inzercia, predaj, predám, bazár

Odstúpim detský kútik.

Kategória: Ostatné

Odstúpim zabehnutú prevádzku detského kútika v oc Prešov.
Odstúpim detský kútik.
Podobné inzeráty
Detský kútik na predaj
Dobrý deň, mám na predaj detský kútik. Kútik chcem len predať, nemám záujem o prenájom. Kútik sa nachádza v OC Váh - Hlohovec. Obhliadky možné každý deň. Firma Vám ho zloží, odvezie a postaví podľa vašich predstáv.
Nadštandardný apartmán
Máte radi prírodu, šport, turistiku, oddych, relax, wellness? Spoločnosť Allrisk Slovakia Vám ponúka so súhlasom majiteľa túto jedinečnú ponuku - apartmán - v apartmánovom dome - Apartmány Lomnica. Nachádza sa vo Veľke Lomnici, jeho umiestnenie je s výhľadom na Tatry. Rozloha je 68,75 m2, priestranný, vzdušný a vkusne zariadený. Predáva sa so zariadením. Pridanou hodnotou areálu je možnosť využitia wellnessu a pre rodiny s deťmi je k dispozícii detský kútik. BUDOVA - recepcia - 8.00 - 24.00 hod., PO-NE - apartmánový dom AD1, poschodie C - parkovisko v uzavretom areáli, parkovanie bezproblémové - welness - detský kútik APARTMÁN - rozloha: 68,75 m2 - predsieň - 5,2 m2 - spálňa - 16,4 m2 - obývacia izba s kychyňou - 32,10 m2 - balkón - 8,1 m2 - kúpeľňa - 4,02 m2 - WC - 1,54 m2 - Šatník - 1,39 m2 Odporúčam pozrieť si priestory osobne a presvedčiť sa o benefitoch, ktoré toto miesto a prostredie ponúkajú. CENA: 215 000,- eur Mesačné náklady: 192,60 eur /cena zahŕňa energie, internet, poistenie, fond opráv, správa bytového domu/ Mesačné náklady sú nižšie z dôvodu využívania termálneho prameňa k vykurovaniu. Kontaktuje ma na tel. č. 0917 87 37 79, dohodnite si termín obhliadky. Teším sa na osobné stretnutie !
Foto budka / Foto kútik
Ponúkam na predaj kompletný profesionálny SET FOTO - BÚDKA/ FOTO KÚTIK s pozadím, rekvizitami, statívy, osvetlenie, soft box + záblesk, tlaciareň pre okamžitú tlač fotogeafií ... Vhodná na SVADBY, PÁRTY rôzneho charakteru, PLESY, STUŽKOVÉ ... - Foto búdka je nová, vyrobená na zákazku a osadená značkovými komponentmi - používaná leto 2022 / Fotoaparát Canon EOS 1300D + širokouhlý Objektív, Dotykový 15" monitor, nechýbajú vonkajšie usb porty na pripojenie tlačiarne, príslušná elektro kabeláž, originálny nosný kovový statív, ochranné + dizajnové lišty, / rozmer foto búdky výška 55cm - šírka 50 cm - hĺbka 34 cm, samotná výška sa dá regulovať... Srdcom FotoBudky je vo vnútri umiestnený výkonný PC /Lenovo pc i7, 128 ssd disk, 8 GB ram/ s win pro 10 Foto Búdka je vybavená aj originálnym a licencovaným software s predrobenou grafikou na rôzne akcie. Komponenty: - profi tlačiareň /+ fotopapier na cca 800 fotografií - Zábleskové svetlo + odpalovač - Kompletný statívový set na foto - pozadie - 2x Profesionálne pozadie /kvetový vzor/ - Rupsak na záblesk, kabeláž ... - Statívy ku záblesku + dáždnik + softbox - samozrejmosťou sú aj rekvizity /tabuľky s nápismi cca 80 ks, klobúky, masky ... + rekvizity pre deti / 100% stav, tým že je FotoBudka úplne nová / používaná leto 2022, tak bez akéhoľvek poškodenia Zapnúť a fotiť Osobný odber z vyskúšaním a kompletným zaškolením samozrejmosť Pre viac informácií poprosím napísať email.
Rohový kútik
Predám rohový kútik, ktorý sa skladá z veľkej lavice dĺžka 123 cm, výška 83 cm a sedacia časť šírky 37 cm; ďalej z malej lavice dĺžka 62 cm, výška 83 cm, sedacia časť šírky 37 cm; ďalej stolička výška 83 cm, dĺžka 38 cm a sedacia časť 37 cm. Tieto lavice sú vyrobené z kovového materiálu (jokel) rozmeru 25 x 25 cm. Poťahový materiál je vzorkovaná tkanina s výplňou molitán. K tomuto kútiku môže byť pridaný stolík, ak si to záujemca priať. V cene je započítaný aj stolík.
Foto stvôl / “kútik”
Predám kompletný foto kuťik na fotenie produktov. Starý cca 1 rok. Balenie je kompletne a obsahuje aj plastovú podložku ktorá sa zachytáva na konštrukciu ( úchyty SÚ súčasťou balenie ) Momentálne je foto kút rozložený, zabalený a pripravený pre nového fotografa. Rozmery cca šírka 120cm dĺžka 150cm, výška podľa rozloženia cca do 190cm. Cena dohodou
Na prenájom 2x priestor- 80m2 a 70 m2 v novostavbe, Dubnica
Priestor č.1 Na prenájom kancelársky/obchodný priestor v Dubnici nad Váhom v časti Háje. Priestor sa nachádza na prízemí polyfunkčnej budovy a je označený číslom 1. Parkovisko je k dispozícii priamo pred budovou. Priestor je rozdelený na tri miestnosti, WC, kúpeľňu, kuchynský kútik. V budove je možnosť pripojenia sa na WIFI a je celá zabezpečená kamerovým systémov a alarmom. Nájomné za jeden mesiac je 550 eur plus mesačné náklady na energie. Depozit je vo výške 550 eur. Voľný ihneď. Priestor č.4 Na prenájom zariadený kancelársky priestor č. 4 na prvom poschodí v Dubnici nad Váhom v časti Háje. Parkovisko je k dispozícii priamo pred budovou. Priestor je rozdelený na 2 miestnosti, WC, kúpeľňu, kuchynský kútik. V budove je možnosť pripojenia sa na WIFI a je celá zabezpečená kamerovým systémov a alarmom. Nájomné za mesiac 450 eur plus mesačné energie a je voľný od 1.12.2022. Depozit je vo výške 450 eur.Voľný ihneď.