inzercia, predaj, predám, bazár

Odpratavanie Snehu(Ladu)

Kategória: Brigády

Odpratavanie Snehu v akom kolvek mnozstve z pristupovej cesty zo zahrad atd.za rozumnu cenu.volat-
Odpratavanie Snehu(Ladu)
Podobné inzeráty
Ručný pracovník
Prijmeme ručných pracovníkov na odpratávanie snehu.
Zimná údržba
Hľadáme šikovných záujemcov na zimnú údržbu v meste Nové Zámky. Jedná sa o zametanie, odhŕňanie snehu a posyp soľou externých priestorov v prípade sneženia a potreby. Cena dohodou. Vhodné aj pre dôchodcov a čiastočných invalidov. Bližšie údaje na t.č. email: biro.goldreinplus@
Zimna udrzba Bratislava
Hľadáme zodpovedných pracovníkov na zimnú údržbu v Bratislave v termíne december 2022 až marec 2023. Údržba chodníkov - odhrn snehu a posyp. Viac informácii nájdete na stránke . Mzda dohodou. V prípade záujmu volajte na
Správca nehnuteľností
Ponúkam svoje služby- správca nehnuteľností (kosenie, odhŕňanie snehu, strihanie stromov, natieranie, drobné opravy..) Bošany a okolie. Pracovná doba po 15tej hod. Plat: cca 10 €/ hod- dohodou od druhu a rozsahu vykonávaných prác.
Hľadám brigádnika na kosenie + niekoho na upratovanie
Hľadáme zodpovedného človeka, kľudne to môže byť aj zručný a vitálny dôchodca na polovičný úväzok. CCA 4-5 hodín denne, je možné si pracovný čas rozvrhnúť podľa dohody. Miesto výkonu práce je Brodno. Pracovná náplň kosenie trávnika traktorovou kosačkou, údržba celého areálu, hrabanie lístia, odhŕňanie snehu a pod. Zároveň niekoho na upratovanie 1x do týždňa cca 5-6 hodín. Odmena dohodou.
Brigáda zimná údržba v Košiciach
Ponúkam brigádu v Košiciach, jedná sa o čistenie chodníkov od snehu a posypavanie chodníkov soľou. 1mh/5€ Mesačný paušál 50€ Pracuje sa podľa potreby niekoľko krát do týždňa viac info na MT .