inzercia, predaj, predám, bazár

Original vaňa Škoda Octavia 3 + hliníkový organizér

Kategória: Príslušenstvo

Zdravim, ponúkam na predaj oficiálne príslušenstvo k Octavii 3, vaňu do kufra. K vaňi mám aj pôvodný hliníkový organizér bez defektov. Plne funkčná, žiadne poškodenia. Úplne nová stojí 150.
Original vaňa Škoda Octavia 3 + hliníkový organizér
Podobné inzeráty
Hliníkový Kufor - organizér MacAllister BX220AW 46cm
Predám úplne nový, nerozbalený profi kufor organizérmi od značky MacAllister - model BX220AW 46cm / 18". Hliníkový organizér využijete na uloženie rôznych predmetov. Má pohodlnú rukoväť, vďaka ktorej v nej ľahko prenesiete svoje náradie a iné drobnosti - vo vnútri má zase priehradky na ich oddelenie. Výrobok vyrobený z hliníka bude perfektne plniť svoju funkciu po dlhú dobu. Dĺžka kufra: 45cm Výška kura: 15cm Šírka kufra: 31cm Vonkajšie rozmery kufra: 460 x 323 x 152 mm Hliníkový organizér v podobe elegantného kufríka vám pomôže usporiadať a preniesť potrebné predmety. Ocenia ho ako kutilovia, ktorí majú veľkú sadu náradia a príslušenstva, tak aj ľudia, ktorí potrebujú transportér na svoje drobnosti. Organizér pôsobí mimoriadne elegantne, za čo vďačí jeho klasickému tvaru a striebornej farbe. Vo vnútri sú priehradky na ľahké triedenie predmetov. Výrobok je vyrobený z hliníka, preto sa vyznačuje vynikajúcimi pevnostnými vlastnosťami a účinne chráni prvky v ňom uložené. Odber osobne, alebo pošlem na dobierku.
Hliníkový Kufor - organizér MacAllister BX220AW 46cm
Predám úplne nový, nerozbalený profi kufor organizérmi od značky MacAllister - model BX220AW 46cm / 18". Hliníkový organizér využijete na uloženie rôznych predmetov. Má pohodlnú rukoväť, vďaka ktorej v nej ľahko prenesiete svoje náradie a iné drobnosti - vo vnútri má zase priehradky na ich oddelenie. Výrobok vyrobený z hliníka bude perfektne plniť svoju funkciu po dlhú dobu. Dĺžka kufra: 45cm Výška kura: 15cm Šírka kufra: 31cm Vonkajšie rozmery kufra: 460 x 323 x 152 mm Hliníkový organizér v podobe elegantného kufríka vám pomôže usporiadať a preniesť potrebné predmety. Ocenia ho ako kutilovia, ktorí majú veľkú sadu náradia a príslušenstva, tak aj ľudia, ktorí potrebujú transportér na svoje drobnosti. Organizér pôsobí mimoriadne elegantne, za čo vďačí jeho klasickému tvaru a striebornej farbe. Vo vnútri sú priehradky na ľahké triedenie predmetov. Výrobok je vyrobený z hliníka, preto sa vyznačuje vynikajúcimi pevnostnými vlastnosťami a účinne chráni prvky v ňom uložené. Odber osobne, alebo pošlem na dobierku
Predám praktický organizér do auta – skladací
Bežná cena za takýto organizér je 8 € Teraz Vám ponúkam tento nový organizér do auta za veľmi výhodnú cenu iba za 4,90 € Praktický organizér do auta – skladací Koniec neporiadku v kufri auta. Praktický organizér – 3 oddelené sekcie. Pomôže Vám začleniť veci a udržiavať poriadok. Je plne skladací. Poskladaný zaberie minimálny priestor. Rozmery: D54 x Š32 x V22cm K týmto okuliarom Vám pridám ako darček Melamínovú hubku, s ktorou šetrne odstránite nečistoty z rôznych materiálov bez použitia chemických prostriedkov.
ORIGO Popolník SKODA Vyklapací
Popolník pre vozidlá Škoda originálny tovar Škoda Auto popolník určený na vsadenie do stredového panelu pod rádio vyrobené z tvrdého nehorľavého plastu čierna farba Číslo dielu: 5J0 857 961 Určené na autá: Škoda Fabia II + facelift Škoda Fabia III Škoda Roomster + facelift Škoda Octavia II + facelift Škoda Octavia III Škoda Octavia IV Škoda Superb III Škoda Yeti + facelift Škoda Rapid Škoda Rapid Spaceback Škoda KodiaQ Škoda Karoq Škoda Scala Škoda Kamiq Postovne je v cene!Popolník je novy nepouzivany!!
ORIGO Popolník SKODA
Popolník pre vozidlá Škoda Originálny tovar Škoda Auto popolník určený na vsadenie do stredového panelu pod rádio vyrobené z tvrdého nehorľavého plastu čierna farba cislo dielu: 565.857.961 9B9 Určené na autá: Škoda Fabia II + facelift Škoda Fabia III Škoda Roomster + facelift Škoda Octavia II + facelift Škoda Octavia III Škoda Octavia IV Škoda Superb III Škoda Yeti + facelift Škoda Rapid Škoda Rapid Spaceback Škoda KodiaQ Škoda Karoq Škoda Scala Škoda Kamiq V cene je zahrnute aj postovné!
ORIGO SKODA VW AUDI RS PEDALE Manuál
Športové kryty pedálov pre vozidlá Škoda VW AUDI SEAT čísla dielu: Plyn: 5Q1721647A Brzda: 5Q0721131A Spojka:5Q0721601A Originálny Diel Škoda Auto pre športovejší pocit pri ovládaní vozidla vyrobené z nerezovej ocele protišmyková úprava vďaka gumovým plochám pasuje na vozidlá Škoda s manuálnou prevodovkou cena je za všetky TRI kusy štandardne vo vozidlách Škoda Octavia RS, VW GOLF GTD PASSAT Alltrack,Kodiaq,Karoq SPORTLINE montáž sa vykonáva nasadením na miesto pôvodných obyčajných gumených krytov pedálov Určené pre vozidlá Škoda: Škoda Fabia III Škoda Octavia III Škoda Octavia IV Škoda Superb III Škoda Rapid Škoda Rapid Spaceback Škoda KodiaQ Škoda Karoq Škoda Scala Škoda Kamiq VW: POLO 2014+, Golf 7,8, Passat B8+ facelift, Transporter, Touran, Tiguan,Arteon SEAT: LEON 3,4 FR, Ateca, Arona, Tarraco,Ibiza AUDI: RS3 8V, A4 RS4 Pedale su nove,nepouzivane,Origo diel ,cena zahrnuje aj postovne...MAM AJ NA AUTOMAT CENA 22€