inzercia, predaj, predám, bazár

Odĺžniková sklolaminátová nádoba XXL Rybník KOI

Kategória: Ostatné

Odĺžniková sklolaminátová nádoba 150x300

1)

Dĺžka: 300 cm
Šírka: 150 cm
Výška: 45 cm
Objem: 1500 litrov.
Cena : 1150€

2)

Dĺžka: 300 cm
Šírka: 150 cm
Výška: 100 cm
Objem: 3300 litrov.
Cena : 1450€

3)

Dĺžka: 360 cm
Šírka: 120 cm
Výška: 35 cm
Objem: 950 litrov.
Cena : 1200€

4)

Dĺžka: 360 cm
Šírka: 120 cm
Výška: 100 cm
Objem: 3000 litrov.
Cena : 1450€

Dodacia lehota: 1 týždeň
Platba pri vykládke

Ak potrebujete inú veľkosť, napíšte nám.
Odĺžniková  sklolaminátová nádoba XXL Rybník KOI
Podobné inzeráty
Na predaj nádherný Rybník pri  Lučenci 38 Ha
Na predaj nádherný Rybník pri Lučenci 38 Ha Ponúkame vám na predaj Rybník s veľkosťou 38 Ha z toho 20 Ha ako rybník / vodná plocha. Hĺbka Rybníka je cca 3-4metrov . Bývalé štrkovisko- Veľká nad Ipľom. Video k nehnuteľnosti Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: dkomsro@ alebo osobne v kancelárii Dkom s.r.o. v Šahách na adrese SNP 9 Web makléra:
Dewarova nádoba na kvapalný dusík
Dewarova nádoba na kvapalný dusík - [10.12. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Dewarova nádoba na kvapalný dusík - 1 Dewarova nádoba na kvapalný dusík - 2 Dewarova nádoba na kvapalný dusík - 3 Dewarova nádoba na kvapalný dusík - 4 Prodám tuto, případně větší Dewarovu nádobu bez využití, nebyla nikdy použita, ještě zabalena v krabici. Nádoby jsou stejné, liší se pouze velikostí a inzeruji v této ceně: 3l-230 eur; 6l-310 eur; 10l-390 eur; 20l-600 eur; Ke dni inzerce k dispozici pár kusů. Osobní předání možné v Ostravě, popřípadě zašlu přes DPD i na dobírku kamkoli v ČR i na Slovensku a v těchto cenách pouze s kratší zárukou od převzetí-dle domluvy, k odzkoušení, že je jádro a vše ostatní ok. V případě zájmu preferuji výhradně e-mailovou komunikaci, případně SMS, děkuji.
REALIZÁCIA JAZIEROK / LUKAS GARDEN
Sme realizátori jazierok, či už sa jedná o kúpacie, okrasné , Koi alebo bio-bazén. Naša práca je pre nás vášňou so zmyslom pre detail a preto vytvárame projekty vašich snov. •REALIZUJEME - od návrhu, cez realizáciu až po samotnú údržbu. •Jazierka / Jazera ( okrasné, kúpacie, bio-bazény , chovné - Koi jazierka ) • Vodopády , kaskády , stratové vodopády • Potoky , rieky , male vodné prvky a podobne • Skalky , výsadby vo svahu a iné kamenné dekorácie • predaj rýb ( Koi Kapor, jeseter, karas ) • a iné záhradné prvky. Pracujeme na CELOM SLOVENSKU viac z našich prác nájdete na : FB : Jazierka Lukas Garden IG : Lukas. WEB :
Predaj rybníka v Náne, 2 km od Štúrova
Predávame rybník v obci Nána, v okrese N. Zámky. Rybník o rozmeroch 75 x 22 m sa nachádza na 88 árovom pozemku. Hĺbka vody je 4 m, obsádku tvorí kapor, amur, šťuka. Celý areál je oplotený, na pozemku sa nachádza el. prúd, plyn, obecná voda. Prístup je po asfaltovej ceste. Rybník je možné rozšíriť ťažbou štrku. Objekt je možné použiť na stavbu penzionu, rekreačnej oblasti, komerčný lov rýb ap. Cena dohodou. Informácie: Ing. Pavel Hudec .
SPRÁVCA Rybnik jasov športový rybolov
Dobrý deň, ☝️Ponúkame možnosť stať sa správcom nášho Rybníka. Hľadáme kolegu, ktorý by mal byť: ???? Zodpovedný ???? Spoľahlivý ???? Príjemne vystupuje ???? Komunikuje s ľuďmi ???? Má vzťah k rybolovu a prírode ☝️ PRÁCA SPRÁVCU ZAHŔŇA: ▪️Vybavovanie návštevníkov ▪️Starostlivosť o Rybník a okolie ▪️Údržba a opravy vybavenia ▪️Práca s pokladňou ▪️Predaj krmiva (partiklu) ▪️Kontroly dodržiavania pravidiel Pracovná doba, mzda a náplň práce bude komunikovaná na pracovnom pohovore. Kontaktovať budeme iba vhodných kandidátov. ☝️Vašu žiadosť o prácu správcu Rybníka a krátky popis o Vašich skúsenostiach s rybolovom, nám zasielajte na mail: rybnikjasov@ Rybník Jasov.
Tlaková nádoba vzdušník1000 l
Dobrý den mám na predaj 1000 l tlakovú nadobu ,kompresor na vduch ,nadoba na vodu,akumulačna nadoba Vzduchojem 1000l, 10 bar, vzdušník, nádrž: max teplota 200 stupnou hrubka steny cca 2 cm.Nadoba ma revizný otvor ktori sa da od šrobovat. Nadoba sa nachadza V Lazanoch sedem km od Prievidze.Inzerat plati do zmazania.