inzercia, predaj, predám, bazár

Osprey batoh

Kategória: Horské bicykle

Predám cyklo batoh Osprey Raptor 10.
Predávam super cyklisticky batoh od osprey, s vodným rezervoárom ešte nepoužitým!
Predavam z dôvodu že chodím na krátke vzdialenosti a mám od osprey ľadvinku a tá mi bohate stačí.
Tak posúvam ďalej...
Osprey batoh
Podobné inzeráty
Ľadvinka osprey
Nová, s etiketou, 5l, dostatok miesta, možnosť uchytenia chráničov zvonku, malá kapsička na každej strane Osobne BA alebo poštou
Cyklistický batoh NOVÝ
Predám cyklistický batoh značky West biking cena 22€+pošta
POC Spine VPD Air - Chránič a batoh
Predám chránič chrbta POC VPD Air, ktorý źaroveň slúži ako batoh. Nosený pol sezóny, žiadne trhliny alebo ine závady. - Univerzálna veľkosť - Kompatibilný s vakom na vodu (do 3l) - Certifikácia EN 1621-2 - 630g - Osobný odber / sk pošta / zásielkovňa
Cyklo batoh
Predám cyklo batoh. Na jednej kapse je nefunkný zips, inak je v poriadku. Objem cca 5l. Osobne BB Poštou len pri prevode vopred Na dobierku nezasielam Prosím len volať, na SMS nereagujem.
Cyklistický batoh Uswe Airborne 3 - Grey / Orange
Predám cyklistický hydro batoh USWE Airborne 3 v prevedení Grey/Orange. Minimálne používaný, v super stave. Priedušné ramenné popruhy s uchytením NDM (No Dancing Monkey) ;) • 2 litrový hydrovak. Magnetické uchytenie náustku na popruh. Objem batohu 3L. Odnímateľné predné vrecko (objem1 liter). Zašlem aj na dobierku. Pri platbe predom zašlem kuriérom zdarma.
Ruksak SHIMANO UNZEN 2l
Predám batoh Shimano Unzen 2l - úzky strih, pohodlný na celodenné výjazdy. Držiak na prilbu a okuliare, odnímateľný pásový popruh. Použitý len párkrát, v 100% stave ako nový bez poškodenia či známok použitia. Pôvodná cena 74e, posuniem za 40e. Detail produktu: