inzercia, predaj, predám, bazár

Obručové náušnice z nehrdzavejúcej ocele

Kategória: Doplnky

Nádherné obručové náušnice z nehrdzavejúcej ocele. Zapínanie kĺbové
Cena 8,50€
Obručové náušnice z nehrdzavejúcej ocele
Podobné inzeráty
SWAROVSKI NAUSNICE
Predam original SWAROVSKI NAUSNICE - vid foto. Nausnice som pouzila 1 jediny krat na mojej vlastnej svadbe a priniesli mi stastie;) Nausnice boli kupene v predajni SWAROVSKI vo Viedni. Cena 85€ + postovne Kontakt prosim cez e-mail. Nausnice poslem postou, pripadne je mozne po dohode vyzdvihnut osobne v Banskej Bystrici. Na dobierku neposielam. Akceptujem len prevod na ucet vopred, Viamo, Paypal alebo hotovost pri prevzati.
BILLSBRO Úchytka, farba nehrdzavejúcej ocele, 320 mm
Zostala nam JEDNA uchytka na nabytok, link tu: Cena je 2 e za 1 uchytku (nie balenie!). V predaji aj viac veci z IKEY.
Predám retiazku z nehrdzavejúcej ocele
Predám retiazku z nehrdzavejúcej ocele. Dĺžka 60 cm, šírka 7 mm. Osobný odber vo Zvolene alebo poštou s platbou poštovného predom na účet. Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Kontakt mailom, číslo vymyslené.
Luxusná 24-dielna zlatá sada zlatých príborov z nehrdzavejúc
1.Odolné voči hrdzi 2.Jednoduché čistenie a umývanie 3.Módny a moderný dizajn 4.Vhodné pre domácnosť, hotel a reštauráciu Získajte túto luxusnú zlatú sadu príborov a premeňte každé jedlo na kráľovský zážitok! ???? Ahoj milovníci jedál a štýlu! Predstavujeme vám 24-dielnu sadu zlatých príborov, ktorá vás presvedčí, že aj jednoduché veci môžu byť luxusné. ???? Ako by ste sa cítili, keby ste mohli každé jedlo premeniť na skutočný kráľovský zážitok? S touto luxusnou sadou zlatých príborov to môžete dosiahnuť! Nech už pripravujete večeru pre svoju rodinu alebo hostíte priateľov, tieto príbory vám dodajú ten správny štýl. Už ste niekedy sedeli pri stole a chýbala vám tá posledná iskra, ktorá by vaše jedlo povýšila na úplne novú úroveň? S touto 24-dielnou sadou zlatých príborov z nehrdzavejúcej ocele to už nebude problém. Každý kúsok je navrhnutý tak, aby bol nielen funkčný, ale aj nádherný na pohľad. Predstavte si, že sedíte pri stole plnom lahodných jedál a všetko, čo potrebujete, je ten správny príbor, ktorý by vám pomohol vychutnať si každý sústo ešte viac. Táto luxusná sada zlatých príborov je presne to, čo potrebujete! Jej jedinečný dizajn a kvalitné materiály vám zaručia, že budete mať vždy ten najlepší zážitok pri stolovaní. - 24-dielna sada zlatých príborov z nehrdzavejúcej ocele - Luxusný a elegantný dizajn pre každú príležitosť - Vyrobené z kvalitných materiálov pre dlhú životnosť a odolnosť - Ideálny darček pre milovníkov jedál a štýlu ???? Neváhajte a zaobstarajte si túto luxusnú sadu zlatých príborov ešte dnes! Vaše jedlá už nikdy nebudú rovnaké. ????
Náušnice Guess
Predám náušnice Guess, sú z nehrdzavejúcej ocele.Mala som ich na sebe pár krát, takže sú ako nové. Cena 15€+pošta
Náušnice zo svarowski kryštálikov
Predám ručne šité náušnice z mojej svadby, teda 1x použité, v krabičke. Náušnicová napichovacia puzeta je z rádiovaného striebra, zo swarovski kryštálikov. Náušnice sú veľmi ľahké, jedna váži cca 5 g. Dĺžka náušnice je cca 5,5 cm. Ako sedia, vidno aj na fotke. Na fotke sú aj z opačnej strany. Prosím písať, telefónne číslo je vymyslené, ďakujem. !!!!Môžem poslať aj cez Vinted aplikáciu, až máte lacnejšiu dopravu!!!!