inzercia, predaj, predám, bazár

Orientalne prestieranie s paličkami- nové 6 ks

Kategória: Doplnky

Krémové prestieranie so vzorom draka.
Nepoužité.
6x prestieranie + drevené paličky + obrúsok
Orientalne prestieranie s paličkami- nové 6 ks
Podobné inzeráty
Orientalne prestieranie s paličkami- nové 6 ks
Krémové prestieranie so vzorom draka. Nepoužité. 6x prestieranie + drevené paličky + obrúsok
Prestieranie vyšívané krížikom
Predám retro krížikovú výšivku. Môžete ju použiť ako prestieranie. Je vyšívaná modrou perlovkou krížikom na bielom plátne. Kedysi takéto výšivky boli zavesené v kuchyni na stene pri sporáku alebo na stene pri umývadle. Hodí sa na chalupu. Nepoužívané,výšivka neporušená. Rozmery: 1)61 cm x 53 cm - cena 10 € 2)74 cm x 54 cm - cena 15 € Prvé tri fotky sú pre prestieranie menšie, zvyšné fotky sú pre väčšie prestieranie. Tovar je možné vyzdvihnúť osobne alebo úhrada vopred na bankový účet. K cene tovaru pri zaslaní poštou účtujem poštovné. Na dobierku neposielam. Na SMS správy neodpovedám. Tovar po prevzatí nevymieňam! Reagujte mailom prosím. Inzerát je aktuálny, až kým ho nezmažem.
Prestierania - úplne nové - rôzne druhy
Predám úplne nové, nepoužívané prestierania - 2 druhy: 1. Veľmi zaujímavé ručne pletené prestieranie ružovej farby. Rozmery: 46cm x 30cm. K dispozícii sú 4 kusy. Cena spolu: 8 Eur. 2. Látkové červené prestieranie. Materiál 100%-ná bavlna, prestieranie je možné prať v práčke na 30 stupňoch. Rozmery: 47cm x 38cm. K dispozícii je 6 kusov. Cena spolu: 8 Eur.
bavlnené prestieranie
Predám biele bavlnené prestieranie, ručne obhačkované, rozmery: 52x27cm a 2-25x25cm. Prestieranie je nové, nepoužívané. Ponúkam za 15€.
Ručne vyšívaný set - obliečka, dečky a štóla na stôl
Ponúkam na predaj, predaj iba vcelku. 100% handmade - ručná práca (vyšívané plným stehom na plátno). Je to nové, nepoužívané, nežehlené (na foto vidieť že je to pokrčené a nerovnomerné). Set obsahuje: 1x obliečka na vankúš šírka 56cm a výška 42cm (vnútorný rozmer 41cm x 39cm) 1x dečka/prestieranie šírka 29cm a výška 29cm 1x dečka/prestieranie šírka 38cm a výška 38cm 1x dečka/prestieranie šírka 39cm a výška 39cm 1x štóla šírka 88,5cm a výška 40,5cm (Po vyžehlení môžu byť rozmery o niečo väčšie. Čístiť iba v čistiarni aby nepustili farby.) Osobne v Rovinke, alebo v Šamoríne. Po dohode aj v BA. Poštovné je plus k cene. Cena za všetko je 80€. Ospravedlňujem sa za pootáčané foto, server ich tak nahodil. Platné do zmazania. Prosím písať mail. Pozri aj iné moje ponuky.
Ručne vyšívaný set - obliečka, dečky a štóla na stôl
Ponúkam na predaj, predaj iba vcelku. 100% handmade - ručná práca (vyšívané plným stehom na plátno). Je to nové, nepoužívané, nežehlené (na foto vidieť že je to pokrčené a nerovnomerné). Set obsahuje: 1x obliečka na vankúš šírka 56cm a výška 42cm (vnútorný rozmer 41cm x 39cm) 1x dečka/prestieranie šírka 29cm a výška 29cm 1x dečka/prestieranie šírka 38cm a výška 38cm 1x dečka/prestieranie šírka 39cm a výška 39cm 1x štóla šírka 88,5cm a výška 40,5cm (Po vyžehlení môžu byť rozmery o niečo väčšie. Čístiť iba v čistiarni aby nepustili farby.) Osobne v Rovinke, alebo v Šamoríne. Po dohode aj v BA. Cena za všetko je 80€. Platné do zmazania. Prosím písať mail. Pozri aj iné moje ponuky.