inzercia, predaj, predám, bazár

Odstúpim prevádzku (pizzéria/bistro)

Kategória: Ostatné

Odstúpim zabehnutú prevádzku pizzérie/bistra v Žiline. V interiéri prevádzky sa nachádza 20 miest na sedenie, k bistru prislúcha veľká terasa (100 miest na sedenie) s detským ihriskom. Pri rýchlom a serióznom jednaní je možné na cene sa dohodnúť.

Mesačné náklady: nájom 480€ s daňou + energie

Pre viac informácii/osobnú obhliadku ma kontaktujte na t.čísle alebo
Odstúpim prevádzku (pizzéria/bistro)
Podobné inzeráty
Predám/odstúpim zabehnutú a funkčnú pizzériu pri UNIPO
Predáme zabehnutú a 100% funkčnú pizzériu VIKING na ulici 17. novembra 100 v Prešove. Pizzéria je kompletne zariadená a má všetky legislatívne povolenia, ktoré potrebujete k prevádzke. Je postavená na platforme s.r.o., ktorá nie je platcom DPH a v prípade záujmu je možnosť prepísania celej s.r.o., ktorá sa okrem pizzérie nevenovala ničomu inému. Všetky doklady a účtovníctvo odovzdáme po riadnej účtovnej uzávierky a bez akýchkoľvek záväzkov (v prípade záujmu - tz netrváme na predaji pizzérie spolu so s.r.o.). V prípade odkúpenia pizzérie vrátane s.r.o., viete ponikať OKAMŽITE po pripísaní finančných prostriedkov na účet predávajúceho (nie je potrebné za ničím čakať - pizzéria je toho času funkčná a v prevádzke). Priestor prešiel kompletnou rekonštrukciou, a my sme si do neho nechali na mieru vyrobiť nábytok (z Vašej strany nie je potrebná ŽIADNA INVESTÍCIA). Kuchyňa je v 100% stave, vybavená komplet nerezom, profi odsávaním, mrazničkami, chladničkami. Jedným slovom, je to ideálny priestor pre ľudí, ktorí chcú podnikať v gastre s konceptom rychloobratková pizza. Pizzéria sa nachádza na promenáde oproti Prešovskej univerzite (UNIPO). Jedná sa o funkčný gastro koncept, postavený na dennej návšteve študentov, ako aj bežných okoloidúcich. Poloha priestoru ju 10 mesiacov v roku predurčujú k príjmom, postavených na dennej návšteve študentov a propozícia priestorov v ostatných mesiacoch k využitiu donáškovej služby. Vzhľadom k obchvatu a vysokej zaľudnenosti danej štvrte, pizzéria ponúka široké spektrum obchodných aktivít, ktorý ju dokážu vyťažiť na 100%. V letných mesiacoh je možnosť využiť aj terasu. Odkúpna cena pizzérie VIKING bude odkomunikovaná na osobnom stretnutí. Pizzéria je s kompletným zariadením. Cena sa nenavýši ani v prípade, ak by ste chceli pizzériu aj so s.r.o. a teda chceli okamžite podnikať. Okrem fotogalérie si pozrite aj videovizitku: V prípade záujmu volajte na tel. číslo: alebo
Prenájom reštaurácia, bistro, kaviareň
Odstupim po dohode za symbolickú cenu plne zariadené (aj kuchyňa) bistro v centre Žiliny na Sládkovičovej ulici. Vhodné ako kaviareň, bistro, reštaurácia, fastfood, burgraren atď...Super miesto pre zacinajuci podnik. Nájom 600 plus energie. Kontaktujte ma prosím len s vážnym záujmom a dohodneme stretnutie priamo na mieste.
Obchodné priestory Nitra
:) Predáme obchodný priestor v Nitre. Podnikáte v gastronómii? Hľadáte prevádzku, ktorá je plne funkčná a už roky zabehnutá? Práve takú Vám ponúkame na predaj. Bistro / reštaurácia sa nachádza v centre starého mesta Nitra. Predmetom predaja / odstúpenia je 1.Odstúpenie priestoru Inventarizácia - zariadenie (chladničky, grily, fritézy, vzduchotechnika, digestor, výhrevné pulty, drobné spotrebiče, pokladničný systém, audio systém, nábytok interiér/exteriér • Inventúra – zásoby ) 2.Know – how : • Receptúry a navzorcované kalkulácie receptúr • Excel - Príprava mesačnej štatistiky, evidencia miezd • Softvéry - dochádzkový systém, task manažér, fakturačný program, google bussines • Softvér pokladničného systému - Menu, receptúry, skladové hospodárstvo • Kompletný dodávateľský reťazec + kontakty na styčné osoby • Kompletné profily na food platformách (, Wolt, Bolt, Foodpanda) • Prístupové heslá do všetkých admin účtov (platformy, dodávatelia, softvéry… 3. Dizajn manuál • Ochranné známky schválené úradom priemyselného vlastníctva SR (na celý dizajn manuál) • Grafika v editovateľnom formáte (logo, menu tabule, interiér print, exteriér print, polepy cesta, malé dizajny, sezónne ponuky, razítka na odlíšenie jedla atď..) • Fotky - všetky položky menu vo formáte jpg.,raw. • Google my business Prevádzka sa odovzdáva bez zamestnancov, aktuálny manažér je ochotný 2 mesiace v procese prechodu zotrvať v pracovnom pomere ako konzultant na polovičný úväzok TPP a pomôcť s hiringom nového tímu. BONUS: CLOUD kitchen - EAT THAT! 1. Odstúpenie priestoru 2. Know - how • Receptúry a navzorcované kalkulácie receptúr • Kompletný dodávateľský reťazec + kontakty na styčné osoby • Kompletné profily na food platformách (, Wolt, Bolt, Foodpanda) • Prístupové heslá do všetkých admin účtov (platformy, dodávatelia, softvéry…) 3. Dizajn manuál • Grafika v editovateľnom formáte (logo) • Fotky - všetky položky menu vo formáte jpg.,raw. Nová prevádzka spustená iba na foodplatformách ako cloud kitchen. Bez profilov na SS. Počet poschodí 1 Úžitková plocha 66 m2 Zastavaná plocha 44 M2 Cena za nehnuteľnosť len 40 980€ Ak Vás táto exkluzívna ponuka zaujala volajte :)
Obchodné priestory pre prevádzku
Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na prenájom obchodné priestory na podnikanie - nebytové priestory. Priestory sa nachádzajú v nehnuteľnosti, ktoré pôvodne slúžili ako reštauračné priestory a pizzéria na školskej ulici. Zastavaná plocha je 111m2 a priestory pre prevádzku sú o rozlohe 95.5m2. Ponúkajú bar, reštauračnú časť, prípadne tanečný parket, skladové priestory, a toaletu. Priestory sú vhodné napríklad aj pre obchodnú prevádzku, na služby, menšie bistro alebo kaviareň. Priestory sa nachádzajú na prízemí a ponúkajú aj možnosť vonkajšieho posedenia. Suma za prenájom: 250 EUR mesačne (suma za prenájom nezahŕňa náklady za energie, ktoré si nájomca platí sám) Priestory sa nachádzajú 23 km od Bratislavy v obci Zlaté Klasy - Rastice. VÝBORNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - v okolí sa nachádzajú potraviny, lekáreň, pošta, zdravotné stredisko, škola, škôlka, gastro prevádzky, detské ihriská,... Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Náklady súvisiace s prenájmom nehnuteľnosti ako aj právny servis sú v réžii našej realitnej kancelárie.
Osatúpim bar-vináreň-bistro v centre mesta Bratislava
Odstúpim kompletne zariadenú, novo zrekonštruovanú prevádzku v centre Bratislavy, na Dobrovičovej ulici. Rekonštrukcia prebehla v roku 2021.Kaviareň-bistro-vináreň s viac ako 11 ročnou rodinnou tradíciou má stabilnú a zabehnutú klientelu. Celková rozloha priestoru je 100m2, s kapacitou do 50 ľudí v interiéri a cca 10 ľudí na malej terase. Prevádzka má aktuálne povolenie na studenú kuchyňu a výrobu domácich koláčov. Bar aj kuchyňa sú vybavené všetkými potrebnými elektrospotrebičmi. Celý priestor je plne klimatizovaný. Vzhľadom na výbornú polohu prevádzky je možné rôznorodé využite. V prípade záujmu volajte, rada Vám priestory ukážem a dohodneme možnosti odstúpenia.
Odstúpim zabehnutú prevádzku autoservisu s pneuservisom
Ponúkam na odstúpenie kompletne vybavenú prevádzku v Michalovciach. Podnikať môžete ihneď. V prevádzke sa nachádza 2x zdvihák, kompletne vybavená dielňa, sklad, sociálne zariadenie, kancelária, miesto pre zákazníkov, vyzúvačka, vyvažovačka, kompresor a mnoho vybavenia potrebného pre plynulý chod autoservisu. Odstúpim prevádzku - to znamená, že priestor je v prenájme, na predaj je komplet zariadenie a vybavenie.