inzercia, predaj, predám, bazár

Osobný asistent

Kategória: Brigády

Dobrý deň,
ponúkam prácu osobného asistenta (Banská Bystrica a okolie), vhodné pre študenta vysokej školy, pracovný čas – flexibilný.
Požiadavky: vodičský preukaz typu B, flexibilita a vzťah k dieťaťu. Bližšie informácie vrátane mzdových podmienok telefonicky: .
Osobný asistent
Podobné inzeráty
Osobný asistent
Hľadáme osobného asistenta/ku k nášmu synovi s kombinovaným postihnutím. Timi je 16 ročný chlapec (nižšieho vzrastu a váhy), je spoločenský, veselý, komunikuje verbálne. Aktivity: sprevádzanie do školy, do denného centra, čiastočnú pomoc so sebaobsluhou, podpora pri výuke a vo voľnom čase. Timur vonku používa vozík, v interiéri sa pohybuje sám. Timi si vyžaduje zvýšenú zdravotnú starostlivosť, asistent bude zaučený. Hľadáme mladého, trpezlivého, milého a usmievavého človeka. Výhoda je štúdium pedagogického alebo medicínskeho zamerania a znalosť anglického alebo maďarského jazyka. Pracovná doba je flexibilná, po dohode. Odmena 5 eur/hod. Práca nie je cez ÚP. Prosím kontaktovať na renatamegy@
Asistent/ka
Hľadám asistentku do kancelárie na polovičný úväzok. Práca je vhodná pre študenta/študentku. Podmienkou je príjemné vystupovanie, maturita, ovládanie slovenského jazyka. Bližšie informácie pri osobnom stretnutí. Mzda 300-1500€. Životopis posielajte na asistent.zivotopis@
Osobný asistent (práca popri zamestnaní či štúdiu)
Som človek s ŤZP a hľadám osobného asistenta. Prácu je možné vykonávať aj popri zamestnaní či štúdiu - najmä v soboty cez deň a v niektoré pracovné dni v popoludňajších / večerných hodinách. Vhodné pre záujemcov z Bratislavy, Stupavy a blízkeho okolia. Požiadavky: - spoľahlivosť, serióznosť, zodpovednosť - platný vodičský preukaz a vlastné motorové vozidlo - fyzická zdatnosť a aspoň minimálna technická zručnosť - znalosť slovenského jazyka - voľný čas najmä v soboty - chuť a záujem pomáhať druhým Čo potrebujem: - odvoz a sprevádzanie na spoločenských podujatiach - sprievod na nákupy, poštu, úrady a pod. - čítanie a vypĺňanie dokumentov Čo ponúkam: - finančnú odmenu pozostávajúcu z príspevku na osobnú asistenciu 5,20 € / hod. oslobodenú od odvodov (v prípade obojstrannej spokojnosti možnosť dohody na vyššej odmene) - preplatenie dopravných nákladov - užitočne a zmysluplne strávený voľný čas - nové skúsenosti a zážitky spojené s návštevou mnohých zaujímavých miest a stretnutím zaujímavých ľudí V prípade záujmu sa mi, prosím, ozvite mailom a pripojte aj 5 viet o sebe. Ďakujem a teším sa na spoluprácu.
BRIGÁDA NA DECEMBER
Ahoj, mám 34 rokov, pochádzam z Nitry a hľadám brigádu na mesiace november/december. Ideálne s týždenným vyplácaním. Lokalita : NITRA/BRATISLAVA Mám vyštudovanú zdravotnícku školu ako zdravotnícky asistent. Skúsenosti mám v obchode ako predavač ale nebránim sa aj inej práci. Momentálne som nezamestnaný a teda nastúpiť viem ihneď. V prípade ponuky mi napíšte mail alebo volajte na číslo: Vopred ďakujem.
Asistent predaja, Predavač, Hostess/Hosteska
Náplňou práce bude predaj prosecca, medu, medoviny a iného sortimentu v rámci vianočného obdobia v termíne približne od 1.12 - 31.12 2022. Miesto výkonu práce: OC Galéria Nitra Mzda: 4 eurá na hodinu - pri väčšom předají sa vieme dohodnúť. Je potrebná zdatnosť v práci s virtuálnou registračnou pokladnicou, chuť predávať, mať v sebe obchodného ducha a byť komunikatívny a nebáť sa osloviť ľudí. Pozícia vhodná pre absolventa a mladistvého.
Zdravotný asistent Florida
Hladáme ešte jedného zdravotného asistenta (na striedanie už jedného slováka, ranná a pobedná) na Floridu  k pánovi (slovak). Potrebuje pomoc pri pohybe, presunoch a polohovani a s každodenným životom: jedenie, pitie, toaleta,varenie, V dome namontovany vytah. Samostatne používa elektrický invalidný vozík.  Hovorenie, prehĺtanie a kognitívne schopnosti sú normálne.  K dispozícii upravená dodávka. Miesto prace :  Florida,oblasť West palm beach Doba: min. 3mesiace Plat: 2500usd/mes. Ubytovanie: zabezpečené u klienta Letenka: hradená klientom v plnej miere po dodrzaní 3 mesacnej prace. Strava :u klienta Podmienky: VP ,,B,, Angličtina:aspon na základnej úrovni Vek:do 50 rokov Muž Je to priamo na klienta ,bez agentury. Nástup:možný od Januára!! Kontaktná osoba :, garyski@