inzercia, predaj, predám, bazár

ON-Cloudflow black

Kategória: Topánky, obuv

Dobrý deň, predávam nové, raz obuté topánky, kupované v EXIsporte v BB, su ešte v záruke.
Dôvod predaja, nevhodne zvolená veľkosť.
ON-Cloudflow black
Podobné inzeráty
On Running Cloudflow W
4 On running cloudflow w, 39 Inzeráty > Obuv Použitý tovar - uložené 19× On Running Cloudflow W Tenisky Bez podpätku 39 Pre dievčatá, ženy Iná značka Bledozelená Damske velmi kvalitne bežecke tenisky obute na par behov ,ale sadla mi viac ina značka. Podrážka Vyrobená zo Zero-Gravity peny ponúka dokonalú ľahkosť Špeciálne testovaná vzorka zaisťuje vynikajúcu priľnavosť. Technológia 18 cloudov nezávisle tlmí a poháňa tak, aby ste dosiahli čo najlepší výkon. Špeciálne konštruovaná sieťovina má výbornú priedušnosť a podporu v miestach, kde je potreba. Vnútorná vrstva zvršku ponúka maximálny komfort v topánkach. Speedboard pružením a prehnutím podporuje plynulý pohyb. Parametre Šport Beh Sezóna 2019 Q3 Typ došľapu Neutrálny Typ bežeckej obuvi Tréningová , Tempová Typ povrchu - beh Cesta Úprava obuvi Priedušná Modelový rad On Running Cloudflow Šírka topánky Štandardná Tlmenie Stredné tlmenie Drop 6 mm Technológie Helion™ superfoam , Speedboard , Zero-Gravity Foam blok k nim nemam ale predajna cena je cca 150 eur
Vessi Men's Everyday Move - Onyx Black on Black / 13
Predám čisto nové, raz doma na koberci doma obuté Vessi Men's Everyday Move - Onyx Black on Black veľkosť 13, mne sú žiaľ o číslo veľké a posielať ich späť do USA je príliš drahé, tak skúšam takto ponúknuť na bazoši, komplet v originál balení - krabici. Funkcie: - 100 % nepremokavá technológia Dyma-tex® - Medzipodrážka s odpružením VZero2 - Pružný, priedušný pletený zvršok - Ťahacie pásky na jednoduché obliekanie a vyzliekanie - Vyberateľné stielky - Vegánske materiály - Ľahké Viac info o týchto vynimočných botaskách tu: Ponúkam za výhodnejšiu cenu, ja som zato platil ešte aj clo, daň aj prepravu, tak aspoň, aby sa mi niečo vrátilo. Ďakujem.
Nike x Undercover Air Force 1 Low SP Black
Upine nove tenisky Nike × Undercover Air Force 1 Low SP Black/ Black-White-Black kupované z Footshop (december 2022, v prípade záujmu viem poslat faktúru). Ziadne známky pouzivania, mal som ich na sebe raz obute. Veľkosť 44.
Nike Air Force 1 Duck Boot Black/Black-Khaki-Sail 43 cislo
Nike Air Force 1 Duck Boot Black/Black-Khaki-Sail Parkrat som ich mal na sebe, ako nove. 43 cislo
Predám topánky Salomon Outblast Ts Cswp black veľ. 42(8UK)
Predám tieto zánovné topánky Salomon Outblast Ts Cswp s thinsulate zateplením a membránou climashield waterproof, topánky sú ako nové, nenosené, len vyskúšané. Sú veľmi ľahúčke a dobre zateplené, pôvodná cena 126eur, teraz 39eur, ja som ich nevyužil, tak hádam niekomu poslúžia. Osobný odber Prievidza-Žilina a okolie alebo dobierka(+4eur). Výhody Robustné vnútro Vnútro tohto modelu topánok je upravené oteruvzdorným materiálom. Takáto podšívka priaznivo vplýva na odvetrávanie obuvi, ako aj komfort používania. Ergonomická vložka Outdoorová obuv vybavená vložkou z mäkkého a odolného materiálu, ktorá poskytuje nohám pevnú a pohodlnú oporu. Klasické viazanie Šnurovanie v horských topánkach je osvedčený a bezpečný spôsob pripevnenia obuvi k nohe. V tomto modeli sa budete na trase cítiť sebaisto a pohodlne! Materiálový zvršok Odolný a pružný textilný projdete více než jednou horskou. V tomto modeli projdete více než jednou horskou stezkou - bez strachu z odierania alebo zapareniny.
Dámské tenisky Puma
Dámske tenisky veľkosť č. 39 Sneakersy Čierna-biela-šedá Typ: R78 Voyage Jr 382048 01 Black/Puma Black Puma/Silver Obuté krátko jeden raz, ako nové Cena: 43,- Seakersy Čierna Typ: Smash V2 L Jr 365170 01 Puma Black/Puma Black Úplne nové Cena: 33,- Číslo neplatné, kontaktovať prosím cez formulár. Možný osobný odber v Trenčíne alebo poštou či zásielkovňa.