inzercia, predaj, predám, bazár

Obraz mora, nesignovaný

Kategória: Umelecké predmety

Obraz mora, olej plátno väčšieho formátu, nesignovaný nadčasová práca

Cenu ponúknite

Obraz môžete vidieť v súkromnej galérii Radava Nitriansky kraj
Obraz mora, nesignovaný
Podobné inzeráty
Ručne maľovaný obraz - Stromy
Séria ručne maľovaných obrazov - "Stromy" Ručne maľované obrazy technikou olejomaľby. Olejomaľby sú maľované na vysokokvalitné plátno natiahnuté na drevenom ráme. V prípade záujmu vám viem zaslať aj vzory rámov maľované sú však aj okreje plátna a tak sú vhodné aj na okamžité zavesenie aj bez zarámovania. Ceny jednotlivých obrazov 1. stĺpec 1. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli, 2. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 3. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 4. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 5. obraz - 50 x 70 cm - 140 eur 2. stĺpec 6. obraz - 50 x 70 cm - 150 eur 7. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 8. obraz - 50 x 70 cm - 110 eur 9. obraz - 40 x 50 cm - 150 eur 10 obraz - 35 x 45 cm - 140 eur
Malovany obraz
Predam malovany obraz - pastel (kytica, maky). Zaramovany v starom drevenom rame, preskleny. Ram trochu oskrety (vid foto). Autor neznamy, obraz nesignovany. Rozmery: 44x61cm pohladovy vyrez, 52x68,5cm s ramom. Cena 37€. Preferujem osobny odber v Bratislave (Dubravka). Po dohode mozem poslat aj postou - postovne by stalo pri platbe dopredu na ucet 4,10€ - 7,70€ podla toho, ci to chcete poslat s priplatkami krehke, poistene a t.d. Na dobierku posielam iba po nabehnuti na ucet sumy postovneho (pri dobierke postovne je drahsie - 5,30€ - 8,90€). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si kliknutim na meno aj ostatne moje inzeraty.
Malovany obraz
Predam malovany obraz - pastel (kytica, maky). Zaramovany v starom drevenom rame, preskleny. Ram trochu oskrety (vid foto). Autor neznamy, obraz nesignovany. Rozmery: 44x61cm pohladovy vyrez, 52x68,5cm s ramom. Cena 35€. Preferujem osobny odber v Bratislave (Dubravka). Po dohode mozem poslat aj postou - postovne by stalo pri platbe dopredu na ucet 4,10€ - 7,70€ podla toho, ci to chcete poslat s priplatkami krehke, poistene a t.d. Na dobierku posielam iba po nabehnuti na ucet sumy postovneho (pri dobierke postovne je drahsie - 5,30€ - 8,90€). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si kliknutim na meno aj ostatne moje inzeraty.
Predám moderný obraz
Predám moderný obraz, olej na plátne, 80x60 cm, nesignovaný, nerámovaný. Upozorňujem, že obraz je poškodený, olupuje sa farba na okrajoch, na malých kúskoch na ploche. Plátno je na jednom mieste mierne prederavené. Jediné čo o ňom viem, že pochádza zo Španielska, zo súkromnej zbierky. Pre niekoho, kto má chuť pátrať po autorovi.
Malovany obraz
Predam stary malovany obraz - pastel (kytica, maky). Zaramovany v starom drevenom rame, preskleny. Ram trochu oskrety (vid foto). Autor neznamy, obraz nesignovany. Rozmery: 44x61cm pohladovy vyrez, 52x68,5cm s ramom. Cena 34€. Preferujem osobny odber v Bratislave (Dubravka). Po dohode mozem poslat aj postou - postovne by stalo pri platbe dopredu na ucet 4,20€ - 7,90€ podla toho, ci to chcete poslat s priplatkami krehke, poistene a t.d. Na dobierku posielam iba po nabehnuti na ucet sumy postovneho (pri dobierke postovne je drahsie - 5,40€ - 9,10€). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si kliknutim na meno aj ostatne moje inzeraty.
Malovany obraz
Predam stary malovany obraz - pastel (kytica, maky). Zaramovany v starom drevenom rame, preskleny. Ram trochu oskrety (vid foto). Autor neznamy, obraz nesignovany. Rozmery: 44x61cm pohladovy vyrez, 52x68,5cm s ramom. Cena 32€. Preferujem osobny odber v Bratislave (Dubravka). Po dohode mozem poslat aj postou - postovne by stalo pri platbe dopredu na ucet 4,20€ - 7,90€ podla toho, ci to chcete poslat s priplatkami krehke, poistene a t.d. Na dobierku posielam iba po nabehnuti na ucet sumy postovneho (pri dobierke postovne je drahsie - 5,40€ - 9,10€). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si kliknutim na meno aj ostatne moje inzeraty.