inzercia, predaj, predám, bazár

orechový stôl, orechový konferenčný stôl, epoxidový stôl

Kategória: Stoly

Stolík z masívneho orechového dreva s epoxidovou živicou. Drevo je ručne opracované a ošetrené bezfarebným náterom, ktorý je založený na báze prírodných olejov a voskov. Týmto náterom je zaistená nenáchylnosť k zašpineniu a zvýšená prirodzenosť, a jedinečnosť pôvodnej kresby dreva.
Stolík je vhodný do každej kancelárie alebo obývačky na odloženie novín, diaľkových ovládačov alebo príjemné posedenie pri chutnej káve alebo pohári dobrého vína.

Rozmery: priemer 63x50cm,
hrúbka 9cm,
výška 39cm.
orechový stôl, orechový konferenčný stôl, epoxidový stôl
Podobné inzeráty
Epoxidový orechový stôl
Predám epoxidový orechový stôl s rozmermi 100x60x60 cm (DxŠxV).Hrúbka dosky 3 cm.Povrchová úprava Osmo.Cena 400 eur.
Epoxidový orechový stôl
Predám epoxidový orechový stôl s rozmermi 100x60x60 cm (DxŠxV).Kovové nohy s rozmermi 6x3 cm.Hrúbka dosky 2,5 cm.Povrchová úprava Osmo.Cena 350 eur.
Masívny orechový konferenčný stôl
Orechový konferenčný stôl /stolík Predam masívny orechový konferenčný stolík doplnený čírim epoxidom, čierna oceľová podnož (dxšxv-111x52x45) Povrchová úprava #odiesoil Výroba nábytku z masívu na mieru _wesbdesign (fb, insta)
Konferencny epoxidovy stolik
Ponukam na predaj konferencny epoxidovy stolik z duboveho dreva, zaliaty bielou zivicou. Rozmer stolika je 1000x500. Ak máte predstavu o vlastnom stole, o svojich farbach a druhu dreve, neváhajte ma kontaktovať. Epoxidové stoly Epoxidove výrobky, epoxid, hodiny , epoxidový nábytok, moderné bývanie,moderne doplnky
orechový stôl, orechový konferenčný stôl, epoxidový stôl
Stolík z masívneho orechového dreva s epoxidovou živicou. Drevo je ručne opracované a ošetrené bezfarebným náterom, ktorý je založený na báze prírodných olejov a voskov. Týmto náterom je zaistená nenáchylnosť k zašpineniu a zvýšená prirodzenosť, a jedinečnosť pôvodnej kresby dreva. Stolík je vhodný do každej kancelárie alebo obývačky na odloženie novín, diaľkových ovládačov alebo príjemné posedenie pri chutnej káve alebo pohári dobrého vína. Rozmery: priemer 63x50cm, hrúbka 9cm, výška 39cm. Cena: 320€.
Konferenčný epoxidový stôl
Nádherný a štýlový epoxidový okrúhly stôl. Stôl môže slúžiť ako konferenčný alebo coffee table na kávičku. Stôl má rozmer 60cm, stojí na kovových nohách a je z brestového dreva. Povrchová úprava je Odies oil.