inzercia, predaj, predám, bazár

Original Arsenal čapica

Kategória: Futbal

Dobrý deň :), predám čiapku, červenej farby s logom tímu Arsenal, je to oficiálny produkt :)
Veľkosť sedi na priemernú hlavu
V ponuke mám aj dres arsenal pre väčšie dieťa, pozri inzeráty
Posielam poštou alebo osobný odber Sereď alebo Nitra
Original Arsenal čapica
Podobné inzeráty
Arsenal dres pre deti
Dobrý deň prajem :) predám detský futbalový dres značky puma, tím Arsenal London Je v dobrom stave a veľkosť je //výška 57cm a šírka 50cm// je to originál dres. Ponúkam aj ciapku arsenal, pozri inzeráty :) Osobný odber Sereď alebo Nitra Posielam aj poštou.
Drevené Arsenal logo
Arsenal logo frézované do masívneho bukového dreva. Rozmery: 300x350x18 (mm) Iné veľkosti a grafiky podľa Vašich požiadaviek. POŠTOVNÉ ZADARMO Barcelona Real Madrid Bayern Munich Manchester United Liverpool City Chelsea Arsenal Paris Saint-Germain Tottenham Hotspur Juventus Borussia Dortmund Atlético Internazionale Everton Milan Roma West Ham Leicester Ajax
ARSENAL FC 22/23 futbalový dres
dres/set bez mena hráča, klub Arsenal Football Club 22/23 home edition. nový nenosený dres/set ARSENAL FC 22/23, domaca edícia, reálne foto celý set je za 40 eur: triko+trenky+štucne samotné triko je za 35 eur veľkosti pre deti: celý set 135-145 cm 145-155 cm zasielkovňa/pošta, posielam obratom aj na dobierku ak mate záujem pošlite adresu a veľkosť vo formulári pod inzerátom
Arsenal suveníry
Predám tieto originálne suveníry s logom Arsenal FC Dres modrý nenoseny s visačkou veľkosť XXL -> 30€ Dres červený nikdy nenoseny veľkosť XXL -> 30€ Šál originál červený nenoseny -> 7€ Šál neoriginal červeno modrý -> 5€ Kačka do vane -> 5€ Hodiny nástenné -> 5€ Šiltovka originál nenosená s visačkou -> 7€ Lopta -> 5€ Oba dresy -> 50€ Všetky suveníry spolu -> 70€ Ku dresom pridám aj nejaké staršie plagáty Pri odbere viac veci znížim cenu. Uprednostňujem komunikáciu mailom keďže je toho viac.
FC Barcelona šál a šiltovka a čiapka FC Arsenal
Predám zachovalú-zánovnú originál šiltovku a šál FC Barcelona Barca a pletenú čiapku FC Arsenal London. Vhodné pre futbalového fanúšika, ako dekorácia do športového interiéru, pre zberateľa... Cena spolu 18 €. Inzerát platí až do zmazania. V prípade akýchkoľvek otázok najlepšie zavolajte, SMS nie.
ARSENAL LONDON
Predám originál futbalový dres FC ARSENAL zo sezony 2014/2015,velkosť S