inzercia, predaj, predám, bazár

ORIGINÁLNY DRES VERMARC OMEGA PHARMA QUICKSTEP XL

Kategória: Športové oblečenie

Predám originálny dres značky VERMARC, Omega Pharma Quick Step vo veľkosti XL. Dres nebol ani raz oblečený, je nepoužitý aj s visačkou. Buď osobný odber Nové Zámky, alebo pošlem poštou či packetou na dobierku. Poštovné hradí kupujúci.
ORIGINÁLNY DRES VERMARC OMEGA PHARMA QUICKSTEP XL
Podobné inzeráty
ORIGINÁLNY DRES VERMARC OMEGA PHARMA QUICKSTEP XL
Predám originálny dres značky VERMARC, OMEGA PHARMA QUICKSTEP vo veľkosti XL. Dres nebol ani raz oblečený, je nepoužitý aj s visačkou. Buď osobný odber v Nových Zámkoch, alebo pošlem na dobierku. Poštovné hradí kupujúci.
Cyklistický zateplený dres Vermac - tím QuickStep veľkosť S
Profi cyklistický zateplený dres s 3/4 rukávom. Výrobca VERMARC. Profi tím QUICK STEP. Veľkosť S
Cykloset - dres + nohavice vel. XXL nove - QuickStep
Cykloset - kratky dres + nohavice s trakmi a vnutornou vlozkou. vel. XXL nove - QuickStep Nove, nenosene. osobne Piešťany, alebo zaslem postou, do zasielkovne (+4 eur)
Cykloset - dres + nohavice vel. XL nove - QuickStep
Cykloset - kratky dres + nohavice s trakmi a vnutornou vlozkou. vel. XL nove - QuickStep Nove, nenosene. osobne Piešťany, alebo zaslem postou, do zasielkovne (+4 eur)
Cyklistická bunda Vermarc - tím Quick Step, veľkosť M
Profi cyklistické oblečenie značky VERMARC od profi tímu Quick Step. Veľkosť M
Liverpool FC 2004-06 reebok (home) dres GERRARD 8, veľ. XL
Domáci reebok dres Liverpool FC z rokov 2004 až 2006. Dres je nosený, sponzor Carlsberg a veľkosti sú už spraté, ale inak je dres ešte pomerne zachovalý. Dres má Lextra potlač znakov Premier league s menom GERRARD a číslom 8. Poštovné (dobierka) zahrnuté v cene. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, telefonicky alebo SMS-kou. Na to, aby som Vám mohol poslať dres na dobierku, budem potrebovať Vašu adresu.