inzercia, predaj, predám, bazár

ORANGE Dual Terror 30 + púzdro

Kategória: Zvuková technika

Lampový gitarový zosilňovač - hlava class A: Dual Terror s výkonom 30W. Dvojkanálová hlava ponúka výber medzi "fat channel" a "tiny terror channel". Každý kanál má separátny ovládač tone, ktorý drasticky mení charakter zvuku. Zosilňovač disponuje výkonovou brzdou na 15W a 7W.

Celolampový zosilňovač s dvoma kanálmi, 30 wattový. Obsahuje unikátny dvojetapový predzosilňovač, ktorý má masívny rozsah tónov používajúc iba tri ovládače na kanál. Dual Terror sa prepína z 30, 15 na 7 wattov, robiac tak z neho ultimátne verzatilný, prenosný zosilňovač pre živé vystúpenie na koncerte či do štúdia.
ORANGE Dual Terror 30 + púzdro
Podobné inzeráty
Predávam Orange Dual Terror 30
Zdravím. Predávam tento kúsok celolampový zosiľnovač Orange Dual Terror 30W. Dvojkanálová hlava ponúka výber medzi "fat channel" a "tiny terror channel". Zosilňovač disponuje výkonovou brzdou na 15W a 7W. Elektrónky v predzosilovači sú 4xECC83 a na výstup 4x EL84 Spolu so zosilovačom pribalím aj obal a footswitch všetko na fotkách je v cene. Na cene sa vieme ešte dohodnúť.
Predam basovy zosilovac ORANGE Terror Bass
Predam hybrid bass zosilovac Orange Terror Bass 500W. 2x lampy 12AX7, prepinac 4/8Ohm. Active - Passive mode. K tomu original softcase a 2x speakon-jack prepajaci kabel. Cena 450€ ale da sa dohodnut. Posielam aj na postou.
Orange Tiny Terror Head
Predám celolampový gitarový zosilovač Orange Tiny Terror Head s výkonom 15W. Zosilovač bol málo používaný, iba domáce hranie. Cena pevná 350 Eur.
Predam basovy zosilovac ORANGE Terror Bass
Predam hybrid bass zosilovac Orange Terror Bass 500W. 2x lampy 12AX7, prepinac 4/8 Ohm. Active - Passive mode. K tomu original softcase a 2x speakon-jack prepajaci kabel. Cena 450€ ale da sa dohodnut. Posielam aj postou/Packetou.
Predam basovy zosilovac ORANGE Terror Bass
Predam hybrid bass zosilovac Orange Terror Bass 500W. 2x lampy 12AX7, prepinac 4/8 Ohm. Active - Passive mode. K tomu original softcase a 2x speakon-jack prepajaci kabel. Posielam aj postou/Packetou.
Orange PPC 108 reproduktor
Predám malý 8palcovú reprobedňu Orange, 20W, 8ohm. Zvláda skúšky a bol raz bez problémov použitý na koncerte s Orange hlavou micro terror, keď vypadol väčší zdroj. Platí do zmazania.