inzercia, predaj, predám, bazár

Odstúpim cukrárenskú výrobu na Staničnej ulici v Trenčíne.

Kategória: Ostatné

Odstúpim cukrárenskú výrobu na Staničnej ulici v Trenčíne. Plocha priestoru je cca 95 m2. Cena prenájmu 600,- Eur/mesiac + elektrina cca 150 EUR/mesiac .Priestor má samostatný elektromer. V cene prenájmu je aj vykurovanie priestoru a parkovanie zdarma.

Viac info telefonicky.
Tel:
Odstúpim cukrárenskú výrobu na Staničnej ulici v Trenčíne.
Podobné inzeráty
Odstúpenie prevádzky VIKIS BAKERY, Košice – Sever
Odstúpenie prevádzky VIKIS BAKERY, Košice – Sever.                                                                         Cancelling of company VIKIS BAKERY, Košice - Sever(north area). Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na odstúpenie plne vybavenú a zabehnutú prevádzku VIKIS BAKERY v Košiciach, ul. Čermeľská. Ide o plne zariadenú a funkčnú prevádzku s dlhoročnou tradíciou. Prevádzka VIKIS BAKERY má 48 m2 a pozostáva z:  - pracovnej miestnosti kompletne zariadenej na cukrárenskú výrobu (pracovný pult, 3x chladnička, pult na prípravu, gastrorúra, 2x umývadlo a výdajný pult),  - druhej pracovnej miestnosti, kompletne zariadenej na cukrárenskú výrobu (pracovný pult, mraznička, el. pec, el. rúra, umývadlo), - miestnosti na umývanie nádob použitých pri výrobe, - skladu surovín,  - výdajná miestnosť, Priestor je kompletne schválený štátnou veterinárnou a potravinovou správou.  Veľkou výhodou je parkovanie priamo v areáli.  Cena je na vyžiadanie.  Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS. . Cancelling of company VIKIS BAKERY, Košice - Sever(north area). Real Estate office TOBI Real Košice EXCLUSIVELY offers you a fully equipped and well-established bakery company in Košice, Čermeľská street.  It´s fully equipped and functional with a long tradition. Area of mentioned company has 48 square meters and consists of: • shop floor fully equipped for confectionery production (work counter, 3 refrigerators, preparation counter, 2 sink and dispensing counter), • the second shop floor, fully equipped for confectionery production (work counter, freezer, 2 electric stove, sink), • rooms for washing containers used in production, • storage for raw materials, • dispensing room, The whole production is fully approved by the state veterinary and food department. A big advantage is parking right on the premises. The price is on request. We are a certified Real Estate office and member of NARKS(National Association of Real Estate offices).
Odstúpim eshop a kamennú predajňu v Trenčíne
Odstúpim eshop a kamennú predajňu s oblečením pre moletky v Trenčíne, blízko centra mesta. V cene je kompletné zariadenie, kontakty na dobrých dodávateľov, oblečenie, fungujúci eshop, facebooková stránka s mnohými členmi. Viem dohodnúť vynikajúce nájomné podmienky pre kamennú predajňu na nasledujúci rok. Viac informácií na email.
Stroj na výrobu čokolády
Ponúkam na predaj stroj na výrobu čokolády (melanžér), stroj bol použitý 2-krát, čiže je ako nový. Ďalej Nemisto LAB (oddeľovač šupiek od bôbov), drtička kakaových bôbov, 2 polykarbonátové formy (1 forma na tabuľku čokolády a 1 forma na výrobu praliniek-nová), kakaové maslo (3 900 g), kakaové bôby vlastnoručne pražené odroda Jamajka (872 g), ihlový teplomer a knihu. Stroj je vhodný na domácu výrobu alebo podnikateľskú činnosť. Všetky veci sú profesionálne. Dôvod predaja je bohužiaľ nedostatok času na výrobu a venovanie sa tomu. Cena je 1150€ pri serióznom jednaní dohoda istá.
Set na výrobu piva
Dobrý deň, ponúkam na predaj Set na výrobu piva. Všetko, čo potrebujete pre výrobu svojho prvého piva. Je to vlastne kompletná súprava na výrobu domáceho piva. Stačí už len vybrať mladinový koncentrát podľa toho, na aké pivo máte chuť. Vhodné na vrchné i spodné kvasenie. Pre začiatočníkov sú vhodné vrchne kvasené pivá. Pokiaľ si neviete s výberom piva rady, napíšte nám, alebo zavolajte. Mikropivovar obsahuje: - ciachovaná fermentačná nádoba s vrchnákom s objemom 30 litrov z potravinárskeho plastu - kvasná zátka s tesnením - vypúšťací ventil - stáčač - miešadlo - hustomer s odmerným valcom - samolepiaci teplomer - plávajúci teplomer - zátky 100 ks - videonávod na stránke
INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ - PREDAJ BUDOVY
Ponúkame Vám na predaj budovu v obci Strážne. Pozrite si 3D vizuálnu prehliadku skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: Majiteľ využíval budovu ako reštauráciu a cukrárenskú výrobu, ktorá musela byť oddelená od kuchyne stenami zo sadrokartónu ako môžete vidieť na pôdoryse. Tie je možné odstrániť, čím vznikne otvorený priestor. V súčasnosti by budova umožnila budúcemu majiteľovi viaceré investičné možnosti ako napríklad služby, catering, výroba a pod. Pred budovou sa nachádza dostatok parkovacích miest. Veľkou výhodou tejto budovy je poloha, ktorú predstavuje. Pracovná sila najmä z okolitých krajín akými sú Ukrajina, Maďarsko môže finančne veľmi pomôcť tejto investičnej príležitosti. Budova sa predáva so zariadením ako môžete vidieť na fotkách. Materiál: tehla Vykurovanie: plynové Pivnica: áno Terasa: áno Lokalita: vzdialenosť od Košíc 76km Ak Vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať. Bezplatne Vám vybavíme hypotekárny úver s čo najnižším úrokom.
Potravinová prevádzky / výroba + obchod
Dám do prenájmu novovybudovanú potravinovú prevádzku s vlastným obchodom / podnikovou predajňou vhodnú pre cukrárenskú, pekárenskú, mäsovú, mliečnu výrobu. Výroba pozostáva zo zázemia pre zamestnancov, skladov, výrobných priestorov, chladiacich boxov, technických miestností. Výrobné priestory sú komplet cele z umývateľných, hygienických materiálov na stenách aj stropoch, liate vyspádované podlahy s kanálmi pre odtok vody. Silné rozvody elektriky pre výkonné stroje. Prevádzka sa prenajíma bez zariadenia alebo po dohode aj plne zariadená. Celkové rozmery sú cca 170m2 + pivnice + dvor. Cena za prenájom na základe dohody vzhľadom na využitie objektu a dĺžku prenájmu. Pre viac info prosím voljate.