inzercia, predaj, predám, bazár

odsavacka MEDELA swing flex+Beurer IL 11 infralampa

Kategória: Ostatné

PREDAME odsavacku MEDELA swing flex +Beurer IL 11 infralampa

kupovane koncom minuleho roka -odsavacka pouzivana asi 3 mesiace, lampa zapnuta asi 2x , uz su nam zbytocne nepouzivane ich

piste prosim na mail dakujem


Nová Medela Flex technológia
Bezpečná - Nový Konektor Flex s ochranou proti pretečeniu zabraňuje pretekaniu mlieka do hadice a motora.
Pohodlná - Vďaka ochrane proti pretečeniu môžete odsávať v pohodlnej polohe.
Prispôsobivá - Správne priľnutie nového Prsného nadstavca PersonalFit Flex™ s uhlom 105° k prsníku umožňuje lepší tok mlieka.
Komfortná - Nový Prsný nadstavec PersonalFit Flex™ má mäkký, hladký a pružný lem.
Individuálna - Oválny tvar nového Prsného nadstavca PersonalFit Flex™ je možné otáčať o 360°.
Efektívna - Prsný nadstavec PersonalFit Flex™ je k dispozícii v štyroch veľkostiach tunela - na veľkosti záleží.
Výber veľkosti prsného nadstavca - Súčasťou balenia odsávačky je veľkosť 21 a 24 mm. Prípadne je možné zakúpiť inú veľkosť, podľa priemeru bradavky.
odsavacka MEDELA swing flex+Beurer IL 11 infralampa
Podobné inzeráty
Odsávačka Medela Swing flex elektrická
Odsávačka Medela Swing Flex je vhodná pre každodenné použitie Dvojfázové odsávanie napodobňuje sací rytmus bábätka Vďaka tomu je odsávanie účinnejšie a stimuluje ďalšiu tvorbu mlieka Pomocou tlačidiel si zvolíte silu podtlaku tak, aby vám bolo odsávanie príjemné (11 možností) Vďaka uhlu 105° k prsníku mlieko lepšie tečie Oválny tvar nadstavca možno otáčať o 360° Konektor Flex zabraňuje pretekaniu mlieka do konektora Vyrobená z materiálov bez použitia BPA Súčasťou je adaptér pre pripojenie do siete Odsávačka Medela funguje aj na 4 kusy batérie AAA Používaná týždeň, v záruke, pc176€ Dohoda mozna
Odsávačka Medela Swing Flex
Predám novú, nepoužívanú odsávačku Medela Swing Flex aj s celým príslušenstvom. Kupovaná bola v 12/2021 cez ,ešte je v záruke.
Odsavacka materskeho mlieka - MEDELA FREESTYLE FLEX + darcek
Predam malo pouzivanu (takmer vobec) odsavacku materskeho mlieka, este rok v zaruke. Vsetko je ciste, bez znamok pouzivania. Niektore veci su este nove zabalene. Original cierna taska nebola vobec pouzivana. Komplet vsetko prislusenstvo. Krabica. Vsetko dostanete ako v obchode. Najlepsia na trhu. Integrovana dopijatelna bateria. Pridam Vam dalsie flase medela a vlastne vsetko co mame, niektore veci neboli nikdy pouzite. Piste prosim email, takmer hned odpisem.
Odsávačka / elektrická Medela Swing Flex
Predám 2-fazovú odsávačku Medela Swing Flex, použitá 1x, zakúpená v 07/2022/ v záruke. Odsávačka je vysterilizovaná. Nakoniec sme ju nepotrebovali. Možný osobný odber: Bratislava, Modra, Pezinok, Cífer, Trnava.
Medela double Flex - nabijatelna lahka prenosna
Medela Odsávačka mlieka elektrická double Flex Najlepsia odsavacka na trhu!:) Lahka, prenosna, nabijatelna Idealna ak clovek vela cestuje Do augusta v zaruke Komplet balenie vratane chladiaceho boxu a tasky, plus flase sklenene Avent k tomu Odsávajte, nech ste kdekoľvek, aj keď nemáte po ruke elektrickú zásuvku Freestyle Flex™ má vstavanú dobíjaciu batériu, ktorá vydrží až osem odsávaní z oboch prsníkov súčasne na jedno plné nabitie, takže sa nemusíte pri odsávaní pripájať k elektrickej sieti. A ak potrebujete dobiť elektrickú odsávačku na cestách, Freestyle Flex™ má taktiež USB port.* Intuitívne rozhranie s ovládacími prvkami dotykovej obrazovky Osvetlený digitálny ovládací panel elektrickej odsávačky umožňuje spustiť alebo pozastaviť odsávanie, prepnúť režim odsávania a upraviť úroveň vákua. Pomocou panelu môžete tiež aktivovať funkciu Odložený štart - táto funkcia vám necháva desať sekúnd pred spustením Freestyle Flex™, čo je užitočné najmä pri odsávaní z oboch prsníkov súčasne, pretože vám ponechá voľné ruky, aby ste si bez náhlenia nasadili prsné nadstavce.
Elektrická odsávačka Medela Swing Flex
Predám párkrát použitú (asi 10krát) odsávačku Medela Swing Flex. Sada obsahuje aj vrecká na mlieko, pribalím kozmetickú taštičku, v ktorej si môžete zobrať odsávačku napríklad do pôrodnice a pribalím aj niekoľko kusov jednorázových prsných vložiek z DM.