inzercia, predaj, predám, bazár

Okrúhla misa - porcelánka Loket

Kategória: Sklo, keramika

Dobrý deň, ponúkam na predaj okrúhlu misu porcelánka Loket pod koncernom Epiag, po roku 1945, nepoužívaná

Cena: 7 € + poštovné
Okrúhla misa - porcelánka Loket
Podobné inzeráty
Kávová a obedová súprava
Ponúkam nepoužívanú porcelánovú kávovú a obedovú súpravu Moritz Zdekauer Czechoslovakia zlato-čierny dekor: kanvica, mliečnik, cukornička, šálka(150 ml) s podšálkou 6 kusov, cena spolu 28 EUR. Obedová súprava : polievková misa, hlboký tanier 6 kusov, plytký tanier 6 kusov, dezertný tanier 6 kusov, oválna misa, veľká okrúhla misa priemer 31 cm, okrúhla misa hlboká priemer 25 cm, okrúhla misa hlboká priemer 23 cm, okrúhla misa hlboká priemer 11 cm, soľnička. Cena spolu 140 EUR. Kovová a obedové súprava spolu 150 EUR.Plus poštovné.
Predám sadu Henriette
Predám keramickú kuchynskú sadu Henriette v TOP stave. 2x Polievková misa 2x okrúhly servirovací tanier 2x oválny servírovací tanier 3x šalátová misa okrúhla stredná 2x šalátová misa okrúhla veľká 1x šalátová misa okrúhla malá 12x kompótová miska 6x polievkový tanier 11x tanier na hlavné jedlo 12x dezertný tanier 2x korenička LEN osobný odber a LEN spolu.
Misa strom a vtáčiky, keramika 46 cm x 34 cm
Mám na predaj novú vidiecku misu z keramiky. Veliká misa z keramiky je od známej slovenskej art keramikárky. Mám už doma viac keramiky, tak misu predávam. Keramická misa - ručná práca. Veľká keramická misa má reliefne vystúpený strom, vtáčiky a jabĺčka. Misa je v skutočnosti ešte krajšia ako na fotkách. Rozmer : dlhá je 46 cm a široká je 34 cm. Misa je vhodná aj ako svadobný dar pre nevestu a ženícha. Poštovné a balné je 6 eur platba vopred na účet. Balík posielam poistený a ako pozor sklo. Tieto dve služby sa priplácajú navyše k balíku, preto stojí poštovné viac. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší. Cena je pevná. Art misa je kvalitná, pekná. Poprosím nevolať, píšte prosím na e - mail.
Cibulak THUN - Obedová súprava
Ponúkam na predaj obedovú súpravu cibulak THUN: 6ks Tanier hlboký 23 cm 6 ks Tanier plytký 24,5 cm 6ks Tanier dezertný 19,5 cm 1 ks Misa polievková s vrchnákom 23x11 cm 1 ks Misa okrúhla nízka 30 cm 1 ks Misa okrúhla hlboká 26,5 x 8 cm 1 ks Misa elipsovitá nízka 35 x 25 cm Jedine osobný odber v Žiline. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty cibuľáku THUN.
Kávový set ORION Nová role - Loučky
Predám kávový set zložený z : Konvička ORION - porcelánka Nová Role - 1928-1935, výška 20 cm Tanieriky 5 ks - porcelánka Loučky po roku 1945, priemer 11 cm Šálky 5 ks - porcelánka Nová Role po 1945, výška 5,5 cm
Vidiecka misa strom a vtáčiky, keramika 46 cm x 34 cm
Mám na predaj novú misu z keramiky. Veliká vidiecka misa z keramiky je od známej slovenskej art keramikárky. Keramická misa - ručná práca. Veľká keramická misa má reliefne vystúpený strom, vtáčiky a jabĺčka. Mám doma už viac keramiky, tak misu predávam. V skutočnosti je ešte krajšia ako na fotkách. Rozmer : dlhá je 46 cm a široká je 34 cm. Misa je vhodná aj ako svadobný dar pre nevestu a ženícha. Poštovné a balné je 5 eur platba vopred na účet. Balík posielam poistený a ako pozor sklo. Tieto dve služby sa priplácajú navyše k balíku, preto stojí poštovné viac. Je možný aj osobný odber. Ten by bol najlepší. Cena je pevná. Art misa je kvalitná, pekná. Poprosím nevolať, píšte prosím na e - mail.