inzercia, predaj, predám, bazár

Opasok Pentagon

Kategória: Poľovníctvo, lov

Dobrý deň,

predávam takmer nový a len zopár razy nosený opasok zn. Pentagon, šírka 3,8 cm, dľžka L (95 až 105 cm obvod pása), všitá plastová výstuha, pevná oceľová pracka. Ideálny pre CCW s kydexom.
Opasok Pentagon
Podobné inzeráty
PENTAGON TAKTICKÝ POPRUH NA ZBRAŇ, olivový
Predám úplne nový single popruh PENTAGON. Nepoužitý!
Modularny opasok WARRIOR GUNFIGHTER olive
Predam novy, nepouzivany modularny opasok od WARRIOR ASSAULT SYSTEMSGUNFIGHTER, velkost L, farba olive, PC 100€ popis: aj na dobierku, potom posta + 5,00€ opasok, takticky opasok, molle system
Predam opasok Direct Action Mustang Rescue Gun Belt
Predam kvalitny strelecky a takticky opasok, cierna farba, certifikovana cobra spona, cordura. Velkost M (90-100cm), nastavitelny. Sucastou je aj vnutorny velcro opasok (hacik), samotny opasok ma na vnutornej strane velcro (plys). Nevyuzity, mal som ho raz na sebe. Cena 50 eur za komplet. Osobny odber v BA, zasielkovna/packeta po vzajomnej dohode. Kontakt mailom, cislo vymyslene.
Predam opasok Direct Action Mustang Rescue Gun Belt
Predam kvalitny strelecky a takticky opasok, sirka 45mm, cierna farba, certifikovana cobra spona, cordura. Velkost M (90-100cm), nastavitelny. Sucastou je aj vnutorny velcro opasok (hacik), samotny opasok ma na vnutornej strane velcro (plys). Nevyuzity, mal som ho raz na sebe. Cena 45 eur za komplet. Osobny odber v BA, zasielkovna/packeta po vzajomnej dohode. Kontakt mailom, cislo vymyslene.
Kožený opasok bez pracky
Nový. Robustný kožený opasok s jednoduchým vzhľadom je vyrobený z vysokokvalitnej hovädzej kože so šírkou 4 cm. Dá sa naň rýchlo a poľahky pripevniť vhodná spona na opasok, takže je možné meniť jeho vzhľad podľa celkového štýlu oblečenia. Dodáva sa bez spony na opasok. 110 cm
Kožené pištoľové púzdro a púzdro na zásobník FALCO
Predám "balík" nových, nepoužitých púzdier od výrobcu FALCO k ďalšiemu predaju, nakoľko nemám priestor ani kapacitu predávať individuálne. Kožené púzdra na zbrane s clipom na opasok: 1 ks - SIG SAUER 226 (bez taktického railu) 1 ks - SIG SAUER 226 (s taktickým railom) 1 ks - Beretta 92FS 1 ks - HK P30 1 ks – Glock 17 Nilonové púzdro s clipom: 1 ks – CZ 92 1 ks – CZ 92 (skryté osenie) 1 ks – CZ 92 zásobník (bez clipu, putko na opasok) Kožené púzdra na zásobník: 2 ks – Glock 17 (s clipom) 2 ks – Beretta 92 FS (s clipom) 4 ks – univerzálne pre zásobníky 9mm luger (s clipom) 3 ks - univerzálne pre zásobníky 9mm luger (s putkom na opasok) Nilonové dvojzásobníky: 3 ks – UNI Predávam len spolu. Vhodné pre niekoho z klubu, alebo nejakej streleckej skupiny k ďalšiemu predaju. Cena za všetko 120 EUR (pôvodná cena viac ako 500 EUR) Ivanka pri Dunaji.