inzercia, predaj, predám, bazár

Oral-B elektrická zubná kefka Pro1 500 cross action

Kategória: Ostatné - biela

Úplne nová, nerozbalena.

Dynamický pohyb pomáha dosahovať vynikajúce výsledky čistenia
S profesionálnym 2-minútovým časovačom budete vždy vedieť, že si čistíte zuby ten správny čas
Batéria vydrží až 10 dní

Kľúčové vlastnosti:
Elektrická zubná kefka Oral-B Pre 500 s hlavou Oral-B Precision Clean
Odstraňuje zubný plak, čistí medzizubné priestory a je citlivejší k sklovine a ďasnám
3D systém osciluje, rotuje a pulzuje
Dobíjacia stanica je súčasťou balenia
Vhodná na každodenné použitie
Obsah: 1 rukoväť elektrickej zubnej kefky s nabíjačkou, 1 čistiaca hlavica
Oral-B elektrická zubná kefka Pro1 500 cross action
Podobné inzeráty
Zubná kefka Oral-B Pro 1 500 Cross Action
Nová nerozbalená elektrická zubná kefka Oral-B Pro 1 500 Cross Action. Pre nás zlý darček - už máme elektrickú zubnú kefku. Elektrická zubná kefka Pro 1 pomáha čistiť zuby tak, ako to odporúčajú zubní lekári, to je 2 minúty s profesionálnym časovačom, ktorý vás každých 30 sekúnd upozorní na to, že treba prejsť na čistenie ďalšieho miesta na chrupe. Vy len budete pohybovať zubnou kefkou v ústach a unikátna okrúhla hlavica Oral-B urobí všetko za vás. Odstraňuje až o 100 % viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka, vďaka čomu budú vaše ďasná zdravšie a váš úsmev bude belší hneď od prvého dňa čistenia, lebo odstraňuje aj farebné škvrny z povrchu zubov. Vďaka profesionálnemu časovaču je Oral-B Pro 1 výborná zubná kefka pre všetkých, ktorí chcú prejsť na používanie elektrickej zubnej kefky.
Zubná kefka Oral-B Pro 1 500 Cross Action
Nová rozbalená elektrická zubná kefka Oral-B Pro 1 500 Cross Action. Elektrická zubná kefka Pro 1 pomáha čistiť zuby tak, ako to odporúčajú zubní lekári, to je 2 minúty s profesionálnym časovačom, ktorý vás každých 30 sekúnd upozorní na to, že treba prejsť na čistenie ďalšieho miesta na chrupe. Vy len budete pohybovať zubnou kefkou v ústach a unikátna okrúhla hlavica Oral-B urobí všetko za vás. Odstraňuje až o 100 % viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka, vďaka čomu budú vaše ďasná zdravšie a váš úsmev bude belší hneď od prvého dňa čistenia, lebo odstraňuje aj farebné škvrny z povrchu zubov. Vďaka profesionálnemu časovaču je Oral-B Pro 1 výborná zubná kefka pre všetkých, ktorí chcú prejsť na používanie elektrickej zubnej kefky.
Zubná kefka Oral-B Vitality 100 Sensitive Clean
Nová nerozbalená elektrická zubná kefka Oral-B Vitality 100 Sensitive Clean. Pre nás zlý darček, keďže už máme elektrickú zubnú kefku. Zubná kefka Oral-B Vitality 100 vyniká skvelým výkonom a viacerými funkciami a vlastnosťami, ktoré uľahčia čistenie zubov. 7.600 oscilačných pohybov za minútu - 1 čistiaci program: denný - 2 minútový časovač 4x30s - 1 čistiaca hlavica - dobíjacia stanica Viac informácií k produktu nájdete na internete.
Vitality 100 3D White elektrická zubná kefka - NOVÁ
Popis Oral B Vitality 100 3D White D100.413.1 Vlastnosti Oscilačná elektrická zubná kefka Oral B Vitality 100 vám uľahčí každodenný boj so zubným povlakom a pomôže k žiarivejšiemu úsmevu. Vlastnosti: čistí zub po zube redukuje nežiaduce zafarbenie a škvrny na zuboch leští zubnú sklovinu odstraňuje zubný povlak je kompatibilná so širokou škálou kefkových hlavíc signalizuje optimálny čas čistenia
Oral B Pro 500 - el.zubná kefka
Predám novú nerozbalenú el.zubnú kefku Oral B Pro 500. V balení nabíjačka. viac info: cena v e-shopoch cca 39€. Moja cena 29€ + pošta
Elektrická zubná kefka
Na smsky nereagujem iba telefonický kontakt. Predávam úplne zachovalú bez poškodenia a bez škrabancov elektrickú zubnú kefku a funguje bez problémov. Nieje využitá a zbytočne len odložená v skrinke. Elektrická zubná kefka – oscilačno-rotačno-pulzačná technológia čistenia, 48000 pulzov/min, 10500 oscilačno-rotačných pohybov/min, vizuálny senzor tlaku, mobilná aplikácia, Li-Ion batéria, časovač 4× 30 sekúnd, Viac informácií na stránke.