inzercia, predaj, predám, bazár

Odstupim zabehnutu predajnu

Kategória: Ostatné

Odstupim zabehnutu predajňu v Bardejovských Kúpeľoch drogéria rozličný tovar
Bližšie info
Odstupim zabehnutu predajnu
Podobné inzeráty
Odstúpim predajňu Dubovany
Z rodinných dôvodov odstúpim zabehnutú predajňu potravín v obci Dubovany. Pre viac informácii poprosím kontaktovať telefonicky.
Odstúpim eshop a kamennú predajňu v Trenčíne
Odstúpim eshop a kamennú predajňu s oblečením pre moletky v Trenčíne, blízko centra mesta. V cene je kompletné zariadenie, kontakty na dobrých dodávateľov, oblečenie, fungujúci eshop, facebooková stránka s mnohými členmi. Viem dohodnúť vynikajúce nájomné podmienky pre kamennú predajňu na nasledujúci rok. Viac informácií na email.
Dám do prenájmu alebo odstúpim zabehnutú ručnú autoumývarku
Dám do prenájmu alebo odstúpim zabehnutú ručnú autoumývarku so stálou klientelou, s kompletným vybavením vo veľmi dobrej lokalite. Dôvodom je nedostatok času a presunutie aktivít do zahraničia. Autoumývarka má vlastnú webovú stránku s online rezervačným systémom, FB aj IG stránky. Bližšie informácie telefonicky alebo osobne.
Odstúpim zabehnutú vybavenú prevádzku.
Odstúpim zabehnutú prevádzku ( Párty servis, predaj balónov ) Komárno - overené dodávateli ( Nemecko, Polsko) - odberatelia ( fakturácia mesačne) - zariadenie ( hodnota 4000€ ) - tovar v hodnote ( 13 000€ ) Cena odstupného 8 900€ Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovat.
Predám/ Odstúpim zabehnutú prevádzku. Návštevnosť EU
Dobrý deň, odstúpim/ predam zabehnutú firmu zo všetkým (Meno, klientela, web, tel číslo, certifikáty, oprávnenia, úspešne sociálne siete a marketing, za posledné 3 mesiace návštevnosť 60tis ľudí) Na firmu nemal žiadny vplyv Covid, Inflácia .. návštevnosť celoročne. Firma sa radí vo svojom priemysli do popredia v SR, stála klientela a poriadne vybudované meno. Dôvod predaja firmy mam toho viac a musím sa jej bohužiaľ vzdať. Nízke náklady firmy. Ideálne pre človeka čo chce hneď fungovať. Pri zaujme radi zaškolíme ukážeme. Stačí jeden max 2 zamestnanci, čo dokážu riadiť všetko. Rýchla návratnosť. Viac info po tel. Možnosť financovania,, Možná výmena/ vymením za nehnuteľnosť, auto. Pri serióznom jednaní možná dohoda na cene.
Odstúpim stroj / poprípade zabehnutú firmu
Odstúpim stroj / poprípade zabehnutú firmu zameranú na čistenie pozemkov od náletov, trávy a pod. s diaľkovo ovládaným strojom. Firma na Slovensku pôsobí 4,5 roka. MTH: 1600 stále pribúdajú Benefity firmy: -Chod firmy neohrozuje situácia spôsobená COVID - Za 4,5 roka veľa spokojných zákazníkov - Jedinečný stroj na SR - Spolupráca s významnými firmami ako napr. BROZ, -Pripravený projekt na ďalšie sezóny -Rýchla návratnosť investícií -Top doména Viac benefitov si vieme povedať na osobnom stretnutí. Firma sa neodstupuje z dôvodu malo roboty!!! Len vážny záujem Pre viac info: