inzercia, predaj, predám, bazár

Odstredivka

Kategória: Ostatné

Predám nejakú odstredivka alebo neviem čo to je má to masívny ložiskovy domek
Odstredivka
Podobné inzeráty
Odstredivka na vosk alebo med
Odstredivka je určená na spracovanie vosku a voštín(dáte z kotla horúce voštiny a potom získavate odstredením vosk a košieľky ostávajú vo vreci). Alebo pri odstreďovaní medu z odviečkovancou, keď máte potrhaný plást a chcete z neho med. Nádrž odstredivky a filtračný bubon sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a sú zhora uzavreté vekom. Stojan je vyrobený z oceľového profilu a pokrytý polymérovou práškovou farbou, jeho široká základňa zaisťuje stabilitu proti prevrhnutiu. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť umožňujú v prípade potreby zariadenie voľne premiestňovať. Ovládací panel umožňuje plynulé nastavenie rýchlosti. Na odstredivku je možné napojiť vyvíjač pary. Technické parametre: priemer - 470 mm (nádrž); výška - 700 mm; výška na stojane - 760 mm; hmotnosť - 32 kg Objem jednorazového naplnenia - 20 litrov. Odstredivka je nová nepoužívaná, zabalená. Osobný odber. cena 1050eur
mlékárenské konve, odlivka, odstředivka na mléko
2 hliníkové mlékárenské konve s gumovými víky - odstředivka - odlivka cena za odlivku a 2 konve 30E
stará odstředivka mléka
stará odstředivka mléka se znakem výrobce - Škoda.
Multifunkčná odstredivka na šalát
Predám multifunkčný krajač a mixér, odstredivka na šalát s oddelovačom žltka od bielka.Vhodna do domácnosti alebo na chalupu . Cena 13€.
Štrbinová odstredivka 160
Predám štrbinovú odstredivku 160. Pôvodná cena 1450 €, teraz cena 990 € , prípadne dohoda, len osobný odber. Tureň, tel. . Na SMS neodpovedám!!! Jemné sito z nehrdzavejúcej ocele o hustote 200μ je kontinuálne oplachované čistou vodou zvnútra sita. Tak je zabezpečený neustály prietok čistej vody sitom ďalej do biologickej komory. Nečistoty (výkaly, lístie, riasy) ktoré ostanú mimo sita sa odstránia pri odkaľovaní mechanického filtra/vortexu. Ideálne riešenie do vortexu FGR filtrov. Jeho inštaláciou sa enormne zvýši filtračný výkon biologického filtra a zníži sa interval čistenia biologických komôr. Ø sita 39cm, celková výška 40cm, Ø výtoku 160 mm. Integrované čerpadlo na kontinuálny oplach nerezového štrbinového sita s prietokom 130 l/min. Výkon: 30000 l / hod.
Odstredivka mlieka
Predám ručnú odstredivku mlieka na odstredenie tuku - smotany z čerstvého mlieka a je možnost si nastavit aj "tučnost" smotany. Značka Škoda Libella. Dokáže odstredit až 160 litrov čersvého mlieka za hodinu. Rok výroby odhadujem asi 1943. Je funkčná, len je potrebné si tam dat novú gumičku. Je k tomu aj originál návod.