inzercia, predaj, predám, bazár

Odstúpim E-SHOP ALPHA INDUSTRIES

Kategória: Ostatné

Odstúpim e-shop so skladíkom ktorý sa nachádza vo Vrútkach.

Približná cena odstupného je vo výške tovaru vo veľkoobchodnej cene (nákupná cena).
Nakoľko obchod stále funguje tak sa môže výška odstupného málinko zmeniť.

Uzávierky k nahliadnutiu sú samozrejmosť a tak isto aj spolupráca s výhradnym distribútorom.

Dôvod predaja: nedostatok času.
Odstúpim E-SHOP ALPHA INDUSTRIES
Podobné inzeráty
Alpha Industries taktická obuv
Predam boty Alpha Industries veľkosť 42, nosené ale ešte v pohode.. Alpha,Thor Steinar,Dobermans..
Predám zabehnutý e-Shop s náhradnými dielmi na mobily +sklad
Dobrý deň, z nedostatku času som sa rozhodol predať svoj e-Shop , na ktorom sa predávajú primárne náhradné diely pre mobilné telefóny a sekundárne sa predávali mobilné telefóny a príslušenstvo. Hrubá marža sa pohybuje okolo 40% a čistá marža je cca 20-30%. eShop funguje skoro 4 roky, tržby za rok 2021 boli 67 000€ ostatné roky sú taktiez dohľadateľné cez finstat, prípadne pri vážnom záujme si to môžme prejsť. E-shop si za ten čas našiel stálych zákazníkov, na heuréke máme 260 recenzií, certifikát overený zakazníkmi a 95% spokojnosť zákazníkov. E-shop je vedený pod firmou Partsbase s.r.o., ktorá má príjem výhradne z e-shopu . Firma je platiteľom DPH. Sklad je v hodnote cca 15000€ bez DPH, ktorý je zahrnutý v cene firmy/e-shopu. V cene je aj kompletný zoznam a kontakty na našich časom overených dodávateľov. Firma nemá žiadne dlhy ani ťarchy. E-shop je naprogramovaný cez Prestashop 1.6, faktúry aj dobropisy generujeme priamo cez eshop. Ak by bol záujem viem e-shop predať komplet s firmou už v cene. Dúfam, že som spomenul všetko podstatné, v prípade dalších otázok ma neváhajte kontaktovať cez mail alebo na mojom tel. čísle.
Sony grip VG-C3EM pre fotoaparáty Sony Alpha A7 III, Alpha A
Predám orginálny Sony grip pre fotoaparáty Sony Alpha A7 III, Alpha A7R III a Alpha A9 kupovaný v októbri. Dôvodom predaja je nevyužitie, bol iba raz vyskúšaný je v úplne novom stave. Posielam aj na dobierku ale v tom prípade je nutná záloha.
Alpha industries
Predám novú mikinu originál Alpha industries čisto novú veľkosť XL môjmu nesedí veľkosť dostal ako darček viac info na tel čísle
Alpha industries zimny kabat
Predam tento rok pouzivany zimny kabat za 140€ Chyba mi tam len ten cerveny pruzok, ktory visi na ramene. Len osobny odber pri rychlom odbere mozno mala dohoda. Tu je odkaz na bundu kde si ju mozte pozriet lepsie.
Predám mikinu Alpha Industries
Predám mikinu značky Alpha Industries. Veľkosť: Lko Stav: 10/10 (čisto nová) Cena: 90€