inzercia, predaj, predám, bazár

Odličovacie tampóny extra jemné bambusové 6 ks HAND MADE

Kategória: Zdravie a krása

Tieto eko tampóniky stačí oprať, a môže ich znova a znova používať. :)
Mäkučké tampóny sú ušité z oboch strán z bambusového aksamitu, certifikovaného pre deti do 3 rokov. Bambus je prirodzene antibakteriálny a zamatovo jemný. Tampóny sú ideálne na čistenie pleti pleťovou vodou, odličovanie očí a očného okolia. Absorbuje menej tekutiny ako froté. Extra jemné tampóny šijem z prírodne bieleho aksamitu.
Sú vhodné pre akýkoľvek typ pleti a sú ideálne pre každodenné použitie. Sú vhodné na jemné, ale dôkladné odstránenie make-upu aj na čistenie pleti.
Po použití ich stačí vyprať, pri praní v práčke odporúčam použiť vrecko na pranie.
Priemer 8 cm
Farby sivá, biela, modrá a ružová
Balenie 6 ks bez vrecka/7€
Balenie 12 ks s vreckom/13€
Odličovacie tampóny extra jemné bambusové 6 ks HAND MADE
Podobné inzeráty
Odličovacie tampóny bambusové extra jemné 6 ks HAND MADE
Tieto eko tampóniky stačí oprať, a môže ich znova a znova používať. :) Mäkučké tampóny sú ušité z oboch strán z bambusového aksamitu, certifikovaného pre deti do 3 rokov. Bambus je prirodzene antibakteriálny a zamatovo jemný. Tampóny sú ideálne na čistenie pleti pleťovou vodou, odličovanie očí a očného okolia. Absorbuje menej tekutiny ako froté. Extra jemné tampóny šijem z prírodne bieleho aksamitu. Sú vhodné pre akýkoľvek typ pleti a sú ideálne pre každodenné použitie. Sú vhodné na jemné, ale dôkladné odstránenie make-upu aj na čistenie pleti. Po použití ich stačí vyprať, pri praní v práčke odporúčam použiť vrecko na pranie. Priemer 8 cm Farby sivá, biela, modrá a ružová Balenie 6 ks bez vrecka/7€ Balenie 12 ks s vreckom/13€
NOVÉ odličovacie tampóny - prateľné
NOVÉ mäkučké eko odličovacie tampóny - prateľné,2-vrstvové set 10ks v eko sieťke na pranie cena: 5,50€ odber osobne (alebo + pošta)
EKO odličovacie tampóny
predám odlíčovacie tampóny. ekologické, opakovane použiteľné, prateľné na 60-tke, bavlnené. hladká a vrúbkovaná strana. rôzne farby. nevhodné na odlakovanie nechtov, resp. iba raz ;) cena 0,50e za kus.
Odličovacie tampóny
Predám nove bavlnené odličovacie tampóny. 100% bavlna, 6 kusov. Kupované na soaphoria.
Hand made hackovany kosik & kozmeticke tampony
Ponukam hand made hackovane kosiky a ekologicke kozmeticke tampony zo 100% bavlny. Moznost vyskladat set viacere variacie z farieb na obrazku. Cena kosika (priemer cca 13 cm / vyska cca 3,5cm) 3,5€ Cena tamponu (priemer cca 6,5 - 7cm) 0,5€. V pripade otazok preferujem komunikaciu mailom.
Hygienické tampóny
Predám hygienické tampóny - 56 kusov za symbolickú cenu 3€ (vrátane poštovného). PC 7,30€. Dôvod predaja: nepoužívam tampóny.