inzercia, predaj, predám, bazár

Opaskové pracky vojenské

Kategória: Starožitnosti

1,2,mosadz je 30euro kus.3,4,plech je 15euro kus.5,6,mosadz je 30euro kus.7,druhá svetová vojna je 30euro kus.8,NDR HLINÍK 10euro.9,ČSSR 8euro.10,chevrolrt 10euro.najradšej telefonicky.č.t..
Opaskové pracky vojenské
Podobné inzeráty
RU - VOJENSKÉ ŤAŽÍTKO - 1911
VOJENSKÉ ŤAŽÍTKO NA STOL / KONSKÉ KOPYTO S PODKOVOU, ZDOBENÍM A LETOPOČTOM 1911 Rozmer: 15cm x 10cm x 7cm Cenu ponúknite KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem! Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!
Kupim stare mosadzne  pracky sedlarske nity
Dobrý vecer, zháňam stare hlavne mozadzne hliníkové alebo pozinkovane ( cinovane ) pracky , décka , krúžky, sedlarske nity . Prosím NEponukajte moderne chromovane leštene ligotave pracky . Vdaka
Vojenské auta
Predám vojenské vojenské auta rok výroby 1929-1932 sú to unikátne auta ktoré sú už v múzeách. Ručne robené vojenský kon je starší 1922cca ..Hračky z Litvínova podľa Widenského doplatily na to, že napodobovaly tie nemecké. "Protože často nebyly označeny, likvidovaly se po válce jako nemecké zboží, dochovalo sa ich prrto len neveľké množstvo niečo viac o nich na linku ...
Vojenské hodinky Leonidas WW2
Predám plne funkčné vojenské hodinky ktoré vyrábala firma Leonidas Watch Co. ktorá bola aktívna produkcii náramkovych a hlavne vysoko presných chronografov do leteckého priemyslu. Jedná sa o vysoko raritné letecké hodinky, ktoré niesú bežným artiklom na zberateľskom trhu. Ich špecifikom je priemer (34 mm) a špeciálne otváranie - viac uholník ktorý na iných hodinkach nenájdete. Bližšie info - posledná fotografia zo zberateľského fóra . Ďalším ojedinelým znakom je, že na zadnej strane je uvedené písmeno "D" (na začiatku sériového čísla) čo značí, že hodinky boli používané nemeckým letectvom (po nemecky: Luftwaffe). Info k označeniu: D = Dienstuhr Luftwaffe - Air forces DH = Dienstuhr Heer - Military land-forces DU = Dienstuhr (Verwaltung) - Government services and administration Strojček je veľmi presný (pôvodný A.S. 1130) a modifikovaný na presnejší chod Leonidas-om. História firmy Leonidas bola veľmi pestrá. Založená bola v roku 1841 pánom Julie Borquin. Neskôr bola firma kúpená pánom Jack Heuer, ktorý túto firmu spojil a vytvoril spoločnosť - Heuer - Leonidas Watch Co, pričom po kríze začiatkom 1980 bola dalej odkúpená firmou TAG (Techniques ďAvant Garde) a premenovaná na doterajšiu známu značku Tag Heuer. LEN PRE ZBERATEĽOV, nie vekslákov. Možnosť výmeny za iné vojenské hodinky značené "D" a "DH". V prípade záujmu ma prosím kontaktujte emailom. Číslo vymyslené. Ďakujem.
Pracky
Predam stare pracky
Pracky a zastavi
Predám pracky zastavi slúži výlučne len na zberateľské účely cena dohodou