inzercia, predaj, predám, bazár

Odvysielanie reklamy v rádiu WOW v hodnote 300€

Kategória: Darčekové poukážky

Predám poukaz na odvysielanie reklamnej kampane v rádiu WOW.

Regionálne rádio WOW oslovuje poslucháčov vo veku od 25 do 54 rokov. Rádio vysiela v Trenčianskom a Nitrianskom kraji, v najväčších mestách, ktorými sú: Trenčín, Považská Bystrica, Púchov, Žilina, Nitra, Bánovce nad Bebravou, Partizánske a Prievidza. Rádio ponúka formáty reklamy ako: klasická reklama, sponzoring, mediálne partnerstvo, propagácia, rozhovor alebo súťaž. Reklamná kampaň môže byť vhodná najmä pre menších podnikateľov na lepšie zviditeľnenie sa v regióne, prípadne zvýšenie tržieb.
Odvysielanie reklamy v rádiu WOW v hodnote 300€
Podobné inzeráty
YOUTUBE bez reklamy
Dobry den, mam 1 volne miesto youtube premium bez reklamy, mesiac za 2,50e alebo polrok 12e, kto by mal záujem tak mi napiste email. Platba je az po vyskusani.
Darčekový poukaz ku plastickému chirurgovi v hodnote 300€
Ponúkam na predaj darčekový poukaz ku plastickému chirurgovi k Dr. Lukášovi Šimkovi v hodnote 300€. Platnosť darčekového poukazu je do 31.12.2022 v AGELCLINIC v Bratislave.
Darčekový poukaz Peek&Cloppenburg v hodnote 100€
Predám darčekovú poukážku do obchodu Peek&Cloppenburg za 88€ v hodnote 100€. Platí 3 roky na Slovensku, v Česku, v Poľsku a v Maďarsku. Osobný obdber možný v Bratislave alebo pri Galante, prípadne pošlem poštou po prevode peňazí. Super tip na vianočný darček. V prípade záujmu poprosím email alebo sms. Ďakujem
Zalando v hodnote 140€
Predám darčekové poukazy v obchode Zalando v hodnote 140€ za 110€. Ja ich nevyužijem a ak niekto chce v blízkej dobe kupovať z daného obchodu môže ušetriť 30 eur.
Darčeková poukážka Ticketportal
Predám dve darčekové poukážky Ticketportal, každú v hodnote 30 eur, spolu v hodnote 60 eur, platné do 31.12.2022. Osobný odber
Alza kupón
Predám alza kupón v hodnote 10€ za 8€. Platba iba prevodom vopred. Hned po prijatí platby pošlem poukážku v hodnote 10€ :)