inzercia, predaj, predám, bazár

Odlačkový valček, tehla, obklad.

Kategória: Náradie

Ponúkam na predaj valček ktorý, vytvára tehlový vzor, rýchlo jednoducho a lacno. Kto má chuť môže si sám ozdobiť svoj nteriér alebo svoje obľúbené miesto.
Odlačkový valček, tehla, obklad.
Podobné inzeráty
Murarske a maliarske náradie 1
Nové nepoužité profi náradie zo zrušenej predajne na murárske, maliarske a natieračske práce - antikorové špachtle, hladítka, velur valčeky, držiaky, vaničky. Vanička na farbu 26x32, 7 ks ... 0,90/ks Vanička na farbu 32x36, 2 ks ... 1,20/ks Mriežka na valček 12x18, 10 ks ... 0,50/ks 1. Držiak na valček 25cm, pr.8mm, 17ks ...1,50/ks 2. Malý držiak, 4cm, pr. 6mm, 8ks ... 0,60/ks 3. Valček na potrubie aj držiak, 39cm, 2ks ... 4,25/ks 4. Držiak s valčekom velúr, 15cm, pr. 6mm, 4ks ... 3,-/ks 5. Držiak valca, 18cm, pr. 8mm, 2ks ... 1,50/ks 6. Držiak valca, 18cm, pr. 6mm, 1ks ... 1,10/ks 7. Valček velúr profi srsť 23cm, 3ks ... 5,- /ks 8. Žltý štrukturálny valec, hrubá pena, 11cm, 2 ks ... 1,-/ks 9. Modrý flokovaný lakovnícky valček 11cm, 2 ks ... 1,50/ks 10. Modrý flokovaný lakovnícky valček 7 cm, 9ks ... 1,20/ks 11. Valček velúr profi srsť 16cm, 8ks ...4,-/ks 12. Valček velúr profi srsť 11cm, 6ks ...0,85,-/ks 13. Valček velúr profi srsť 5cm, 14ks ...0,75,-/ks 14. Valček velúr profi srsť 4cm, 8ks ...0,75,-/ks Pozri aj ďalšie náradie. Ceny sú uvedené aj na foto. Odber v Žiline po viac kusoch, v prípade platby vopred môžem poslať aj poštou. Storch / Rost Frei / Color Expert / Top trade / Kubala
Valček na dekoratívne omietky STAMP
Predám raz použitý valček na dekoratívnu omietku, imitácia dreva. Valček+raznica na dokončovanie v rohoch. Cena 50eur. Cena je polovičná oproti nákupnej cene v obchode kde som to kupoval. Valček stál 80€ a raznica 15€. Osobný odber v Trebišove. Poštovné podľa cenníka slovenskej pošty pri platbe na účet. Inzerát platný do zmazania!
Valček na maľovanie
Predám valček na maľovanieso zásobníkom na farbu v ručke...2x použitý, cena 17€ + poštovné...
Forma na obklad
Nový vzor lámaného rezaného kameňa vzoru bridlice, tentokrát rezaný na veľmi úzke pásiky, skladané lineárne,ale z viacerých kúskov čím vytvárajú členitejší vzor, hodiaci sa najmä do obývacích izieb a interiérových častí vašeho domu či bytu. - svojim jemným vzorom je vhodný na razenie obkladu skôr interérových stien - dokáže nádherne dotvoriť nielen časti interiérových stien - kameň LINEA BREAK je unikátnym vzorom Nový atraktívny vzor formy pomocou ktorej si za zlomok ceny vyrazíte nádherný obklad rezaného/lámaného kameňa. Forma vyniká nízkou hmotnosťou, čo prispieva ku lepšej manipulácií pri práci. Je veľmi húževnatá vďaka vysokokvalitnej zmesi kaučukových živíc, ktoré jej dávajú ohromnú oderuvzornosť aj pružnosť. Hlavné prednosti: Atraktívny vzhľad vyrazeného obkladu široké možnosti použitia / interiér, exteriér / obrovská úspora financií​​ /až 30€ na m2/ - Každá forma má špeciálnou tkaninou vystužené dno a tým je ešte viac znížené riziko poškodenia pretrhnutím samotnej formy. - Na lepšiu manipuláciu slúžia úchytky, ktoré sú na zadnej strane každej našej formy určenej na razenie obkladu. Obrovským plusom riešenia/razenia obkladu pomocou formy je možnosť jednoduchého svojpomocného prevedenia bez nutnosti priplácania za prácu odborného majstra, čím ušetríte nemalú čiastku z Vášho rozpočtu. Už nemusíte riešiť problém, že sa Vám obklad nehodí farebne, pretože si ho natónujete farebne presne ako potrebujete! Vaša radosť a spokojnosť sa tým znásobí. Obklad bude presne podľa vašich predstáv a presne podčiarkne váš osobitý štýl a vkus a vy sa vyhnete sklamaniu z niečoho čo sa vám nebude páčiť. Ďalším obrovským plusom je, že pri použití potrebnej zmesi je razený obklad ľahký a bude držať na povrchoch ako sadrokartón alebo umakart a vy sa nemusíte obávať, že odpadne. Ušetríte si tak financie aj starosti do budúcna! ​Rozmery formy: 34,5cm x 12,5cm Váha formy: 0,9kg Cena je 25 e, povodna cena 55 e, použitá 1 krát v perfektnom stave.
Náradie na obklady a dlažbu
Naradie na obklady Predám set náradia pre obkladača. Osobný odber v Bratislave. Kontaktujte ma cez formulár, číslo je vymyslené. Rezačka na obklad 130cm Festa X 1300, pôvodná cena 380€, moja cena 260€ - k tejto rezačke je aj náhradné tvrdené kolečko v cene Rezačka na obklad Jokosit 80cm, pôvodná cena 70€, moja cena 30€ Táto rezačka je vhodná na mäkkší obklad a nenáročné rezanie. Zázraky od nej netreba čakať. Vykružováky na tvrdý obklad - gres, Rubi Easy gres - pôvodná cena 190€, moja cena 135€ - spravil som s nimi dokopy cca 15 otvorov, niektoré rozmery som ani nepoužil. Predane! - Sada leveling tools - kliešte a cca 170 kolíkov, 20€. V prípade odberu všetkého je cena spolu 390€ a teda usetríte 35€. Osobný odber v Bratislave!
Pritlacny valček
Predám pritlacny valček 40mm . Náradie pre Leister .