inzercia, predaj, predám, bazár

Olejomaľbu „Zoro“ od akademického maliara Františka Šestáka

Kategória: Umelecké predmety

Predám originál olejomaľbu „Zoro“ od akademického maliara Františka Šestáka (čistý obraz bez rámov cca 26x36). Tento obraz bol použitý v roku 1971 na československú lokáciu titulnej stránku tejto knižky (od Walta Disneyho – viz priložené foto). Ponúkam za EUR 300 (len osobný odber Bratislava staré mesto, prípadne viem v rámci BA doniesť). V prípade záujmu viem zdarma pridať aj niekoľko originálov rytín (prevažne ilustrácie do kníh z edície Stopy / Karl May od Františka Šestáka. Ide o ručne robené (vyškrabávané) originály, nejde o „tlač“ cez stroj/formu). Prikladám pár foto rytín ako orientačné info (mám ich viac).

František Šesták bol známy najmä svojimi ilustráciami do kníh „STOPY“ (celá séria Winetou, Zoro, atď.).
Olejomaľbu „Zoro“ od akademického maliara Františka Šestáka
Podobné inzeráty
Predám obrazy od akad. maliara Šestáka
Predám obrazy (olejomaľba) od akademického maliara Františka Šestáka. Obraz zátišia má s rámom výšku 84 cm a šírku 63,5 cm. Obraz portrétu má s rámom výšku 73,5 cm a šírku 66 cm. Poprosím kontaktovať len v prípade vážneho záujmu. Ďakujem.
Predám obraz od akademického maliara Johanidesa
Predám obraz ženy od akademického maliara Johanidesa. Rozmery 80x90.
2x Olejomaľby od akademického maliara Josefa Mžíka
Malby od akademického maliara Josefa Mžika 1. 46,5x22cm Plus ram Mžik Jozef cena 110€ 2. 50x35cm Plus ram Mžík Josef cena 125€ Spolu 220€ Na dobierku neposielam Plus poštovné podla cenníka slovenskej pošty Pozri aj moje ostatné inzeráty
Predám olejomaľbu na platne
Sárogh István 1960-2018 Predám olejomaľbu na platne od akademického maliara štefana Sárogh Rozmery: v:140 x š:175cm Značené: Značené pravo dole Na dobierku neposielam. preferujem osobný odber královský chlmec a okolie. inf. na tel.č.:
Kópiu obrazu slávneho rakúskeho maliara F.G.Waldmüllera
Predám olejomaľbu - kópiu obrazu slávneho rakúskeho maliara Ferdinanda Georga Waldmüllera s názvom "Skorá jar vo viedenskom lese" od maliara Štefana Fodora. Signatúra "Fodor Wien" . Olejomaľba rozmerov cca 65 x 52 cm v starom pôvodnom ráme, nepoškodená, nepopraskaná. Min. 600 €. Ponúknite.
Olejomaľba Strom Života
Predávam obraz od Akademického maliara Františka Blaška(môj otec), na internete si môžte pozrieť jeho biogeografiu aj jeho umenie- (stačí napísať jeho meno do google) tento obraz je jedinečný v tom že bol namaľovaný iba jeden na svete, takže neexistuje kópia, obraz je originál, je to súčastné umenie, rám je zhotovený priamo na tento obraz. Predávam ho z dvôvodu zlepšenia si finančnej situácie. Obraz je veľmi cenný, môžte ho dať ako dar, alebo určený pre zberateľov, milovníkov umenia atď. Výhodou umenia je že nepodlieha inflácii a časom narastá aj jeho cena. Iba osobný odber(BA). Môžte si so sebou priniesť aj znalca umenia. Prosím volajte iba tí čo máte seriózny záujem. S cenou by sa dalo pohnu ale nie o veľa.