inzercia, predaj, predám, bazár

opravna sada karburatora

Kategória: Kosačky

predám opravnu sadu nová, nepoužitá, na karburator Nikki, používa sa pri motoroch Bricks and Straton
opravna sada karburatora
Podobné inzeráty
Rider XE70 EL63
Opravná sada diferenciálu,originál. Pro ridery Mountfield, Stiga, Castel Garden aj. Cena vč.dopravy - pouze Zásilkovna :-)
opravna sada na karburator
predám opravnu sadu nová, nepoužitá, na karburator Nikki, používa sa pri motoroch Bricks and Straton
V ponuke je karburator, na kosacku,
Karburator je ony, dobrej kvality,cena 27e + pošta,po dohode je možná aj výmena karburátora, karburator ma aj v stavaný zatvárací ventyl
Traktorová kosačka seco / starjet 102 ... 22hp
Predám traktorovú kosačku českého výrobcu seco starjet 102 /22hp s radlicov na sneh je možnosť predaja aj bez radlice . Kosačka je v 100% stave po servise . Technické parametre: Dvojvalcový motor tecumseh 22hp Hydrostatická prevodovka Elektromagnetická spojka na spustenie žacieho Záber žacieho 102cm Na kosačke bol spravený servis : Nová hydrostatická prevodovka v hodnote 900€ Nová bateria 80€ Nože 2x, remenice pojazdu, remene pojazdu, ložiská, olej , filtre, sviečky , čistenie, karburátora a ďalšie... Pri rýchlom jednaní možná dohoda na znížení ceny.
Servisná súprava Briggs & Stratton 69
Obsah balenia: 1 x vzduchový filter, 1 x gumená tlačidlo nasavania benzínu, 1 x zapaľovacia sviečka, 2 x tesnenia a pružiny karburátora.
AL-KO Highline 46.3 P-A kosacka motorova na opravu
Pouzivana motorova kosacka AL-KO, prestriekana odolnou farbou LINE-X, nahradny noz k tomu. Nutna oprava - pretesnenie karburatora, kvapka z neho benzin. Na to uz nemam cas ani chut, presiel som na bateriovu kosacku. Inak vsetko plne funckne pred 2 rokmi velka generalka s mnozstvom novych prvkov, vratane odolneho nastreku, ktory vsak v spodnej casti je uz odrety. Velky 70 l kos bez poskodenia + klin na mulcovanie. Neposielam na dobierku, vyzdvihnutie v SC alebo BA.