inzercia, predaj, predám, bazár

Ochutnavka voni

Kategória: Zdravie a krása

Srdecne Vas pozyvam na ochutnavku voni - prve session damske vone - styri uzasne a rozne vone. Dalsia session, uzasne 4 muzske TOP vone.

Znacku neuvadzam zamerne, nakolko pre niekoho moze byt znama, pre niekoho vobec, treba vyskusat, ovonat a vybrat si na zaklade osobnej skusenosti a dobre pocitu, nie na zaklade nejakeho predsudku ci nazvu :) bud ti sadne alebo nie

Slubujem Vam zazitok a moznost si zobrat so sebou papieriky s vonami a na zaklade tohto sa spravne rozhodnut a vybrat si tu pravu pre Vas :D

Predstavim 4 vone:

1/ elegantná - výrazná - parfum
2/ opojná - kvetinová - toaletna voda
3/ podmanivá - citrusovo - toaletna voda
4/ romantická - ovocno-kvetinová - parfumova voda

Ide o "stalice", ale aj "limitky" :)

Kde a kedy? v Bratislave, v Ruzinove v nasom Beauty Clube
este doladime podla zaujmu a poctu ludi

Posedenie - nieco pod zub a na zapitie nebude chybat, nech mame dobru naladu - nealko aj alko - bublinky

Srdecne su pozvani: zeny aj muzi (v znaameni Valentina, Dna matiek a zien) :P kazdy milovnik voni ci zvedavec a spolocensky zalozeny tvor :)

moderatorka Lucka
sarmantna asistentka Ivanka

PS: poprosim spravu cez , nechajte na seba prosim cislo ci email- ozvem sa. Dakujem.
Ochutnavka voni
Podobné inzeráty
Terre D`Hermes Eau Intense VETIVER a PURE PERFUME
Dva luxusné parfémy od francúzkej značky Terre D`Hermes - testery - ideálne na vyskúšanie. Väčší flakón "Vetiver" obsahuje vyše tretinu zo 100 ml, menší "Pure perfume" obsahuje cca tretinu/štvrtinu obsahu. Terre D ´ Hermes Eau Intense Vetiver je drevito-aromatická vôňa pre mužov. Svieža hlava sa skladá z citróna, grepu a bergamotu. V srdci ucítite pelargónie spoločne s výraznými pepřovým tónmi. Kompozíciu uzatvára vetiver, ambrové drevo, pačuli a kadidlo pravé živice (olibanum). Na trh bola uvedená v roku 2018. Zloženie Hlava: bergamot, citrón, grapefruit Srdce: pelargónia (geranium), sečuánske korenie Základ: ambra, pačuli, vetiver, olibanum Pánska parfumovaná voda Hermes Terre d'Hermes Eau Intense Vetiver je skvostná celoročná vôňa, ktorá dokonalo zdôrazní vašu osobnosť a štýl. Nech si ju vezmete do kancelárie, na obchodné jednanie, na posedenie s priateľmi či schôdzku so ženou, vždy vyjadríte, že ste dokonalý gentleman. Vôňu Terre d'Hermes Eau Intense Vetiver vytvorila v roku 2018 parfumérka Christine Nagel, rodáčka zo švajčiarskej Ženevy, vyznávačka vôní s jasným posolstvom. V hlavnej úlohe vetiver Parfum Terre d'Hermes Eau Intense Vetiver má ako hlavnú zložku vetiver, doprevádzaný citrusmi a sečuánskym korením. Vetiver, zlatý olej parfumérstva, je drevitý, mierne pálivý a veľmi elegantný. Predstavuje juhoázujskú vysokú trávu so silnými koreňmi, ktorá vydáva korenistú vôňu v citrónovo-kvetinovými akordmi. koncentrovaný vetiver vyniká drsnou, vlhkou vôňou hliny. V primeranom množstve je však príjemne zemitý, drevitý a s arómou dymu. Vetiver je značne obľúbený v pánskych aj unisex parfumoch. Spoznajte jeho dokonaého reprezentanta — pánsku parfumovanú vodu Hermes Terre d'Hermes Eau Intense Vetiver. Vône značky Hermes Parfumovaná voda Eau Intense Vetiver je súčasťou obsiahlej kolekcie vôní Terre d'Hermes z produkcie slávnej francúzskej značky Hemmes. Jej úctyhodné tradície siahajú až do roku 1837. Prvým dielom kolekcie je pánska vôňa Terre d’Hermes z roku 2006, ktorú vytvoril parfumér Jean-Claude Ellena a založil ju na pomaranči a vetiveri. Hermes Terre D´Hermes Parfum je silnejšia koncentrácia k vôni Terre D´Hermes. Hermes Terre D´Hermes Parfum je príbeh alchýmie, divoká cesta nespútanými prírodnými živlami zeme a vody. Parfum Hermes Terre D´Hermes Parfum ukrýva drevitú vôňu. Pri platbe vopred na účet je poštovné v cene a pribalím i hodnotný darček :-) Hodnotenia na vyžiadanie.
Set TTA The Moment for Him  AVON
Set TTA The Moment for Him s darčekovou taškou Emócie a spomienky si často dokážeme vybaviť len vďaka vôni. Vôňa, ktorá nám uviazla v pamäti a dokáže nás spojiť s niečím, čo nechceme nikdy zabudnúť. Jedinečné okamihy, ktoré sa nám vryjú do pamäti a zostávajú tak večné. TTA Moment for Him EDT Prežite znovu spoločne strávené chvíle a pripomeňte si, čo pre vás znamená život. Smelá a elegantná vôňa TTA The Moment je majstrovské prepojenie vôní oleja neroli z kvetov pomarančovníka, doplnených o aromatickú a upokojujúcu levanduľu na hrejivo mužnom základe z cédrového dreva. Parfumovaná vôňa, vďaka ktorej dokážete každý okamih precítiť všetkými zmyslami a urobiť ho nezabudnuteľným. Kategória: drevito-aromatická vôňa Zloženie: olej neroli z kvetov pomarančovníka, levanduľa, cédrové drevo Príležitosť: Vynikne pri dennom nosení, ale hodí sa aj na večerné udalosti a výnimočné príležitosti či schôdzky. Sprchovací gél na telo a vlasy TTA The Moment for HIM Sprchovací gél na telo a vlasy z radu TTA The Moment jemne, ale šetrne umýva ako pokožku celého tela, tak vlasy a dodáva im potrebnú hydratáciu. Vlastnosti: - šetrne umýva pokožku aj vlasy - zamedzuje nepríjemnému vysušovaniu pokožky - vhodný na každodenné použitie - dodáva pocit sviežosti Ako aplikovať: Malé množstvo gélu jemne vmasírujte do vlhkej pokožky a vlhkých vlasov. Vytvorte penu a potom dôkladne opláchnite vodou. Náš tip! Parfumovaná voda TTA The Moment je špeciálnou vôňou, ktorá bola ako prvá nafotená v kampani v Prahe na Karlovom moste. Celá jej mimoriadnosť sa tak odráža nielen v jej pôvode, opojnej vôni, elegantnom flakóne, ale predovšetkým mužovi, ktorý ju vďaka svojej výnimočnosti dokáže zhmotniť v nezabudnuteľné zážitky. Myslite na blížiace sa Vianoce a prekvapte svojho muža dokonalým darčekom v podobe špeciálneho setu nezameniteľnej vône a sprchovacieho gélu na telo a vlasy. Set obsahuje: • Sprchovací gél na telo a vlasy TTA The Moment for Him | 200 ml| • Čierna darčeková taštička | Rozmery: 16 x 8 x 22 cm | • TTA The Moment for Him EDT | 75 ml
Set Rare Gold AVON
IHNEĎ K DISPOZÍCII!!!!! Rare Gold Eau de Parfum - 50 ml Z kategórie kvetinových vôní. Hlavné tóny: kvet pomarančovníka, bergamot, vzácny jantár. Honosná a luxusná vôňa je elegantným pokladom, ktorý iskrí bohatým kvetom pomarančovníka, bergamotu a vzácneho jantáru. Telové mlieko Rare Gold Z kategórie kvetinových vôní. Hlavné tóny: kvet pomarančovníka, bergamot, vzácny jantár. Ľahké krémové telové mlieko s vôňou Rare Gold hydratuje pokožku a zanecháva ju zamatovo hebkú. Honosná a luxusná vôňa je elegantným pokladom, ktorý iskrí bohatým kvetom pomarančovníka, bergamotu a vzácneho jantáru. Je to elegantná a štýlová vôňa. Telové mlieko umožňuje vrstvenie vôní, vďaka čomu si môžete vôňu Rare Gold vychutnávať dlhšie. Použitie: Naneste dostatočné množstvo na celé telo kedykoľvek potrebujete. Darčeková taštička podľa dostupnosti len za 0,79 euro k setíku!!!!! Na vyžiadanie!!! POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Nerozbalené vzorky vôňí Louis Vuitton PRIDANÉ 3 NOVÉ VZORKY
Predám nerozbalené vzorky vôní Louis Vuitton 2ml: Pri odbere ktorýchkoľvek 3, dustbag zdarma (predposledná fotka). ORAGE 10€ 2x NUIT DE FEU (vyššia rada vôní) 15€/1ks AU HASARD 10€ (manželova obľúbená, má ju v plnej veľkosti) ÉTOILE FILANTE 10€ (moja obľúbená, mám ju v plnej veľkosti) L’IMMENSITÉ 10€ (najpredávanejšia mužská vôňa, plánujem ju kúpiť manželovi) - mierne špinavá krabička, viď posledná foto Osobný odber po dohode možný v BA-Rača, Pezinok, Senec, Trnava, Smolenice. Poštou/Packetou posielam v prípade uhradenia poštovného kupujúcim.
Parfumová voda So Fever Ecstatic Her Oriflame
Zapáľte oheň svojej vášne s vôňou So Fever Ecstatic. Vychutnajte si ohnivé tóny tajomného kadidla a poddajte sa návykovej, zvodnej parfumovej vode, z ktorej sála rozpaľujúce teplo. Obe vône prichádzajú s planúcou intenzitou, ktorá ich vzájomne transformuje. Zažite ich impulzívnu silu! Dámska parfumová voda s podmanivou vôňou horúceho jantáru, zvodnej vanilky a šteklivých podtónov. Pánskej vôni dominuje podmanivý jantár, pikantné korenie a pulzujúce drevité tóny. Obe vône prichádzajú s planúcou intenzitou, ktorá ich vzájomne transformuje. Zažite ohnivú silu vôní So Fever! Kategória vôní: AMBROVÁ VANILKOVÁ Kľúčové tóny: Hlava: dula, jablko, malina Srdce: lieskový orech, lupienky pomarančovníkových kvetov, ružové korenie Telo: kadidlo, škorica, vanilka Hlavná ingrediencia Kadidlo: živica extrahovaná pyrogenáciou (pôsobením tepla), odhaľuje svoj hlboký jantárový podpis iba pri vysokej teplote. Spočíva na pokožke a sála intenzívne, zmyselné teplo s nádychom jantáru. Objem: 50 ml
Far Away Rebel EDP - toaletný parfém
50 ml Všetky odvážne ženy ukážte sa! Siahnite po vôni navrhnutej špeciálne pre vás! Zmyselná, zvodná a jedinečná! Z kategórie orientálno-kvetinových vôní. - tóny vône: vrch vône: čierne ríbezle. červené ovocie. slivka. - srdce vône: kvet pomarančovníka. konvalinka. jazmín. - základ vône: pačuli. čokoláda a slaný karamel. jantár. Spoznajte náš kultový produkt! Vôňu Far Away Rebel sme podrobili dôkladnému testovaniu s nezávislou výskumnou agentúrou Ipsos. Celkom 100 žien v Prahe a Brne testovalo vôňu Far Away Rebel EdP proti vôni YSL Black Opium EdP. Účastníčky testovali obe vône z neoznačených balení a bez znalosti ich ceny. Ako sme dopadli? Celkom 86 % žien, ktorým sa páčila vôňa YSL Black Opium EdP sa páčila aj vôňa Far Away Rebel EdP. Vyskúšajte aj vy naše kultové produkty, ktoré prekonajú vaše očakávania, ale nie váš rozpočet.