inzercia, predaj, predám, bazár

Obraz/plagát

Kategória: Doplnky

Predám zaramovaný plagát šteniatok v čerešňovom ráme s rozmerom 100x70 cm. Dohoda je možná.
Obraz/plagát
Podobné inzeráty
Predám pod sklom zarámovaný plagát - Homer Simpson
Predám tento zarámovaný ikonický plagát s postavou Homera Simpsona. Rozmer rámu v cm: 100 (v) x 69 (š). Plagát je nepoškodený a je pod sklom celý čas, odkedy bol kúpený. Rám je tiež nepoškodený. Ani rám a ani plagát nie sú vyťahané od slnka. Cena je pevná. Vhodné pre niekoho, kto vie oceniť hĺbku myšlienky na plagáte. Predávam ho, lebo manželka zariaďuje všetko v rustikálnom/starožitnom štýle a nehodí sa jej to nikde :( .
Obrázky rôzne
Predám vyšívaný obraz v zasklenom ráme -dieťa za 3€, obraz kvet 1,50€, obraz kytica 7€, krajinka lúka 2€, obraz strom za 3€,obraz stromy za 3€, obrázok loďka za 1€, obraz váza s kvetmi 6€, obraz stromy 2,50€. Obraz kytica za €. Obraz Adam - 3,50€. Trojobraz + 1ks za 3€.... Cena za všetko 30€. Pozri všetky moje inz aj obrázky.
Obrázky rôzne
Predám vyšívaný obraz v zasklenom ráme -dieťa za 3€, obraz kvet 1,50€, obraz kytica 7€, krajinka lúka 2€, obraz strom za 3€,obraz stromy za 3€, obrázok loďka za 1€, obraz váza s kvetmi 6€, obraz stromy 2,50€. Obraz Adam - 3,50€. Trojobraz + 1ks za 3€.... Cena za všetko 30€. Pozri všetky moje inz aj obrázky.Kont. mailom.
Marge Simpson Pop Kobalt (1970)
Pre fanúšika Pop-artu! Predám plagát od francúzskeho umelca Kobalt. Plagát je z 50 kusovej kolekcie a jeho číslo je 13/50. Súčasťou je podpísaný certifikát. Plagát je v rozmeroch 50x70, na 300g papieri. Použitá technológia "giclée". Odhadovaná cena galérie 350 usd. Viac o umelcovi:
OBRAZ PLAGAT  LADA 2017
Predam krasny obraz resp plagat v obraze automobil lada este v peknom zachovalom rame..rozmer 71,5x96cm.vhodny pre fanusika automobilu lada,na spomienku ak niekto mal toto auto,rekvizita,do garaze ci dielne..v kosiciach donesiem..chyba uchytka-detail.
3D obraz na stenu "Zrkadlo Harmony"
3D Obraz zrkadlo 3D Ornament so zrkadlom v masívnom ráme. Netradičné a originálne zrkadlo pre všetkých, ktorí uprednostňujú abstraktné umenie, ornamentálnu tvorbu, klasickú ručnú prácu a individuálny prístup ku každému dielu. Obraz so zrkadlom je poctivý originál, jediný kus, žiadna „pásová výroba“ bez duše. Vyrobený s individuálnym prístupom, láskou a starostlivosťou. Jedná sa o masívny obraz, v plnom drevenom ráme, ktorého hmotnosť je cca 10 kg. Ornament obrazu je vyrobený formou 3D tlače z PLA plastu. Je zložený zo segmentov, ktoré sú pospájané do celku a následne nastriekané do zlatej farby. Ornament je podlepený ekologickou kožou a následne vložený do masívneho drevného rámu. Rám je ručne natretý štruktúrnou zlatou farbou. Zlatá farba vždy symbolizovala hojnosť a prosperitu, preto z hľadiska „feng šuei“ môže obraz priaznivo vplývať na tok hojnosti a prosperity aj u vlastníka obrazu. Obraz má na zadnej strane dva háčiky na zavesenie. Na objednávku je možné vytvoriť rôzne rozmery, veľkosti a farebné prevedenia obrazov a ornamenotv tak, aby to ladilo s Vášim interiérom. Rám : 80 x 80 cm Hrúbka rámu: 2,8 cm Šírka rámu : 10 cm Hmotnosť obrazu : cca 10 kg