inzercia, predaj, predám, bazár

Ortéza na koleno McDavid Vow 4203, M

Kategória: Všetko ostatné

Predám ortézu na koleno McDavid Vow 4203, veľkosť M (pre obvod kolena 35,6-40,6 cm), málo používaná (do 5x), v podstate nová.

PC: 48 €

Dôvod predaja: nie je využívaná

Ortéza na koleno McDavid Vow 4203, M
Podobné inzeráty
Predam bandaz - ortezu na koleno
Predam novu, asi tyzden nosenu, ciernu ortezu na koleno McDavid Patella Knee Support 421 XL. Ortéza na koleno – so zvýšenou podporou kolena pri športe, vďaka postranným lamelám, nastaviteľným pásikom a otvoru na správne usadenie jabĺčka. Doprajte svojmu kolenu dokonalé spevnenie vďaka McDavid Patella Knee Support 421. Ortéza na koleno McDavid disponuje otvorom pre kolennú kosť, ktorý zabezpečí jej komfortné nosenie. Opierka jabĺčka v tvare podkovy ju pomáha udržať v správnom smere. Vďaka postranným lamelám z pružinovej ocele a nastaviteľným pásikom dosahuje väčšieho vystuženia a spevnenia. Ortéza McDavid Patella Knee je vynikajúcim druhom spevnenia pri menších problémoch s väzmi, pomáha tiež uľaviť pri príznakoch mäknutia chrupavky a subluxácie. Je vybavená 5 mm silným neoprénovým návlekom, ktorý disponuje na oboch stranách nylonovým poťahom. McDavid Patella Knee Support 421 je zárukou, že vaše koleno bude dokonale zafixované a spevnené, a to nielen pri športových aktivitách.
Nová ortéza na koleno - bandáž, podpora kolena
Predám novú, nepoužívanú ortézu vo velkosti M, pre koleno s priemerom 35 az 40 cm. Ortéza na koleno – so zvýšenou podporou kolena pri športe, vďaka postranným ohybným kovovým lamelám, nastaviteľnými pásikmi a otvorom na správne usadenie jabĺčka. Cena 30 eur + poštovné. Možná dobierka. Inzerát platný do zmazania
Ortéza na lakeť
Ortéza na zmiernenie bolestí, opuchov a stuhnutia lakťa, tenisový lakeť, po úrazoch. Obsahuje silikónové peloty a elastickú pásku. Ortéza je nová, nepouživaná.
Ortéza na koleno DonJoy Drytex Sports Hinged Knee Sleeve,M
Predám novú vôbec nepoužívanú kolennú ortézu značky DonJoy, vyrobené v Mexiku, z priedušného materiálu Drytex®, skryté kovové dlahy, dopínacie pásky, veľkosť M = obvod stehna 47-53 cm (obvod sa meria 15 cm nad stredom jabĺčka). Vášmu kolenu poskytne mediálnu a laterálnu stabilitu, na celkové spevnenie kolenného kĺbu. Obsahuje dvojosý kĺb a nastaviteľné bočné peloty pre zabezpečenie komfortu. Bočné postranné peloty sú zakryté. Komfort a spevnenie po bežných a ľahkých poraneniach kolena. Ideálna pre ľudí s ľahkými poraneniami MCL (mediálne kolaterále ligamentum), LCL (laterálne kolaterálne ligamentum) alebo PCL (zadný skrížený väz), artritídou, predchádzajúcim roztrhnutím menisku, pomliaždeninami alebo nestabilitou jabĺčka, rovnako ako pre ľudí, ktorí nedávno podstúpili operáciu kolena, a športovcov, ktorí sa zúčastňujú kontaktných športov. Video k inzerátu: Použitie: - podpora pri miernom poškodení vnútorných alebo vonkajších postranných väzov - mierna artritída - postartroskopická meniskektómia - celková ľahká nestabilita - bočná instabilita kolena - pri vytknutiach kolena - celkové spevnenie kolenného kĺbu - športovci, ktorí sa zúčastňujú kontaktných športov Vlastnosti: - úľava od bolesti, stabilita kolena - upraviteľné bočné peloty - zakryté bočné postranné peloty - nízky profil (možnosť nosenia bežného odevu cez ortézu) - vhodná pre kontaktné športy Údržba: Ortéza sa môže používať v normálnej alebo slanej vode. Po použití ju dôkladne vysušte a prepláchnite čistou vodou. Usušte na vzduchu. Čistenie: Vyperte ručne jemným mydlom v studenej vode, dôkladne opláchnite. Usušte na vzduchu. Odber osobne v Prievidzi alebo pošlem poštou v rámci SR. Pri dobierke poštovné 4 Eur alebo pri platbe vopred na účet poštovné 2,80 Eur.
Ortéza CTI veľkosť L/XL
Predám veľmi zachovalú a málo používanú ortézu. Ortéza je na ľavé koleno a veľkosť L/xl. Je nastaviteľná a je k nej zopár doplnkov. Cena dohodou
Ortéza na koleno
Predám plne funkčnú ortézu na koleno cena 20€