inzercia, predaj, predám, bazár

Organizér na náušnice a bižutériu 6 list orech

Kategória: Nábytok pre deti

Predám veľmi pekný, nový stojan na náušnice a bižutériu, celý vyrobený z dreva. Môžete naň zavesiť až 30 párov náušníc a veľa ďalších doplnkov. Stojan je svojimi rozmermi a dizajnom moderný a veľmi štýlový. Poslúži aj ako výborný darček pre naše krajšie polovičky.
Rozmery: výška 35cm, šírka 30cm.
Poštovné.
Cena zásielky na poštu, pri platbe dopredu na účet je 3,90 eur.
Cena zásielky na adresu, pri platbe dopredu na účet je 4,90 eur.
Organizér na náušnice a bižutériu 6 list orech
Podobné inzeráty
Stojan na náušnice a bužutériu 9 list
Predám veľmi pekný, nový stojan na náušnice a bižutériu, celý vyrobený z dreva. Môžete naň zavesiť až 45 párov náušníc a veľa ďalších doplnkov. Stojan je svojimi rozmermi a dizajnom moderný a veľmi štýlový. Poslúži aj ako výborný darček pre naše krajšie polovičky. Rozmery: výška 35cm, šírka 30cm. Poštovné. Cena zásielky na poštu, pri platbe dopredu na účet je 3,60 eur. Cena zásielky na adresu, pri platbe dopredu na účet je 4,50 eur.
Organizér na postieľku Stars
Nový, nepoužitý, zabalený. Dizajn: Šedé hviezdičky Rozmery: 60 cm x 60 cm Organizér má 6 veľkých a hlbokých vreciek, do ktorých sa vám zmestí to najnutnejšie príslušenstvo pre vaše dieťatko. Zapínanie na suchý zips. Organizér je možné prať v práčke na 40 stupňov. Tovar zasielame aj na dobierku poštovné a balné je 3,30 eur.
Organizér Trofast
Predám organizér Trofast. Vhodný na uloženie hračiek. Je v dobrom používanom stave (malý škrabanec). Iba osobný odber Kľačno príp. viem doviesť do PD.
Detský nábytok, organizér na hračky, na veci, truhlička
Dobrý deň.. Predám túto krásnu sadu nábytku pre deti . Set obsahuje 4 ks nábytku : 1 ks - Truhlička (napr. na lego) 1 ks - organizér na hračky s 9 úložnými boxami 1 ks - skrinka so 7 zásuvkami 1 ks - skrinka s dvierkami a zásuvkou Nábytok je používaný, čo je aj vidieť na truhličke úplne dolu sú menšie škrabančeky avšak nie je poškodený čo sa týka pántov na dvierkach, zásuviek a podobne. Klikni na moje meno a pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Detský organizér
Predám organizér drevený.....hore tri boxy, potom dve a na spodu jeden veľký. Všetko drevené,pekne vypracované bez poškodenia.Kvalitny nábytok slovenskej výroby
Organizér na hračky
Predám tento organizér, úplne nový, zabalený, neskladaný.