inzercia, predaj, predám, bazár

Ortopedicke topánky MBT vel. 42 1/3

Kategória: Zdravie a krása

obuv MBT 1997 spája eleganciu a športový charakter v topánke, ktorá je ideálna na každodenné nosenie. Vďaka krémovej farbe a elegantnej brúsenej koži sa ľahko kombinuje.Tmavá podrážka je módnym kontrastom k bledej koži. Valivá podrážka pomáha okrem iného zmierniť bolesti chrbta a kĺbov, narovnať chrbticu a liečiť prípadné ploché nohy.

Topánky sú nenosené,synovi narástla rýchlo noha.

Pôvodná cena 200€ predávam za symbolických 30€
Ortopedicke topánky MBT vel. 42 1/3
Podobné inzeráty
Predám ortopedické sandale vel. 38 na doma aj vonku
Predám cierne ortopedické sandale vel. 38 na doma aj vonku, 3x suchý zips; aj pre opuchnutú, diabeticku a reumaticku nohu. V 100% stave, málo nosen. Aj na dobierku. Volajte!
Ortopedicke puzzle 8 kusov
Predam malo pouzite ortopedicke puzzle - 8 kusov. Uzasne na nohy.. Rozmer jednej puzzle 26x26cm.Hnede sisky su tvrdsieho materialu, ostatne su ohybne puzzle. Spolu 8 kusov za 40 €. Najlepsie osobne odber v Trnave.
Fyzioterapia
Som fyzioterapeutka a ak Vás trápia bolesti pohybového aparátu alebo ste po operácii, úraze tak Vám ponúkam moje služby. (Ortopedické problémy, bolesť chrbta, skoliózy, chybné držanie tela deti ). V prípade záujmu prídem aj k Vám domov v rámci mesta Banská Bystrica. Objednať sa môžte telefonicky alebo sms na t.č . Cvičenie 30 minút 10€ Mäkké techniky 20 minút 12€ Bankovanie 60 minút 20€ Kinesiotaping 5€ Komplexná fyzioterapia (cvičenie, mäkké techniky, taping ...) 60 minút 25€
Pásy zdravotné 5 ks
Predám ortopedické zdravotné bandážne pásy na chrbticu: 1 ks béžový korzetový vysoký, ako nový - za 5€. . Biele 4 ks používané staršie za 5€. Každý je iný. Jeden má magnety- pás je poškodený, treba zašiť - na poslednej foto. . Pozri všetky moje inz. Kont. mailom.
Tejpovanie
Ponukam tejpovanie.Kinesiotape je určený tak pre pacientov s rôznymi ťažkosťami, ako aj zdravých ľudí. V rámci prevencie sa používa najmä u športovcov, uplatnenie si však nachádza aj pri menštruačných bolestiach, v gravidite (tehotenstve), alebo ako „bandáž“ pri ťažších prácach, turistike atď. Lieči rôzne ortopedické, neuromuskulárne či neurologické ochorenia. Veľkou výhodou týchto zázračných farebných pásikov je, že úľava sa dostaví ihneď, alebo v priebehu niekoľkých hodín.Na cene sa vieme dohodnut.
Ortopedické vankúše JYSK gold 2ks
Takmer nepoužívané. Okrem fľaku sú ako nové. Pôvodná cena - 35€ za kus. Predávam za 39€ za oba spolu.