inzercia, predaj, predám, bazár

Odstúpim detský obchod

Kategória: Ostatné

•Ponúkame na odstúpenie detskú prevádzku v Nitre. Prevádzka sa nachádza v širšom centre Nitry pri nemocnici, v zóne s vysokou koncentráciou ľudí (Detská psychologička, potraviny, kaviareň, galéria svetiel atď.). V priestore 105m2 sa nachádza obchodná časť, sklad, 1 x WC.

•Prevádzka sa odstupuje kompletne vybavená, zariadená a pripravená pre okamžite prevádzkovanie aj s tovarom. V prevádzke sa nachádza vydajné miesto Packety, ktoré si môžete aj nemusíte nechať. Mesačný výnos z packety cca 250-350€

•Parkovanie priamo pri objekte (2parkovscie miesta) a presklenné výklady. Zadný vchod.

•Predajna je úspešná a už má svoju klientelu.
K obchodu samozrejme patrí aj IG účet so skoro 2000 sledujúcimi a FB účet s 10000 fanúšikmi.

•Prevádzka sa odstupuje aj so všetkým zariadením a tovarom. Kontakty na dodávateľov poskytnem a zo začiatku aj rada pomôžem. Po dohode aj s e-shopom.

Bližšie informácie na tel. č. .
Cena 65000€ s DPH
Odstúpim detský obchod
Podobné inzeráty
Internetový obchod
Na predaj internetové obchody. Jednoduché podnikanie z domova či kancelárie. Prvý internetový obchod s názvom secondhandonline bodka sk. Stránka je funkčná, web je dobre vyhľadateľný, eshop má históriu a obrat. Ku webovej stránke je aj fan page na facebooku, ktorá je súčasťou. Základné školenie ohľadom eshopu aby ste si vedeli spracovávať objednávky, pridávať články a produkty Vám vieme dať. Ideálny obchod pre majiteľa kamennej predajne s oblečením. Obchod vie prilákať nových zákazníkov do predajne a verným zákazníkom možnosť objednania z domu. Jedná sa o jednoduchú prácu z domu či kancelárie alebo kamennej predajne. V cene by boli aj úpravy na stránke ( kontaktné údaje, dopravné podmienky a pod. ) Druhý obchod je potlacnatricko bodka sk. Eshop je dokončený, funkčný a teda pripravený na predávanie. Je k tomu aj fan page na facebooku. V cene sú aj domény pre budúci rast : potlacnaoblecenie, potlacnamikiny, potlacnamaterial. Úpravy na stránke sú súčasťou. Vieme Vám aj odporučiť dodávateľov. Máme ich viacero, každý z nich má iné podmienky spolupráce. Hotové oblečenie, vlastná výroba, baliace prostriedky. Sú domáci aj zahraničný. Všetky dokumenty a podklady sú archivované a teda ich vieme predložiť na osobnom stretnutí. Predaj by bol na základe oficiálne vypracovanej zmluvy o predaji. Orientačná cena za všetko dokopy : 2500€ možná dohoda pri serióznom jednaní, možná aj výmena za niečo - ponúknite ( je možné odkúpiť aj samostatne položky podľa záujmu) Viac info na osobnom stretnutí. Kontaktujte nás emailom alebo telefonicky.
Predám zabehnutú firmu na potlač a predaj oblečenia
Predám zabehnutú firmu na potlač a predaj tričiek a iného textilu, hrnčekov a iných predmetov. Súčasťou je značka, internetový obchod, sociálne siete FB a INSTAGRAM, celé know how, grafické dizajny, sublimačná tlačiareň, termolis na hrnčeky, rezací plotter a skladové zásoby (tričká, hrnčeky, nažehlovacie fólie, sublimačné papiere...), poprípade aj nejaký nábytok. Internetový obchod, sociálne siete aj dizajny som najviac zameral na fanúšikov Formule 1, medzi ktorými sa stal veľmi obľúbený. Samozrejme však obsahuje aj iné rôzne dizajny, takže sa dá zamerať naozaj rôznymi smermi. Obchod má výborné renomé, za rok a pol žiadna reklamácia. Dizajny sú vytvorené v programe Adobe Illustrator, prispôsobené buď na rezací plotter alebo na DTF či DTG tlačiareň, ktorú odporúčam ešte dokúpiť zvlášť (kontakt na spoľahlivého a lacného dodávateľa poskytnem). Poskytnem kontakty na všetkých kvalitných dodávateľov materiálov ako je textil, hrnčeky, stroje, tlačiarne, spotrebný materiál. Internetový obchod momentálne obsahuje cca 300 produktov, funguje na platforme wordpress, kde je hosting a domena zaplatená do septembra 2023. Zároveň sa na eshope nachádzajú aktuálne a právnikom vypracované obchodné podmienky, reklamačný poriadok a všetky právne dokumenty, ktoré musí eshop obsahovať. V rámci eshopu sú rozbehnuté aj spolupráce na výrobu merchu pre iných dizajnérov či influencerov. Koncept eshopu bol aj na to stavaný. Pre záujemcov internetový obchod sprístupním. Cena je za komplet tento balíček, ktorý opisujem, ale vieme sa dohodnúť na cene, poprípade nejaké veci vynechať.
Predám zabehnutú firmu na potlač a predaj oblečenia
Predám zabehnutú firmu na potlač a predaj tričiek a iného textilu, hrnčekov a iných predmetov. Súčasťou je značka, s.r.o., internetový obchod, sociálne siete FB a INSTAGRAM, celé know how, grafické dizajny, sublimačná tlačiareň, termolis na hrnčeky, rezací plotter a skladové zásoby (tričká, hrnčeky, nažehlovacie fólie, sublimačné papiere...), poprípade aj nejaký nábytok. Internetový obchod, sociálne siete aj dizajny som najviac zameral na fanúšikov Formule 1, medzi ktorými sa stal veľmi obľúbený. Samozrejme však obsahuje aj iné rôzne dizajny, takže sa dá zamerať naozaj rôznymi smermi. Obchod má výborné renomé, za rok a pol žiadna reklamácia. Dizajny sú vytvorené v programe Adobe Illustrator, prispôsobené buď na rezací plotter alebo na DTF či DTG tlačiareň, ktorú odporúčam ešte dokúpiť zvlášť (kontakt na spoľahlivého a lacného dodávateľa poskytnem). Poskytnem kontakty na všetkých kvalitných dodávateľov materiálov ako je textil, hrnčeky, stroje, tlačiarne, spotrebný materiál. Internetový obchod momentálne obsahuje cca 300 produktov, funguje na platforme wordpress, kde je hosting a domena zaplatená do septembra 2023. Zároveň sa na eshope nachádzajú aktuálne a právnikom vypracované obchodné podmienky, reklamačný poriadok a všetky právne dokumenty, ktoré musí eshop obsahovať. V rámci eshopu sú rozbehnuté aj spolupráce na výrobu merchu pre iných dizajnérov či influencerov. Koncept eshopu bol aj na to stavaný. Pre záujemcov internetový obchod sprístupním. Cena je za komplet tento balíček, ktorý opisujem, ale vieme sa dohodnúť na cene, poprípade nejaké veci vynechať.
Odstúpim E-SHOP ALPHA INDUSTRIES
Odstúpim e-shop so skladíkom ktorý sa nachádza vo Vrútkach. Približná cena odstupného je vo výške tovaru vo veľkoobchodnej cene (nákupná cena). Nakoľko obchod stále funguje tak sa môže výška odstupného málinko zmeniť. Uzávierky k nahliadnutiu sú samozrejmosť a tak isto aj spolupráca s výhradnym distribútorom. Dôvod predaja: nedostatok času.
Na predaj priemyselný park (17 210,5m2) v Nitre.
Realitná kancelária Re/max Vám ponúka exkluzívne na predaj priemyselný park s pozemkom o rozlohe 17 210,5 m2 s jedenástimi budovami v priemyselnej zóne v lukratívnej časti v meste Nitra na ulici Novozámocká. Priemyselný park slúži k prenájmu komerčných nebytových priestorov s využívaním pre výrobu, obchod, skladovanie, administratívu, servis a logistiku. Biznis park má pre svoju lukratívnu polohu už vyše 10 rokov na 100% naplnené kapacity. Pozemok priemyselného parku má rozlohu 17 210,5m2 , budovy 6 032,87m2 a nezastavané plochy 12 236m2 Biznis park má výhodnú polohu, je situovaný v blízkosti centra Nitry, závodu Jaguar Land Rover Nitra s rýchlym napojením na diaľnicu R1. Biznis park leží necelý 1 km od stredu mesta Nitry – hlavné spojenie s Maďarskom, blízke napojenie na diaľnicu Bratislava, Rakúsko . Celý priestor je uzavretý s 2 samostatnými vchodmi pre kamiónovú dopravu, v tesnej blízkosti sa nachádza železničná stanica. Vjazd do areálu dvomi širokými vchodmi priamo z cesty 1. triedy, vhodnými aj pre kamiónovú dopravu, bez výškového obmedzenia. Popis zóny A, (1 708,91 m2): Administratívna budova s komerčným využívaním pre sídlo firiem, obchod, administratívu, ordinácia lekára, laboratórium, bufet, obchod, bankové služby, poisťovacie služby, ... - K budove prislúcha 50% podiel na vnútro areálovej komunikácii Budova je trojpodlažná: 1. Podzemné poschodie (287,12 m2): je využívané ako archív, šatne, sociálne miestnosti, práčovňa, predajňa. 1. Nadzemné poschodie (730,03m2): tvoria kancelárie 2. Nadzemné poschodie (691,76m2): tvoria kancelárie Celková (zastavaná) plocha budovy je 872 m2 s nasledovnými dispozíciami úžitkových plôch: Budova v rokoch 2015 – 2019 prešla rozsiahlou rekonštrukciou . Budova je zateplená a je napojená na všetky inžinierske siete. Vykurovanie je zabezpečené centrálnym zdrojom vykurovania. Systém vykurovania je vyregulovaný. Strecha bola generálne opravená v roku 2016 s minimálnou zárukou 10 rokov. V roku 2012-2015 boli vymenené elektrické a IT rozvody bolo nainštalované nové osvetlenie. Administratívna budova je napojená na centrálny pult Elektronického zabezpečovacieho systému. Zóna B (608,12m2 ): - Budova je určená pre komerčné pre využitie firiem, obchod, administratívu, laboratórium, servis a iné služby. - Budova je rozdelená do 11 častí, ktoré sú prenajaté. - Budovy sú rekonštruované a zateplené s novými vstupnými bránami a oknami. - Prístup ku skladom a kanceláriám je bezbariérový a do jednotlivých skladov sa dá dostať i s veľkým prepravným prostriedkom 1. časť 111,08m2): 2. časť (146,32 m2): 3. časť (232,25 m2): 4. časť (88,47m2): Zóna C (89,59m2): Budova je samostatná. Postavená v roku 2010. Skladá sa z dvoch skladov, kancelárii a wc so sprchou. 1. časť (89,59m2): 2. časť (151,28 m2) Zóna D (534,55 m2): Budova je celá rekonštruovaná a zateplená. V budove sa nachádzajú 3 kancelárie, 2 sklady, garáž, wc, soci
Odstúpim detský kútik.
Odstúpim zabehnutú prevádzku detského kútika v oc Prešov.