inzercia, predaj, predám, bazár

obraz zapad-vychod slnka 1996

Kategória: Doplnky

Predam tento obraz zapad-vychod slnka v strede na kameni žena a muž 1996.Rozmer 120cm x 80cm.Plati do zmazania.
obraz zapad-vychod slnka 1996
Podobné inzeráty
Obrázky rôzne
Predám vyšívaný obraz v zasklenom ráme -dieťa za 3€, obraz kvet 1,50€, obraz kytica 7€, krajinka lúka 2€, obraz strom za 3€,obraz stromy za 3€, obrázok loďka za 1€, obraz váza s kvetmi 6€, obraz stromy 2,50€. Obraz kytica za €. Obraz Adam - 3,50€. Trojobraz + 1ks za 3€.... Cena za všetko 30€. Pozri všetky moje inz aj obrázky.
Predám obraz - západ slnka
Predám obraz - západ slnka. Rozmer 120*80 Stav - ako nový. Cena 30€ Iba osobný odber.
Obrázky rôzne
Predám vyšívaný obraz v zasklenom ráme -dieťa za 3€, obraz kvet 1,50€, obraz kytica 7€, krajinka lúka 2€, obraz strom za 3€,obraz stromy za 3€, obrázok loďka za 1€, obraz váza s kvetmi 6€, obraz stromy 2,50€. Obraz Adam - 3,50€. Trojobraz + 1ks za 3€.... Cena za všetko 30€. Pozri všetky moje inz aj obrázky.Kont. mailom.
Machový obraz
Ponúkam na predaj takýto krásny obraz zo stabilizovaného a bez údržbového machu, ktorý je osadený v bielom ráme. Obraz je vyrobený ručne a zo 100% prírodných machov. Pri správnych podmienkach jeho umiestnenia- mimo priameho slnka, ďalej od vykurovacieho telesa, obraz vydrží bez akýchkoľvek problémov 8-10 rokov. Obraz je štýlovým doplnkom pre Vašu domácnosť a skvelým darčekom pre Vašich blízkych. Rozmer obrazu: 80x40 cm Osobný odber Košice, Košice-okolie, a tiež v rámci mesta PO po dohode donesiem, poštovné v rámci SK. Prosím o kontakt iba v prípade seriózneho záujmu.
Machovy obraz
Ponúkam na predaj takýto krásny obraz zo stabilizovaného a bez údržbového machu, ktorý je osadený v bielom ráme. Obraz je vyrobený ručne a zo 100% prírodných machov. Pri správnych podmienkach jeho umiestnenia- mimo priameho slnka, ďalej od vykurovacieho telesa, obraz vydrží bez akýchkoľvek problémov 8-10 rokov. Obraz je štýlovým doplnkom pre Vašu domácnosť a skvelým darčekom pre Vašich blízkych. Rozmer obrazu: 70x40 cm Osobný odber Košice, Košice-okolie, a tiež v rámci mesta PO po dohode donesiem, poštovné v rámci SK. Prosím o kontakt iba v prípade seriózneho záujmu.
Machovy obraz
Ponúkam na predaj takýto krásny obraz zo stabilizovaného a bez údržbového machu, ktorý je osadený v čiernom ráme. Obraz je vyrobený ručne a zo 100% prírodných machov. Pri správnych podmienkach jeho umiestnenia- mimo priameho slnka, ďalej od vykurovacieho telesa, obraz vydrží bez akýchkoľvek problémov 8-10 rokov. Obraz je štýlovým doplnkom pre Vašu domácnosť a skvelým darčekom pre Vašich blízkych. Priemer obrazu: 50 cm Osobný odber Košice, Košice-okolie, a tiež v rámci mesta PO po dohode donesiem, poštovné v rámci SK. Prosím o kontakt iba v prípade seriózneho záujmu.