inzercia, predaj, predám, bazár

Odtok, podomietkový WC systém, ovládacie tlačidlo

Kategória: Kúpeľne

Dobrý deň,

po rekonštrukcii zostalo navyše niekoľko nepoužitých vecí uvedených nižšie ⬇️ Rád posuniem za lepšiu cenu. Preferujem osobný odber, no po dohode a uhradení poštovného viem zaslať cez Packetu.

Umývadlová výpusť Mexen (click-clack, s prepadom, matná čierna)
Stav: nepoužívané, nerozbalené (1 ks len rozbalený)
cena: 14,90 € / ks
Cena: 10 € / ks
Počet: 3 kusy

Podomietkový WC systém Cersanit (bez ovládacieho tlačidla)
Stav: nepoužívané, nerozbalené (poškodená krabica - tovar bez poškodenia)
cena: 128 €
Cena: 100 €

Ovládacie tlačidlo Cersanit k WC systému (matná čierna)
Stav: nepoužívané, rozbalené
cena: 54 €
Cena: 40 €
Odtok, podomietkový WC systém, ovládacie tlačidlo
Podobné inzeráty
Tlačidlo na Geberit Tece
Ovládacie tlačidlo Tece TECEnow z plastu v bielej farbe lesk 9240400 Ovládacie tlačidlo TECEnow pre WC, dvoj - množstvové splachovanieOvládacie tlačidlo pre nádržky TECE, s ovládaním spredu alebo zhora. Veľmi ploché plastové ovládacie tlačidlo s gumenými dorazmi. Súčasťou sú ovládacie tiahlá a montážny materiál. Vhodné pre montáž zapustenú do obkladu, nutné objednať inštalačný rámček pre WC a dištančný rámik TECEnow.
Villeroy Boch ViConnect - Ovládacie tlačidlo 300S
Predám nové nepoužité ovládacie tlačidlo ViConnect 300S matná čierna/chróm mat 922169AN, na splachovanie WC. - na 2-činné splachovanie - rozmery: 253 x 145 x 20 mm - materiál: plast - povrchová úprava: matná čierna/chróm mat - ovládanie spredu - vhodná na kombináciu s toaletnými prvkami a nádržkami ViConnect
Tlačidlo TECE Planus chróm lesk z nerezu
Predam nove ovládacie tlačidlo Tece Planus  z nerezu v chrómovom prevedení lesk 9240321 Cena nového v siko 91.20-€ Ovládacie tlačidlo z nerezovej ocele pre nádržky TECE s ovládaním zhora alebo spredu, pre dvojfunkčné splachovanie, pripojené skrytými skrutkami. Gumové dorazy na oboch stranách, vrátane ovládacieho tiahla a montážneho materiálu. Farba lesklý chróm.  Len osobny odber BA- Jarovce.
Bronzové tlačidlo na wc - GROHE
Predám luxusne nepoužité tlačidlo Grohe - warm sunset. Povodna cena 110 eur. Tlacidlo je nikdy nepoužite a zabalené v krabičke, este v záruke. Nám nesedí žial velkostne.
MEPA Ovladacie tlacidlo na WC 421845
Predam uplne nove ovladacie tlacidlo na WC znacky MEPA v povodnom obale. Spolu 5 ks. Cena za kus 90 EUR. V pripade odberu vsetkych 5 ks cena dohodou. -art: MEPA 421845 -na ovládanie splachovania u splachovacích nádržiek pod omietku MEPA -ovládanie spredu -rozmery: 240 x 170 mm -materiál: biele sklo -duálne splachovanie
Ovládacie tlačidlo Sigma 20
Ovládacie tlačidlo Sigma 20, nové. tel