inzercia, predaj, predám, bazár

Orechový konferenčný stôl na atyp. oceľovej podnoži

Kategória: Stoly

Máte radi unikátne a originálne kúsky nábytku? Potom Vám predstavujeme náš orechový konferenčný stôl s atypickým podnožím, ktorý bude kráľom Vašej obývačky!

✅ Prasklina stabilizovaná jemnou transparentnou modrou živicou plynúca cez drevo je tou správnou dávkou extravagancie.

✅ Nádherné orechové monolitické drevo lakované matným stolovým lakom dodáva stolu nádych luxusu. ❤️

✅ S rozmermi cca 125 x 60-90 cma hrúbkou 4 cm, stôl poskytne dostatok miesta pre celú Vašu rodinu a priateľov.

A to nie je všetko! Ak hľadáte stôl na mieru, ktorý presne zapadne do Vášho domova, stačí nám napísať s Vašimi požiadavkami, rozmermi a typom dreva a my Vám radi vypracujeme nezáväznú cenovú ponuku.

Pridajte nás medzi svoje obľúbené a buďte stále v obraze s našimi novinkami!

✅ Eraf Slovakia Stolárstvo ✅


Orechový konferenčný stôl na atyp. oceľovej podnoži
Podobné inzeráty
Masívny orechový konferenčný stôl
Orechový konferenčný stôl /stolík Predam masívny orechový konferenčný stolík doplnený čírim epoxidom, čierna oceľová podnož (dxšxv-111x52x45) Povrchová úprava #odiesoil Výroba nábytku z masívu na mieru _wesbdesign (fb, insta)
Set stolových podnoží
Predám set stolových podnoží za zvýhodnenú cenu! Podnože na konferenčný 40x40 cm a jokl 80x20 2mm A stolové podnože sú rozmery 72 výška 60 šírka a jokl 80x20 2mm Viac info na stránke
Set stolových podnoží
Predám set stolových podnoží za zvýhodnenú cenu! Podnože na konferenčný 40x40 cm a jokl 80x20 2mm A stolové podnože sú rozmery 72 výška 60 šírka a jokl 80x20 2mm Možnosť odoslať kuriérom. Najlepšia cena na trhu s kvalitnou pálenou práškovou farbou. Viac info na stránke
Orechový konferenčný stolík
Orechový konferenčný stolík doplnený epoxidovou živicou. Pohľad na neho zaujme a určite poteší rodinu, ale aj návštevu :) Konferenčný stolík s čiernou živicou s dĺžkou 120cm v najširšej časti 70cm, v najužšej 55cm a výškou cca 50cm. Hrúbka cca 5cm. Drevo ošetrené viacerými vrstvami Osmo oleja. Príjemný pocit dopĺňajú aj kovové nohy v čiernej matnej farbe. Konferencny stolik, coffee table, stôl, masivny, orech, epoxid, zivica, kovove stolove nohy
2 ks podnoží/nohy na jedálenský a konferenčný st.
Predám 2ks moderných kovových podnoží na konferenčny a jedálenský stôl. Akcia za set 330 euro. Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte. Možnosť poslať aj kuriérom na adresu za 20 euro. Platba dobierkou.
Písací stôl
Rastúci stôl - [18.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Rastúci stôl - 1 Rastúci stôl - 2 Rastúci stôl - 3 Rastúci stôl - 4 Rastúci stôl - 5 Rastúci stôl - 6 Rastúci stôl - 7 Rastúci stôl - 8 Rastúci stôl - 9 Rastúci stôl - 10 Predám rastúci stôl výškovo nastaviteľný pre deti ale aj pre kanceláriu s naklápacou pracovnou doskou,, šuflíkom a úložným priestorom s hákom na vonkajšie zavesenie napríklad tašky na notebook. Stôl je vo výbornom stave plne funkčný pripravený k okamžitému vyzdvihnutiu. Rozmery: 110cm x 73cm x 70cm Dohoda možná.