inzercia, predaj, predám, bazár

Obraz dievčatko, rámik kuchyňa, rámik Domov

Kategória: Umelecké predmety

Mám na predaj Vintage rámik dievčatko. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám drevo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Cena je 10 eur.

Mám na predaj aj rámik Vidiecka kuchyňa. Veľkosť rámika je 21,5 cm x 16 cm. Rámik má nožičku na opretie. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám - drevo. Cena je 16 eur a poštovné a balné 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Píšte prosím na e - mail.

Mám na predaj rámik - Domov. Rámik má nožičku na opretie. Rám - drevo. Obrázok s rámom má pekné jemné pastelové farby. Veľkosť je 20 cm x 14,5 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Cena je 16 eur. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.

Rámik - Love, srdce. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Cena je 8 eur.
Obraz dievčatko, rámik kuchyňa, rámik Domov
Podobné inzeráty
Obraz dievčatko, rámik kuchyňa, rámik Domov
Mám na predaj Vintage rámik dievčatko. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám drevo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Cena je 10 eur. Mám na predaj aj rámik Vidiecka kuchyňa. Veľkosť rámika je 21,5 cm x 16 cm. Rámik má nožičku na opretie. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám - drevo. Cena je 16 eur a poštovné a balné 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Píšte prosím na e - mail. Mám na predaj rámik - Domov. Potlačený obrázok je v ráme z dreva. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Cena je 10 eur. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Vintage rámik dievčatko a rámik kuchyňa
Mám na predaj Vintage rámik dievčatko. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám drevo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Cena je 10 eur. Mám na predaj aj rámik Vidiecka kuchyňa. Veľkosť rámika je 21,5 cm x 16 cm. Rámik má nožičku na opretie. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám - drevo. Cena je 16 eur a poštovné a balné 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Píšte prosím na e - mail.
Ručne maľovaný obraz - Stromy
Séria ručne maľovaných obrazov - "Stromy" Ručne maľované obrazy technikou olejomaľby. Olejomaľby sú maľované na vysokokvalitné plátno natiahnuté na drevenom ráme. V prípade záujmu vám viem zaslať aj vzory rámov maľované sú však aj okreje plátna a tak sú vhodné aj na okamžité zavesenie aj bez zarámovania. Ceny jednotlivých obrazov 1. stĺpec 1. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli, 2. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 3. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 4. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 5. obraz - 50 x 70 cm - 140 eur 2. stĺpec 6. obraz - 50 x 70 cm - 150 eur 7. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 8. obraz - 50 x 70 cm - 110 eur 9. obraz - 40 x 50 cm - 150 eur 10 obraz - 35 x 45 cm - 140 eur
Rámik líška, rámik včielka
Mám na predaj Vintage rámik líška. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 21,5 cm x 16 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám drevo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Prosím píšte na e - mail. Mám na predaj aj rámik včielka. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť je 17,5 cm x 12,5 cm. Hrúbka rámiku je 3,5 cm. Rám drevo, predná časť sklo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Vintage rámik dievčatko a medvedík
Mám na predaj Vintage rámik dievčatko. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám drevo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Píšte prosím na e - mail.
Rámik - Čítam knihu
Mám na predaj obraz - Čítam knihu. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť je 17,5 cm x 17,5 cm. Cena je 14 eur. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Píšte prosím na e - mail. Mám na predaj aj rámik - Zelený domček. Cena je 13 eur. Rámik líška - 10 eur.