inzercia, predaj, predám, bazár

očistené Morky na predaj

Kategória: Ostatné

Dobrý deň
Máme na predaj očistené morky (cca 12- 20kg), môžete zarezervovať na November cena 6€/kg (čistá váha)
Nesvady
Tel.
očistené Morky na predaj
Podobné inzeráty
Predám očistené vykrmené kačky
Dobrý deň, predám očistené chladené štopane mulardy. Štopane husokačky sú chované približne 4 mesiace ( zrelé mäso). Sú chované vo výbehu bez liečiv a látok podporujúcich zrýchlenie rastu. Očistené mulardy vážia 4-5,5 kg s toho je cca 600g biela pečienka. Cena 10,2€/kg. Dovoz viem fotografie sú vlastné.
Traktorove prace
Ponúkam na predaj jatocne ošípané v polkach, dalej morky,husokacky , ovce Kupim nosnice sliepky na vajicka mozu bit aj starsi, kupim odstavcata na chov. Ponukam oranie pôdy s traktorom zetor 7745 a zetor 7245 s trojakom pluhom dalej mulcovanie, prevoz materialu pevneho aj sypkeho(drevo, štrk, piesok atd.)na vlecke a ostatne polnohospodarske sluzby. ponukam na predaj domace zemiaky, jatocne morky, husokacky, ovcu na meso
Prepravky na morky a kurence
Dobrý deň predám zachovalé bedničky na morky a kurence. Iba volať. . Cena za obe 30.
Kúpim očistené kukuričné šúľky
Kúpim očistené kukuričné šúľky (bez kukurice) v akom koľvek množstve. Podmienka je, že musia byť nesplesnivené a suché. Najlepšie celé šúľky. Kontaktujte ma mailom alebo telefonicky.
Predám domace zajace
Predam domace zajace ocistené aj zivé. Ocistené 8eur/kg Zive podľa velkosti.
Očistené pálené tehly
Dobrý deň,predám očistené pálené tehly,kus 0,25 eura.Menej pekné za 0.10eura.Mám aj dierované,tie sú po 0,20 eura. Je možnosť prísť a vybrať si,ktoré sa vám páčia.Rád by som predal všetky naraz,ale môžeme sa dohodnúť aj tak,že si zoberiete len tie,ktoré vám budú vyhovovať. Mal som s nimi plány,ktoré neuskutočním.