inzercia, predaj, predám, bazár

Odvoz, prevoz materiálu na prívesnom vozíku.

Kategória: Ostatné

Ponúkam odvoz, prevoz materiálu malým prívesným vozíkom za osobným autom. Napr.: Lístie, zelený odpad, konáre, triedený odpad v rámci mesta Trebišov, ...dovoz, prevoz zakúpeného materiálu, tovaru, t.j. nábytok, chladnička, práčka, stroje, prístroje, náradie a ľahký stavebný materiál v lokalite Trebišov a blízkom okolí.
Odvoz, prevoz materiálu na prívesnom vozíku.
Podobné inzeráty
Mobilna Pizza Pec na Drevo vyrobena na Privesnom voziku
90cm pizza pec na privesnom voziku pokryte antikorom plus umyvadla a vodotechnika, teba vidiet. Vhodne na festivaly
Predam stiepane palivove drevo
Ponúkam na predaj polosuche štiepané tvrdé palivové drevo buk,dub. Drevo je naštiepane a narezane na dĺžku cca 33 cm. Vhodné ihneď na kúrenie. Cena je 60€ za 1prms (priestorový meter sypaný). Dovoz po dohode možný na prívesnom vozíku. Na fotke na vozíku sú 2prms. Humenné a okolie.
Predam stiepane palivove drevo
Ponúkam na predaj polosuche štiepané tvrdé palivové drevo buk,dub. Drevo je naštiepane a narezane na dĺžku cca 33 cm. Vhodné ihneď na kúrenie. Cena je 55€ za 1prms (priestorový meter sypaný). Dovoz po dohode možný na prívesnom vozíku. Na fotke na vozíku sú 2prms. Humenné a okolie.
predam stavebnu budu
predam stavebnu budu o rozmeroch d2,5m x s1,6m.v2.1 s dverami ktore sa daju zamknut vyhoda budy je ze sa da zlozit rozskrutkovat a previest na privesnom voziku. Nie je potrebna ako u inych stavebnych búd hydraulicka ruka na prevoz a umiestnenie na pozemok.
Odvoz /doboz
Ponúkam vám Srupava/Bratislava okolie autodopravu,sťahovanie, vypratávanie, búracie práce AUTODOPRAVA,PREPRAVA:3,5t Sklapac na 3 strany sype, nábytku, stavebného materiálu a všetkých druhov tovarov SŤAHOVANIE: domov,bytov,kancelárií,firiem VYPRATÁVANIE: bytov,domov,chát,pivníc,povaly,pozemkov,nehnuteľnosti pred a po rekonštrukcii ale pri kúpe a predaji - odvoz starého nábytku a domácich veci na zberné dvory -odvoz stavebnej suti ,Bio zeleň -odvoz elektrospotrebičov -odvoz záhradného bioodpadu -zneskodnenie a likvidácia . Mám aj MiniBager 1,5T kopanie a búranie . BÚRACIE PRÁCE: Búranie WC aj oprava montáž nového , Rekonštrukcia Domov/Bytov Výmena :plávajúce dodlahy,vodovodných,batérií prívod vody z HliníkPlast Lisovana meď . -Búranie bytového jadra,priečok -búranie záhradných domčekov chát starých stodôl oplotenia atď. odvoz stavebnej suti. Kosenie :Trávnikov DOVOZ NÁBYTKU AJ STAVEBNÉHO MATERIÁLU : Hornbach,Asko,Merkury Market , Obi , Bauhaus,Ikea,Sconto… PRACUJEME NONSTOP Spoľahlivosť, profesionálny prístup a skvelá cena = vaša spokojnosť (Obhliadka zdarma) Tel. číslo ☎️. Aj na WhatsApp.☎️
Vozík na záhradnú hadicu KARCHER 2.645-345.0 s hadicou Primo
PRIPRAVENÁ SÚPRAVA: VOZÍK + ZÁHRADNÁ HADICA + STRIEKACIA PIŠTOĽ + RÝCHLOSPOJKA + ZARÁŽKA RÝCHLOSPOJKY + KONEKTOR S REDUKTOROM VEDENIE HADICE ZÁHRADNÁ HADICA - 50 METROV / 3 VRSTVA VYZTUŽENÁ 7-FUNKČNÁ STRIEKACIA PISTOLE RÝCHLOSPOJKA PRE 1/2" alebo 5/8" HADICU - STOP RÝCHLOSPOJKA PRE 1/2" alebo 5/8" HADICU - ŠTANDARD PRIPOJENIE VNÚTORNÉHO ZÁVITU PRE 3/4" FAP S 1/2" REDUKTOROM ZÁHRADNÁ HADICA NA VOZÍKU PRIPRAVENÝ POHODLNÝ SET IDEÁLNY DO ZÁHRADY Ľahko skladovateľná súprava, ktorú máte vždy po ruke. Nepostrádateľný v každej záhrade, praktický vozík na odvíjanie a navíjanie záhradnej hadice. Pohodlná mobilná práca vo vašej záhrade. Veľké kolesá zaručujú ľahký pohyb kočíka po nerovnom povrchu. ZÁHRADNÁ HADICA NA VOZÍKU PREPRAVNÁ NAVIJAČKA Kód výrobcu Vozík na hadicu POHODLNÝ KVALITNÝ VOZÍK 1/2" odolný voči hrdzi, korózii a UV žiareniu umožňuje umiestniť až 60 m 1/2'' záhradnej hadice jednoduchá montáž bez náradia stabilná a odolná základňa má protišmykové kolieska sklopná kľuka s protišmykovým povrchom ZÁHRADNÁ HADICA NA VOZÍKU PREPRAVNÁ NAVIJAČKA Typ s navijakom SÚPRAVA STREKOVANIA Striekacia pištoľ so 7 funkciami vyrobená z ABS plastu rýchlospojka pre pripojenie 1/2" alebo 5/8" hadice - STOP rýchlospojka na pripojenie hadice 1/2" alebo 5/8" - ŠTANDARD 3/4" zásuvka na kohútik + 1/2" redukcia PEVNÁ HADICA SUNFLEX 1/2" - 50 METROV 3-vrstvová záhradná hadica , zosilnená . Vyrobené z mäkkého PVC . I vrstva - vnútorná, vyrobená z čierneho PVC, odolná voči UV žiareniu a usadzovaniu rias v hadici II vrstva - krížový oplet vyrobený zo syntetického vlákna III vrstva - vonkajšia, žltá transparentná z mäkčeného PVC PEVNÁ KĽÚKA S PROTIŠMYKĽOVOU RÚČKOU Protišmyková rukoväť s možnosťou navinutia hadice skvele padne do ruky. UHLOVÝ ADAPTÉR Vozík je vybavený univerzálnym 5/8" uhlovým konektorom , ktorý umožňuje pripojenie hadice. STABILNÉ KOLESÁ POSKYTUJÚ KOMFORT PRI PREPRAVE