inzercia, predaj, predám, bazár

Optimum Nutrition

Kategória: Fitness, jogging

‼️NOVE NEROZBALENE ‼️Predtréningový stimulant Gold Standard Pre Workout ADVANCED je účinná zmes pre každého, kto chce povzbudiť telo aj myseľ pred tréningom. V zložení nájdete stimulant kofeín, vitamíny, nootropikum acetyl-L-karnitín a látky pre lepšie prekrvenie organizmu. Vďaka tomu budete schopní maximálne zefektívniť tréning a dostať zo seba maximum.
Optimum Nutrition
Podobné inzeráty
Super Stav | Nutrition Shaker na Proteín 400ml
Predám Nutrition Shaker na Proteín. Objem: 400ml Ak na uvedenom čísle nezdvíham, zanechajte mi sms alebo email a ja sa Vám ozvem.
Neo Nutrition Proteinove Kase
Predam Neo Nutrition proteinove kase (cokolada, jahoda) a proteinove palacinky (natural). Z kazdeho odobrate 1-2 davky (nechytili ma kase a zbytocne to vyhodim). Vsetky su 400g a zaruka do 2/2023. Len osobny odber Kosice cena za vsetky 10€ Aktualne do zmazania
TORNADO SHAKER APPLIED NUTRITION
predam raz pouzity dokladne umity shaker na baterky. znacky applied nutrition. selker Obiem 400 ml • DOKONALE ROZMIXOVANY PRÁSOK APPLIED TORNADO SHAKER je poháñany motorom s rychlostou 11 000 ot / min, ktory l'ahko pretrhne najhrubsie prásky. Pretrepávaniu hore a dolu ie koniec! POKYNY Vloîte 2x batérie AAA (pri vkladaní batérií vyberte gumovú podlozku) BATERIE NIE SÚ SUCASTOU BALENIA Napinte trepacku pozadovanou tekutinou Stlacte tlacidlo a nechaite rozmixovat' obsah seikra Pridate d'alsie prísady do trepacky Tornado na okamzité premiesanie Spodnú cast'Sekra kde je batéria nedávate do umivacky riadu. cena 9€. osobne komjatice. NEPOSIELAM (aj s baterkami).
Optimum puzdro na mobil
Predám používané puzdro na mobil Optimum vhodné na beh.
Predám gainer optimum mass  5.4kg banán
Predám nevhodní vianočný darček gainer optimum Serious Mass 5.4kg príchuť banana expiracia 24
Rukavice do posilovne Scitec
Predám nové pánske a dámske fitness rukavice, značky scitec nutrition, gymbeam.