inzercia, predaj, predám, bazár

Ochranná prepážka z plexiskla

Kategória: Ostatné

Celopriehľadná ochranná stena z plexiskla ponúka zákazníkom výbornú ochranu pracovníkov pred nákazou a zároveň neruší vo výhľade. Ochranný štít má rozmery na obrázku a je vyrobený z tvrdého priehľadného plexiskla hrúbky 6 mm, ktoré je dostatočne stabilné a má výborné optické vlastnosti.
Veľmi jednoduchá montáž zasunutím nožičiek do pripravených drážok. Ochranná priehradka je vhodná pre priehradky predajní a obchodov, obecné úrady, výdajné okienka pod.
Dva kusy, jedna väčšia druhá menšia.

Ide o účinnú fyzickú bariéru, ktorá môže plniť aj ďalšie funkcie (informačné plocha, na ktorú môžete písať alebo umiestňovať poznámky).

Ochranna stena z plexiskla , plexisklo , bezpecnostna prepazka , kontakt s ludmi , bariera , Bezpečnostná deliaca plexi stena na stôl , zaistenie bezpečného priestoru: v kancelárii, dielni, továrni, nemocnici alebo klinike
Ochranná prepážka z plexiskla
Podobné inzeráty
Ochranná mriežka na Suzuki V-strom 1000
Ochranná mriežka na Suzuki V-strom 1000 - [5.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Ochranná mriežka na Suzuki V-strom 1000 - 1 Ochranná mriežka na Suzuki V-strom 1000 - 2 Ochranná mriežka na Suzuki V-strom 1000 - 3 Ochranná mriežka na Suzuki V-strom 1000 - 4 Ochranná mriežka na Suzuki V-strom 1000 - 5 Predám ochrannú mriežku na svetlomet pre Suzuki V strom 1000 od úplne nová,zabalená.Pošlem aj na dobierku.Inzerát je aktuálny do vymazania,kontaktujte ma na mail,alebo čísle
Ochranna folia ARC Protection naSamsung Galaxy Note 20 Ultra
Ochranna folia ARC Protection - 1x Ochranná fóliana displej pre Samsung Galaxy Note 20 Ultra a folia ochranna na kameru.
Ochranná pracovná kombinéza HONEYWELL Spacel 3000 EBJ
Ochranná pracovná kombinéza HONEYWELL Spacel 3000 EBJ s kapucňou je vyrobená z viacvrstevnatého 100 % polyetylénu s hrúbkou 100μ. Materiál je laminovaný, aby sa dosiahla vysoká odolnosť proti prieniku kvapalín a prachu. Všetky švy, ako aj zips sú nepriepustne ultrazvukovo zvarené. Pás, rukávy a nohavice sú vybavené elastickým sťahovaním. Ochranná chemicky odolná kombinéza je ochranný prostriedok kategórie III a ako celotelový ochranný pracovný odev - typ 5 a typ 6 na ochranu proti prachu, postriekaniu chemikáliami a so zvýšenou ochranou proti biologickým rizikám o 400 % oproti staršiemu modelu. Ochranná kombinéza má veľmi dobrú odolnosť proti oderu, roztrhnutiu a prerazeniu. Vonkajšia farba odevu je žltá, vnútri má kombinéza farbu bielu. Veľkosť je XXL.
Plexiskla
Predam plexiskla na reklamne učeli, alebo ine využitie rozmery vid, foto na plexi je natiahnuta folia 1ks 9€ ak zoberiete 6ks za 35€…
Predám stojan s gulatou mísou z plexiskla
Predám stojan s gulatou mísou z plexiskla Len vlastný odvoz.
Plexiskla
Predam plexiskla na reklamne učely, alebo ine využitie rozmer vid. foto na plexi je natiahnuta folia 5ks … a= 6€