku Cena balíka pri odbere všetkého spolu 26,- € + poštovnéPredám balík oblečenia pre chlapčeka vo veľkostiach 74 - 80. Body - 12,- € Mikiny, pulover, vesta, košele, tepláky, zateplené rifle, polodupačky - 15,- € Bunda a čiapky - 2,- € Papuče už sú na donosenie - darujem k balíku Cena balíka pri odbere všetkého spolu iba 26,- € + poštovné
Pre chlapčeka vel.68/74/80/86
Predám oblečenia pre chlapceka veľ.68/74/80/86 Stav: nosené Máte možnosť kupiť po kuskoch alebo celý balík. Na fotkach sú veľkosti a cena za dany kus+ pridam aj ponožky/pančuchy/spodné pradlo/čiapky zadarmo k nakupu Cena za celý balík= 7€+poštovné(na dobierku posielam jedine po úhrade sumy poštovného na účet) alebo osobný odber Nitra okolie po dohode. *Mám viac inzerátov s detským oblečením pre chlapčeka aj dievčatko/ Možnosť dohody* !!!Komunikujem len cez mail: predajna10@ alebo sms/ whatsapp: (poprosím nevolať)!!!!
Teplý overal - Macko -velkost 68
Predám teplý biely overal pre bábätko použitý na krst. Vhodný pre chlapca aj dievča. Veľkosť 68 V prípade záujmu mi napíšte,mám aj ďalšie biele veci vhodné na krst pre bábätko alebo pozrite ďalšie moje inzeráty kliknutím na moje meno.