inzercia, predaj, predám, bazár

ortopedické vložky č. 38 nové

Kategória: Ostatné

ponúkam nové nepoužité ortopedické vložky: 1. Dr. Grepl - PREDANE, 2. . Moneta sport - anatomický tvar, nasiakavá, aromatická, prírodný materiál, kombinácia 100% bavlny a latexovej peny, fixovaná na plastovom výlisku, ktorý spolu s karbosanovým výliskom podporuje priečnu a pozdĺžnu klenbu, pohlcuje pot. cena 4 eurá, 3. SVORTO vložky – antibakteriálne, absorbuje a blokuje zápach prírodným aktívnym uhlíkom, mierne tvarovanie v oblasti pozdĺžnej a priečnej klenby, tlmí náraz mäkkou latexovou penou cena 4 eurá, 4. Moneta lux orhopedic – anatomicky tvarovaná stielka s aktívnym uhlím, z PES tkaniny, spodná latexová pena s obsahom aktívneho uhlia eliminuje nepríjemný zápach. Karbosanový výlisok podporuje pozdĺžnu a priečnu klenbu chodidla. 3 eur. Cena + poštovné. Na dobierku neposielam. V prípade záujmu osobný odber v Bratislave v pracovný deň doobeda. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom
ortopedické vložky č. 38 nové
Podobné inzeráty
Vložky tianDe
Ženské zdravie - dámske bylinné vložky TianDe Vložky, vložky, vložky a ešte raz vložky. Od určitého obdobia sa vložky stávajú pravidelnými spoločníkmi dievčat, žien, matiek či babičiek (inkontinencia). Nájdeme ich v kabelkách, športových taškách či v zadnom vrecku riflí. Preto by sme si mali dobre zvážiť, ako sa tento spoločník správa a chová k nášmu telu☝️ . Či už k tejto téme žena pristupuje vedome alebo nevedome - PMS, menštruácia, zbláznené hormóny či cyklickosť sú jej bežnou súčasťou. Povedzme si niečo o bežne dostupných vložkách. Možno ste o tom už počuli a možno to budete čítať po prvý krát, vložky, ktoré si bežne kupujete v drogérii, sú vyrábané z odpadového materiálu, z plastov. Pri chemickej úprave vložiek sa používa sírouhlík, kyselina sírová, chlór alebo hydroxid sodný. Vedľajšie účinky týchto látok zahrňujú nevoľnosť, zvracanie, bolesti hlavy, hrudníku atd. Aby mali bežné vložky dobrú predajnosť, sú vložky a rovnako aj tampóny bielené za prítomnosti chlóru, čo ústi v produkciu dioxinu, ktorý je spájaný s oslabením imunitného systému. Až 52% ženských chorôb je spôsobených zložením bežne vyrábaných vložiek. Niektoré vložky a tampóny na trhu obsahujú rakovinotvorný herbicid glyfosát, ktorý vzniká použitím geneticky modifikovanej bavlny. To všetko, ako i ďalšie nemilé skutočnosti v súvislosti s bežnými vložkami o ktorých sa verejne nehovorí - sa podieľajú na zápalových ochoreniach, narúšaní menštruačného cyklu, ale i na neplodnosti. Vedci napojení na spoločnosť TianDe našli spôsob, ako chrániť ženské zdravie a reprodukčné schopnosti na dlhé roky. Prišli so skvelým riešením - bylinné vložky. Bylinné vložky sa odporúčajú ako podpora liečby gynekologických ochorení, pri výraznom prejave zápalových procesov, vrátane kandidózy, k prevencii gynekologických problémov, normalizácii hormonálneho stavu, zlepšení kvality života. Ale tiež aj na bežné nosenie počas dňa (intimky) alebo počas menštruácie ako prevencia a posilnenie ženského zdravia. Zloženie vložky bolo vyvinuté na základe skúseností z tradičnej čínskej medicíny. Byliny obsiahnuté vo vložkách sa zbierajú podľa lunárneho kalendára vyškolenými odborníkmi. Kontraindikácie: tehotenstvo, kojenie Cena: Intimky - 4,0 € (20-25 kusov v balení) Denné Energia bylín - 5,9 € 8kusov v balení Nočné Energia bylín - 6,9 € 8 kusov v balení Vložky nefritová sviežosť Denne aj nočné - 5,50 € V prípade záujmu viem vybaviť VIP zľavu = 35%. Pre viacej informácií prosím písať správu.
Nové ortopedické vložky Walk Fit
Predám úplne nové nerozbalené ortopedické vložky WalkFit. Pôvodná cena 20€, teraz 5€. Viac info o nich si viete vygoogliť. Znižuje bolesť kolien, chrbátu, bedier, Buď osobne Bratislava Dúbravka, alebo pošlem (+ poštovné). Inzerát platí do zmazania.
Nové ortopedické vložky Walk Fit
Predám úplne nové nerozbalené ortopedické vložky WalkFit. Pôvodná cena 20€, teraz 4€. Viac info o nich si viete vygoogliť. Znižuje bolesť kolien, chrbátu, bedier, Buď osobne Bratislava Dúbravka, alebo pošlem (+ poštovné). Inzerát platí do zmazania.
ortopedicke vlozky
Ponukam na predaj ortopedicke vlozky , nosene minimalne alebo vobec. Vnutorne dlzky: 23,5cm; 23cm,; 21,5cm; 19cm; 22cm a 19cm-cerveno zlto modre. Cena je 1,50e za kus.Pri kupe viacerych je cena 1e za kus
Predám vložky do topánok veľ 37, 38
Predám za symbolickú cenu nové dámske vložky do topánok, vľavo veľ. 38, kožené. Napravo veľkosť 37, ortopedické. Vložky v strede sú už predané.
Balíček do pôrodnice
Predám balíček pomôcok pre mamičky po pôrode: 1. Cicatridina Urýchlenie procesu hojenia povrchových a hlbokých rán... Viac info: (použité 2x) 2. Popôrodné materské vložky, 10 ks Popôrodné materské vložky masmi Natural Cotton sú vyrobené z organickej bavlny, pestovanej bez pesticídov. Neobsahujú parfumy, ani superabsorbenty... Viac info: (nepoužité balenie) 3. Masť na bradavky Mama, 30 ml Chráni a ošetruje citlivú a namáhanú pokožku bradaviek, s bio mandľovým a kokosovým olejom, s čistým lanolínom... Viac info: (nepoužité balenie) + Popôrodné nohavičky MoliCare (3 ks) Úplne nové, nepoužité, veľkosť M. + Prsné vložky Mama (otvorené balenie, 22 kusov) + 2 sáčky na mlieko + darček Púzdro na vlhčené utierky Pôvodná cena: cca 25 € Ponúkam za 12 € Len osobný odber Košice !!!